על החתונה ו

אוקיי הפעם זה ממש מעליב!!!

מונה 18 או מי שלא תהיי, את רק נכנסת לפה כדי לשרשר תמונות חדשות באופן מסתורי, ולא כותבת כלום חוץ מזה, את אפילו לא שמת לב שרק הבוקר שירשרתי כמעט את אותן תמונות?!?!?!?!?!

vashla

New member
מנדי,עזבי....נ"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איפה הקולקציה האחרונה של ג'ניפר נעלמה? זאתי לחורף? הייתי בכמה אתרים ואין את הולקציה הזאת....

vashla

New member
הייתי ושם וגם בהוג'ילו

ובעוד הרבה. לאן זה נעלם???????

Lopezit

New member
אמרתי לך בבלה לופז! תראי איפה שיש

את התמונות החדשות... למטה, הם לא ממש חדשות אבל יש אותם שם

J To The Lo

New member
*בפלא עם ארז*

רק שתדעו...הילד שרוט
טוב..מה מה מה רציתי להגיד? כן..
1.מה המצב איתך?מה המצב יא גבר?אני עמוק בשיר הזה.. יצאנו לרקוד-הדורבנים-להוריד במהירות... 2.מונה דארלינג..לא התלהבת על התמונות?! 3.מישהו ראה אתמול סקס והעיר הגדולה? בכל מקרה..גם בפרק של היום יש את הרומן הלסבי של סמנתה הרומן עם ציירת לטינית בשם מריה יש מצב זה היה אמור להיות התפקיד של ג'ן בסדרה? כי היה שמועות שהיא מתכננת לעשות תפקיד אורח.. 4.Aint It Funny Remix-לתדהמתי הענקית גיליתי שהשיר הזה הוא סימפול! Craig Mack-Flava in ya ear remix השיר שממנו נלקח הביט... ורק שתדעו אני חולה על ההתחלה שפאפי לוחש כזה- "Bad Boy...u know we had to do a remix" אז תורידו...!
5.ארז מינה אותי(=אני מיניתי את עצמי) להיות אחראית על המפגש.. (כולם זוכרים איזה "הצלחה" היה כשהוא אירגן..) חחח סתם ילד,אל תקח אישית/נפשית/מינית לכן..בתיבת המסרים שלכם יש מסר ממני...! מי שקרא עד לפה מקבל
מארז...
JT

mona18

New member
תשובה!

דבר ראשון סליחה, פשוט לאחר ששמתי את כל התמונות ראיתי שכבר שמו את התמונות אז אני מצטערת!!!!

mona18

New member
בסדר גמור

לקחתי כמחמאה מה שכתבת ואני עוד אכתוב

mona18

New member
פרטיים עליי

שלום לכם,שמי הוא מוניקה ואני בת 16 וחצי כעמט 17 אני מאוד אוהבת את ג'ניפר!!!כמובן כמו כל האנשים שפה בפורום. אני מגבעתיים ואם תרצו עוד פרטים עליי סבבה רק תגידו ותשאלו.

QueIronia

New member
הייתה ילדה בכיתה שלי שהשם השני

שלה הוא מוניקה... (לא קשור כ"כ, אבל שיהיה
)

mona18

New member
נכון

נכון מאוד זה לא שם ישראלי אני מרומניה ועליתי לארץ בגיל 5

J To The Lo

New member
*נזכרת ב"חברים"*