על ההופעה בזאפה

caliope

New member
על ההופעה בזאפה

שלום לכולכם! רציתי לשתף אתכם על כמה חוויות מאתמול. היו מספר אלמנטים שעשו שההופעה תהיה מדהימה, יותר מבדרך כלל. עמית יצחק ניגן פשוט נפלא ומבריק... הוא נתן ביצועים מאוד רוקיסטים, מצויינים. יהודית הייתה מצחיקה, מתוקה, וכמעט בלי דיבורים גרמה לקהל כולו לצחוק וליהנות במשך כל ההופעה. בתחילת "געגוע" יהודית התחילה עם הסילסולים הכל כך אופייניים שלה וקבוצת נערים או נערות החלה לשיר את כל השיר בלי לתת ליהודית לעשות את שלה... הייתה התקפת צחוק המונית עד שבאיזשהו שלב הלהקה התחילה סוף סוף את השיר... בהמשך ולאורך כל הביצוע יהודית סימנה את המשפטים שהיא שרה ואת המשפטים של הקהל מה שהיה מאוד מצחיק ושונה. ב"בוא לריו" אחרי ביצוע מדהים מבחינה קולית ואינסטרומנטלית, יהודית נטשה את הבמה בריצה והשאירה את הלהקה המדהימה שם עד סיום השיר ... הייתה באמת הופעה נפלאה... כל הביצועים היו מיוחדים, עם הרבה עוצמה מוזיקלית ורגשית. בעוד פחות משבועיים אני טסה לארגנטינה לכמה חודשים ככה שיצא לי להפסיד כמה הופעות. אודה לכם מאוד אם תשתפו אותי לגבי הפראים המיוחדים מההופעות שיהיו בעתיד.

Purzelbaum

New member
במקרה עברתי שם אתמול ../images/Emo13.gif

נפגשתי עם חברים במקרה מחוץ לזאפה אתמול, ופתאום שמעתי את "באה מאהבה" והבנתי שיהודית מופיעה שם! פתאום הייתי בהיי והתחלתי לרקוד שם, וחברים שלי לא הבינו מה קורה
אח"כ במשך הרבה זמן התלבטנו אם ללכת ליהודית אל חדר האמנים (שהיה פתוח לרווחה ואנשים נכנסו), ובסופו של דבר נכנסתי עם עוד ידידה ואמרנו ליהודית כמה שאנחנו אוהבים את מה שהיא עושה... (והיא אמרה שהיא מעריכה את זה מאוד, ונראתה בעיקר עייפה ורצתה שנלך? או שזה רק אני?) בכל אופן, היה ממש נחמד לשמוע את יהודית - אפילו שזה היה מבחוץ (חבל שבאתי מאוחר) שמעתי את הסוף של רחבת הריקודים, באה מאהבה וארץ טרופית + בוא לריו

r i c k i

New member
אורחת לרגע ../images/Emo9.gif

הייתה באמת הופעה מעולה-מעולה-מעולה. אין על היודית הזאת. אגב, טוב לדעת שאני וחברותי נחשבות "קבוצת נערים או נערות"

karin87

New member
../images/Emo41.gifההופעה בזאפה../images/Emo41.gif

היי הייתי אתמול בהופעה בזאפה והיתה הופעה מצויינת! הופעה ראשונה של יהודית שהייתי בה ובהחלט לא אחרונה
שאלה: איך קוראים לנגן גיטרה שהופיע עם יהודית? לא עמית יצחק, השני שלפעמים גם שר איתה... תודה!

קודם כל - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דבר שני, פעם הבאה - בבקשה להקפיד על אמנות השרשור, ולא לפתוח הודעה חדשה אם יש הודעה מתחתייך שעוסקת בנושא. דבר שלישי, אם את מתכוונת לבסיסט, אז זה עדי הר צבי... כן כן, חתיך על
. ניגן גם עם ריטה בסיבוב של one
מקווה שעזרתי.

למעלה