על הבית...

ריניס

New member
על הבית...

הבית שלנו במושב ונראה לי שחדר השינה לא מסודר כמו שצריך. דלת הבית במזרח וגם דלת החדר שינה במזרח, הארון על הקיר המזרחי ואנחנו ישנים עם הראש לדרום ורגלים לצפון. יש שני חלונות: אחד במערב ואחד במזרח. מה עלי לשנות?

ברוכה הבאה ריניס ../images/Emo39.gif

מה נראה לך לא בסדר בחדר השינה? מה לא מסודר כמו שצריך? מה היית רוצה לשנות? מה המטרה שלגביה את שואלת? פאנג שואי עוזר לאדם לשנות, כאשר רצונו בכך יום נעים אביבה

ריניס

New member
אביבה שלום!

קודם כל תודה על ההתיחסות המהירה. אני שואלת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא מרגישה טוב, אני עייפה כל הזמן וסובלת כבר המון זמן מסחרחורות. נכון שהסחרחורות היו לי גם בבית הקודם אבל אולי אני אוכל לשנות משהו בבית העכשיוי וזה יעזור. עשיתי את כל הסדיקות האפשריות והכול תקין. אז חשבתי שאולי פה תעזרי לי תודה ריניס.

שלום ריניס

ציינת שזהו בית שעברת איליו מבית אחר שגם בו סבלת מסחרחורות... האם מרכז החדר והבית פנויים? כמו שאמרו כאן שינה לכיוון דרום איננה רגועה אך נראה לי שיש משהו נוסף בחדר/בבית ןאני מנסה למצא אותו ביחד איתך. האם יש תמונות שאינן שלך ושל בן זוגך בחדר? פריט כלשהו שהבאת לביתך מאדם שהיה חולה, וכו'? היכן המקום שאת נמצאת בו הכי הרבה בבית, חוץ מחדר השינה, ומה יש בו? כמה זמן הסחרחורות "מדברות"? האם הבאת לביתך או קיבלת משהו שגרם לך לאי נחת או עוגמת נפש והוא נמצא שם עדיין? האם אתם ישנים בין שני החלונות? בואי נראה ביחד מה אפשר לעשות כדי שיהיה מרגוע יום רגוע בלי סחרור

dreamerit

New member
ריניס שלום, מידיעותיי המוגבלות,

וגם מהאופן שבו אני מרגישה - לדרום יש עוצמה מאוד חזקה ואנרגטית... תחשבי, זה גם הצד של הקיץ, החום, היבש... נראה לי שראש לדרום במקרה שלי, היה גורם לי לנדודי שינה. תנסי אולי להעביר את כיוון השינה - לצפון, שם אולי תהיה רגיעה. בהצלחה

למעלה