על הבויז!!!

Crazy Motek

New member
על הבויז!!!

כל הפרטים של הבויז!!! תהנו!!! Crazy Motek
ערן מזור הכט- גיל: 19. מקום מגורים: ת"א. מקום בילוי מועדף: מועדונים ופאבים. דיסק הכי מושמע: אוספים ישראליים ולועזיים. אקח לאי בודד: את הפלאפון ואת אימא. אוכל אהוב: איטלקי וסיני. החלום שלי:" להצליח ולהתפרנס מהשירה בכבוד". הכי מפחיד אותי: כישלון. תכונה חיובית: לא משאיר דברים פתוחים. תכונה שלילית: עצלנות. השיר האהוב עליי: "תגידי לו- של אוהד חיטמן". אושרי חמי גיל: 18. מקום מגורים: מושב מאור. מקום בילוי מועדף: בית, מושב. הדיסק הכי מושמע: שומע הכל חוץ מרוק כבד ודיכאון. אקח לאי בודד: אולר. אוכל אהוב: איטלקי וצרפתי. החלום שלי: הצליח בחו"ל. הכי מפחיד אותי: מוות. תכונה חיובית: אופטימי. תמיד חושב שהכל יהיה בסדר. תכונה שלילית: מדבר יותר מידי, עקשן. השיר הכי אהוב עליי: מי אוהב אותך של ארקדי דוכין. אביחי לוי גיל: 19. מקום מגורים: באר- שבע. מקום בילוי מועדף: ים. דיסק הכי מושמע: דיסקים מרגיעים כמו "הארה". אקח לאי בודד: את אימא. אוכל אהוב: קוסקוס. הכי מפחיד אותי: "לא להמשיך במה שאני עושה עכשיו". תכונה חיובית: אוהב לעזור ולייעץ. תכונה שלילית: עצלנות. השיר האהוב עליי: "אימא- של שלומי שבת". שרון סנדלר גיל: 20. מקום מגורים: מושב זיתן. מקום בילוי מועדף: לונה פארק. הדיסק הכי מושמע :"אוונסנס". אקח לאי בודד: את הסוללרי. אוכל אהוב: אני יכול להגיד מה אני לא אוהב אני לא סובל פלאפל ודגים. החלום שלי: שיהיה לי מפעל של שוקולד. הכי מפחיד אותי: הקדוש ברוך הוא. תכונה חיובית: עקשנות, לוקח את זה למקום חיובי. תכונה שלילית: קשה לי לקום בבוקר. השיר האהוב עליי: "לאורך הים"של עופרה חזה זכרונה לברכה אדם יוסף גיל: 23. מקום מגורים: פרדסייה. מקום בילוי מועדף: מועדונים ומסיבות אני אוהב לרקוד. הדיסק הכי מושמע: אוסף של שנות ה-80. אקח לאי בודד: צידנית- שבפנים יש מנות חמות, פלסשטיין מיים מינרלים ופלאפון. האוכל האהוב עליי: ג'אנק פוד, שווארמה ובעיקר דברים משמינים. החלום שלי: להצליח במה שאני עושה. הכי מפחיד אותי: להיכשל, להיעצר לאבד את הקול. תכונה חיובית: חברותי, מסתגל מהר. תכונה שלילית: מרחף קצת, לפעמים לא בפוקוס. השיר האהוב עליי:" לשם- של מירי מסיקה".

OoנויoO

New member
הנה...

ביחו'ש=9.6 ערן=14.6 אדם=9.9 אושרי=25.1 שרון=אוףףף כל הזמן אני שוכחתתת כבר אמרתי לכםן אתמול שיש לי ריסט במוח..=/

למעלה