על הבוקר...

על הבוקר...

ישבתי ועיינתי לי בעיתון ופתאום ראיתי שאמנים צועקים על זכויות יוצרים. מוכר לכם/ן? קבלו קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456610,00.html שבוע טוב ואל תשכחו מי התחיל לעשות סדר בבלאגן הזה של זכויות היוצרים נדמה לי שזה אחד שקשור איכשהו לפורום הזה עמרם בניון (בן עיון) או משהו כזה...

חבל רק שבאותה התקופה כשעמיר...

נכח בוועדה בכנסת ישב גם אביהו מדינה והגן על אותם אלו שהיום הוא יוצא נגדם (אקו"ם) אבל לא נורא אנו סולחים לו כי הוא בתהליך של תשובה הוא מפגין וצועק את הצעקה שצועק ר'בי עמרם לא מהיום ולא מאתמול. נקווה שעוד אמנים יצטרפו למאבק וסופסוף היוצרים בארץ יקבלו את המגיע להם בזכות ולא בחסד!

אני לא מבין מה הבעיה?

למה צריך את אק''ום ושאר חברות התקליטים? אי אפשר להוציא דיסק לבד? כאילו מה, אם אתה עושה אצלם תקליט זה מבטיח לך כסף,הצלחה ופריחה בעולם המוזיקה? שמישהו בבקשה יסביר לי למה הם בכלל נחוצים?

ShiftDelete

New member
אז ככה

חלק ניכר מחנויות המוזיקה ותחנות הרדיו הם בבעלות חברות התקליטים... אם אתה אומן חדש אין לך את הכסף להשקיע זה המון כסף על נגנים גרפיקה ייצור ומלא מלא הוצאות אז אתה מקווה שחברת תקליטים תגלה אותך תשקיע בך קצת כסף ואז אתה חותם על חוזה שאתה משועבד אליהם לכל החיים ואתה השטיח שעליו הם דורכים... סתם הגזמתי אבל הבנת את העיקרון..

למעלה