על החלומות שלי

על החלומות שלי

טוב... עקב לחצים מאסיביים ולא מפסיקים שלא היו, החלטתי לכתוב עוד משהו קצר. זה על חלומות. אני לא יודעת מה איתכם, אבל הסיוט החוזר שלי הוא על חתול שחור ושמן שחושף שיניים לעומתי ונוהם. לא יודעת למה. מי, לעזאזאל, בכלל מפחד מחתולים? למה הוא רודף אותי? מעולם לא עשיתי לחתולים רע. אני די מחבבת אותם, זאת אומרת, כשהם שומרים מרחק. הם חביבים. אבל החתול ההוא מהחלום.... ברררררר. יש עוד משהו שתחמיד חוזר על עצמו. בהתחלה זו המורה לדקדוק, שהופכת להיות מוכרת במכולת ליד ואחר כך מתגלה כאדם מרושע ומשופם מהשכונה שרודף אחרי ילדים קטנים. אני כבר לא קטנה, ככה אומרים, אבל תמיד הוא חוזר בחלום שלי, תמיד משופם, ותמיד צוחק ומשפשף את עינו השמאלית. תמיד שמאלית. לעיתים אני מתעוררת עם פעימות לב נוראות ולוטשת מבט לקיר ממול, אבל המשופם מעולם לא הופיע שם. רק איזה חתול שחור ושמן מיילל נואשות מתחת לחלוני, ואני מצטמררת. חלומות טובים, אתם שואלים? יש, ודאי. אבל תמיד כשאני מתעוררת אני שוכחת אותם.

ST

New member
מצטערת, אבל זה לא הולך ככה...

בס``ד Kיציק - אין לי בעיה שתוריד את זה - זה נכתב בשעה מוזרה של הלילה, וכבר חירפנתי את עצמי לדעת... זה הולך ככה: (מה שבין הכוכביות, זה התיקון להודעה הקודמת...) ``בואו נעוף יחד טרילילי, טרללה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק רק אל תשכחו לקחת טרילילי טרללה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק *ובחלום נפגוש, את טיפטיפ (טיפטיפ), ואת חברה הטוב טיפטיפון (טיפטיפון)* והשאר - עוד לא ידוע, איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח - שהכל יסתיים בשלום. טרללה טרללה טרילי (*7) טרללה טילילילילי`` (אגב, למי שתהה אם אני זוכרת את השיר בע``פ - אז... לא ממש, יש לי אותו מוקלט - הקשבתי, וכתבתי...)

למעלה