על הוא והיא

noam weissman

New member
על הוא והיא ../images/Emo46.gif

לא רציתי להוסיף הודעה לשירשור של שירלי כי הוא היה הולך לאיבוד... אם ההודעה הנ"ל פוגעת במישהי אבקש סליחה מראש
יש גברים לא מעטים שכן מקשיבים לנשים ולא כל מה שיש להם בראש זה זיונים. הם גם חושבים על ילדים, בישולים, טיולים וסתם פינוק כזה או אחר... מה שמרתיח אותי יותר מכל זה שיש כל כך הרבה שמחפשות רגיש, ישר, נאמן, כנה. כשיש כבר נביא שכזה מה זה נבהלות, לא מתאים להן, לא גברי מספיק, עלק
. אתן אומרות א' ומחפשות בעצם איזה מניאק. למה מניאק יותר מעניין, מאחד רגיש, ישר... למרות שדי ברור שהמניאק ישבור את ליבכם עדיין קשה לכן לוותר על האקשן
כל כך הרבה מחפשות את זה שיסתכל להן בעיניים, יבוא בשעה שקבעו ולא יאחר להן שעה לפחות וכו, השלמנה את החסר... בהצלחה לכל אלו שחושבות שהן מושלמות וכל הגברים לא. בברכה, נועם.

Kטלנית

New member
בלונדה "תוכנית המשך"

קטעים פה בואי נשאר
פ'כככככככככככ הבאתי קשיו כפרה זוזי...

a n a t i 3 3

New member
זוזי, תעשי קצת מקום... ../images/Emo6.gif

ענתי נהנת מהפורום אפילו יותר מתחרות מלכת היופי..
פחחחח......

Kטלנית

New member
חחחחחחחח מה הפלא../images/Emo35.gif ../images/Emo68.gif

פה זה סטירי לפחות הנה זזתי מה בא לך חברהש'לי???

Kטלנית

New member
קחי לא אחת ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מזל עברתי ת'מבחן של רון
יש לי ממנו פסססססססססססס
לילה טוב

תזהרי עושים לנו כאן שיגועים../images/Emo178.gif

כעת צריכות לקפוץ משרשור לשרשור, לא פשוט
מי אמר שהחיים פשוטים?

Kטלנית

New member
ת'עמלות ערב מאמי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחח תביאי משהוא מוגז... נחנקתי

מי קרא לי??? ../images/Emo132.gif

מה להפיא לכם לשתות???? אולי ביטה עם חומוס וקצת ג'יפס???????

Kטלנית

New member
סופינק'ה את מעוולת אותי ../images/Emo67.gif

כמה טעיםםםםםםםםםםם אני בדיאטה אני ורינתיתיתי הקציצת מבחן שלי (אופס' קצינת) הכל את אשמה

אני בו לשירותכם ../images/Emo198.gif

תרצו בסלט מלבבון,עגפניהההההההההה,אולי גם בסללללללל?????

Kטלנית

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח

סלחית מה נהיה איתך הערב??? מאיפה בא לך המבטא הלזה ??? חחחחחחחחחחחח מלבבון אחלה עגפניה הולך ובסלל "יום עסל יום בסל" היום היה לך עסל עסל...
מואהההההההההההההההההה
אוהבתותך

destiny36

New member
לא יודעת על איזה שרשור

רק יודעת שאני רחוקה ממושלמת (בטח גם על זה ישמחו אחדים להעיד) אני לא סובלת לאחר מהמקום שאני לא נותנת לאחרים לחכות לי גם. אני מחפשת אולי רגיש כי אני אדם רגיש.. נאמן וכנה זה ברור שיהיה.. וכשהוא כן מגיע זה מפחיד. כן זה מבהיל למחשוב שאולי זה רק נדמה
אבל כשהצד השני גם רגיש גם כנה גם וגם... כמו שאוהבים אז ממש אין ספק שלא בורחים. חי- שונאת מניאקים מוציאים ממני את המניאקיות שבי

למעלה