על הבמה

א.א.אפל

New member
על הבמה

רציתי לדבר ולהפנות את תשומת לבכם למשהו שכולנו מושפעים ממנו ולא תמיד שמים לב אליו: הופעה על הבמה של אמנים (אין לי כוח לכתוב m.c.s´) אפשר לראות שאמנים מתחילים, אם זה באופן מייק ואפילו כלא 6 וכו´ שלא מנוסים לעמוד על במה והם מקסימום הולכים, מול סאבלימינל והצל שהם מעולים על הבמה אבל אין אצלהם קשר בין אחד לשני, וההפך מהם-בויאקה- שלקוטג´ יש עמידה מעולה על הבמה, לנימי כמובן כי הוא מאוד מאוד מנוסה, ולקואמי לא כ"כ אבל ההופעה שלו גם ככה תיאטרלית, בגלל השיער- אבל ביחד, הם מעולים על הבמה. אם תשימו לב, יש בתים שלמים שהם נדבקים אחד לשני בהם, ההפך הגמור מסאב והצל שהם מעט מאוד קרובים. צריך לזכור שבהופעה שהיא לא לייב יש חלק מרכזי בתיאטרליות, בגלל שזה אחד הדברים היחידים שאפשר לשנות מהופעה להופעה ומהופעה לדיסק. עוד דוגמה- פישי הגדול. הבנאדם לא זז על הבמה! ממש לא! עוד משהו שלדעתי הופך אותו ליותר מזרחי מהיפהופ. ואם הזכרתי בהתחלה את כלא 6- דוגמה מעולה. רק בתחילת הקיץ אני זוכר שהם חיממו את הרביעייה בג´י ב-30, והם בקושי זזו. אתמול הם עמדו בצורה קרובה למקצועית והרבה יותר טובה. בייבי עומד מעולה, גם יאנג טוב, וסיקס לדעתי יש לו גם פוטנציאל טוב והוא עומד מעולה, אבל יש לו בעיה מרכזית-הכובע. אי אפשר לראות את הפנים שלו, וזה כמובן הכוונה, וזה הורס את ההופעה. זה טוב אולי לצל שכל ה"דמות" שלא על הבמה ובכלל היא "צל" של "האור", אבל לא לסיקס שהוא שליש מרכזי מכלא 6.

*בובה*

New member
תגובה...

אני מסכימה...עוד דוגמא טובה זה שנגיד שהשב"ק היו עדיין 7 הם היו פשוט מעולללללים על הבמה הם היו מותאמים והם פשוט היו זזים באופן מטורף...ואני זוכרת ששנה שעברה בצמח הדג נחש עשו את ההופעה הגדולה הראשונה שלהם והם פשוט לא הופיעו כמו שצריך על הבמה וזה היה די ביזיון כי זה ממש משפיע על ההופעה כלומר הדרך שבה מופיעים וממוקמים על במה. וכלא 6 היו מעולים אתמול.

BoR|S

New member
תגובה...

לדעתי זה היה טוב ששמו את הדג נחש בצמח שנה שעברה ממש בהתחלה כי הם היו די משעממים לעומת זאת עם כל הכבוד מה שהחזיק את הקהל הכי הכי זה לדעתי השבק"ס שבערך חצי מהאנשים אם לא יותר שהיו בצמח התרכזו ליד הבמה ושרו את המילים בעוד שאני וחבר שלי היינו בין היחידים ששרו את המילים של הדג נחש. בקיצור שבק"ס מופיעים בצורה פשוט בת זונה, וממש מלהיבים את הקהל. נ.ב. תפסתי את הסינגל של קרטון לילה!!! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה