על החוק

Aurora_B

New member
על החוק

הי אף פעם לא כתבתי בפורום הזה אבל זה מקרה מיוחד. חלק מכם מכירים אותי (לוטן אודי) אבל לא בגלל זה באתי לכאן. באתי לכאן כי הייתי צריך מקום לדבר על החוק החדש עם מישהו(ם) שמבין. יהיו אשר יהיו יחסינו עם המדינה היהודית יחסי אהבה שנאה מורכבים. משרתים או לא משרתים מבקרים בחריפות או במתינות יש לכולנו איזה קשר למדינה לחברה קשר של שייכות ושל השתייכות אבל הפעם המדינה עברה את כל הקווים האדומים והשחורים. הצעת החוק החדשה שעברה ברוב בממשלת הרוע הזאת (15 בעד 8 נעדרים מהמפלגה הגדולה בכנסת ו2 מתנגדים (דן מרידור ואפריים סנה). ההצעה הזאת היא פשוט אפרטהייד שלא לומר משהו יותר גרוע. זאתי הצעה שיכלה להתקבל בכבוד בועידה בנירמברג (ואם זכרוני אינו מטעה אותי אכן התקבלה הצעה דומה). הגיע הזמן להגיד לא עוד. אם ל"אומה שטופת הדמע והקסם" יש חובה ל"מגש הכסף" זה החובה להנציח את הערכים הדמוקרטים של המדינה. בגלל שאין גבול לאטימות ולהתנשאות לרוע ולטירוף, ובגלל שהזכרון שלנו כל כך קצר שהמושג ARABFREI לא מדגדג את ענן הזכרון ובגלל שאלה ימי גועל וטמטום ההצעה הזאת תעבור גם בכנסת. הגיע הזמן להגיד החוק הזה ואנחנו לא יכולים לדור בכפיפה אחת. או אנחנו או החוק. אם החוק הזה יעבור נפסיק אנחנו להיות חלק מהמדינה לא נשרת לא נשלם מיסים נשבות ונפגין נשתק את המדינה אם יהיה בכך צורך. לממשלה שמעבירה חוק כזה חובה על כל אדם לא לציית. אם יגידו לנו שמעשינו מביאים את המדינה אל סיום תפקידה כמדינה יהודית נענה שבין יהודית לדמוקרטית אנחנו בוחרים בדמוקרטיה. במאבק הזה לא יכולים להיות לא ימין ולא שמאל לא יהודי ולא ערבי אלא רק אדם. אין המדינה הזאתי יכולה להתקיים ולתפקד בלעדי אנשי השמאל. את החוק הזה צריך להשמיד ולמחות מעלינו את אות הקלון הנורא שדבק בנו. הגיע הזמן לומר בקול ברור או שהחוק ילך כלעומת שבא או שהמדינה תדע פעם אחת מה זה סרבנות מסיבית ולא אלימה. כמו השחורים בארה"ב ובדרא"פ וכמו ההודים תחת המנדט עלינו להלחם בכל האמצעים שיש לנו נגד התועבה הנוראית הזאת

למעלה