על הורים ובע"ח

mich78

New member
על הורים ובע"ח

הוריכם הרשו לכם לגדל בע"ח ? האם הם אהבו בע"ח ? איזה חיות גידלתם ? איזה חיות רציתן לגדל ולא יכולתם ?

אבי מאוד אהב כלבים וגידל רק

כלבי זאב גזעיים (מלבד הכלב הראשון שהיה אסופי והגיע לביתנו ביום שהודיעו ברדיו על תפיסת אייכמן. הכלבים היו בחצר, ורק אבי ואחי טפלו בהם. אני ואמי פחדנו מהם פחד מוות ולא פעם ולא פעמיים הם רדפו אחרי (ואני ברחתי הביתה). כשהילדים שלי היו קטנים, הם רצו וקבלו כלב. במשך 20 שנה היו לנו שני כלבים שגרו בבית ובזכותם גם אני וגם אמי נגמלנו מהפחד. אבל, כלב, כמו שאומר בעלי, אינו מצרך יסוד, ועכשיו, כשאין ילדים בבית ויתרנו על ה"תענוג" כי כלב הוא כמו תינוק שאינו גדל לעולם.

pf26

New member
זו בדיוק ההגדרה הנכונה לכלב

וזה מה שאני אומרת לילדי כשהם מנדנדים שהם רוצים כלב. חתולים לעומת זאת יש אצלנו בשפע. מי שרוצה כלב יואיל להמתין עד שיצא לבית משלו ויטפל באופן עצמאי בכלב שלו. בנתיים הם נאלצים להסתפק בכלבים של סבתא, הדודים והשכנים. ובחתולים שלנו כמובן.

גלבועא

New member
אולי בגלל זה , כשאני חושב על זה

יש לנו בבית שתי כלבות ובעבר היו לנו גם חתולים.

גלבועא

New member
לאו מוחלט בהחלט

אבא שלי שונא, פשוט שונא, חיות מכל סוג ומין, למעט אלו ששוכבות אצלו בצלחת.

alona 9

New member
הרשו לי לגדל כלב- בביתי שלי

עם אם חולת נקיון,רק סממית וורדרדה הורשתה לטייל על התקרה...למזל
לאחר שעזבתי גידלתי כלב במשך 14 שנה,אבי מאד אהב אותו,אמי גם..רק שלא יתקרב אליה
: עדינה,ממושמעת,אוהבת ילדים,אינה מלכלכת,ובלילה,שומרת סביב לבית ונובחת לכל תזוזה..

mich78

New member
בבית הורי

חוץ מדגים לא הרשו לגדל בע"ח בגיל 18, חודש לפני הגיוס קניתי 2 אוגרים שחיו טוב כל עוד הייתי בבית חודשיים אחרי הגיוס, אחד מהם הצליח לברוח ואחרי שעתיים הם שוחררו לטבע
. מהרגע שיצאתי מהבית ידעתי שלי יהיו חיות בבית היום יש לנו 2 חתולים, דגים, ואם היה מקום היו כבר קנריות וכלב (ממש גן חיות
). אימו של בעלי שלא "מתה" על בע"ח וחתולים בעיקר "נתפסה" לפני שבועיים שאחת ה
ים על בירכיה והיא אפילו לטפה אותו

maybesure

New member
תמיד

היו לנו בע"ח, בעיקר כלבים ולפעמים גם חיות בר פגועות עד להבראה. ההורעם שלי לא הכניסו את בע"ח הביתה אבל הרשו לגדל אותם בחוץ. בבית הפרטי שלי אנחנו מגדלים היום שני כלבי פינצ'ר, עדר של חתולים ואקווריום קצת מוזנח
מדי פעם מארחים חיות בר בעיקר ציפרים עד להבראה או ל"ע מוות. כבר עברו פה גם זיקיות, אוגרים ועכברים לבנים. שני הילדים שלנו מחוברים מאוד למדעי הטבע ובעיקר לתחום בע"ח. הבת התנדבה כמה שנים במרפאה וטרינרית. אהבת בע"ח זו מחלה מדבקת

m i t a l y

New member
מעולם לא גידלנו חיות

לא הוריי ובטח לא אני. כשהייתי ילדה קטנה ננשכתי ע"י כלב גדול בצווארי ומאז... אני קצת מפחדת מחיות, אולם בתור אישה מבוגרת אני יודעת ויכולה להסתדר עם זה.

לי תמיד היו כלבים וחתולים בבית.

גם תרנגולות ושאר עופות היו חיות מחמד שלי. ולא גרתי בכפר. אצל משפחת אמי היו דורות של חיים עם כלבים. לי זה נראה טיבעי לחיות עם כלב. כבר מספר שנים אין לי כלב. כי אני לא רוצה להיות קשורה לבית.

למעלה