לשחות בעומק
New member
על הא ועל דא.
בזמן האחרון נכנסתי למעגל של שנאה כלפי הדת בקטע אחר..אני אפילו קצת מרגיש אנטישמי..
אבל באמת די!
בא לי עולם ששם אין דת...וחוק ...
אחד מהדברים שהכי שמתי לב אליו בזמן האחרון (למרות שאני בכללי ממש ימני ואחרי הכל הצבעתי למפלגה שעכשיו אני מתחרט )הוא:
שהמוסלמים- שונאים ורוצים להרוג בשם אללה-הדת .
והדתיים(בלי הכללות כמובן)יהודים-לא הכי פתוחים לשלום באמת "עשיו שונא ליעקב"..ושסיפרתי לאח שלי הקטן שיש לי חבר(יותר מכר)ערבי שלפעמים אנחנו ישבנו ודיברנו הוא ישר שואל אותי:"תגיד אתה משוגע"?
אני מאמין שאם כולם יאמינו בשלום הכל יהיה בסדר ולא נצטרך להלחם ולמות בצבא בגלל סתם איזה שיח שהלעיט ילד קטן שגדל למחבל....
כן זה אמונה גדולה כי הרבה אומרים
" אין מצב"
ו "הם ישנאו אותנו תמיד"
אבל בזכות (כן! זו זכות!) היציאה שלי בשאלה-(--שבזמן האחרון קיבלה חותמת סופית)אפשר קצת:
לחשוב על הכל מחדש.
לצאת מהקופסה.
לבדוק הכל מחדש.
וזה גם בעצם ההבנה שחתמה את כל העניין שלי(חוץ מבית כנסת בשבת וגם זה בשביל החברים חח) עם כל דת כזו או אחרת....
בקיצור הדת הביאה הרבה הרג וחורבן לעולם .
מי בא להקים איתי תנועה להוצאת הדת מחוץ לחוק?
או שנבקש משלום אסייג להעיף את זה יחד עם כל מה שהוא העיף....
דעתכם חשובה לי אשמח לתגובה......
בזמן האחרון נכנסתי למעגל של שנאה כלפי הדת בקטע אחר..אני אפילו קצת מרגיש אנטישמי..
אבל באמת די!
בא לי עולם ששם אין דת...וחוק ...
אחד מהדברים שהכי שמתי לב אליו בזמן האחרון (למרות שאני בכללי ממש ימני ואחרי הכל הצבעתי למפלגה שעכשיו אני מתחרט )הוא:
שהמוסלמים- שונאים ורוצים להרוג בשם אללה-הדת .
והדתיים(בלי הכללות כמובן)יהודים-לא הכי פתוחים לשלום באמת "עשיו שונא ליעקב"..ושסיפרתי לאח שלי הקטן שיש לי חבר(יותר מכר)ערבי שלפעמים אנחנו ישבנו ודיברנו הוא ישר שואל אותי:"תגיד אתה משוגע"?
אני מאמין שאם כולם יאמינו בשלום הכל יהיה בסדר ולא נצטרך להלחם ולמות בצבא בגלל סתם איזה שיח שהלעיט ילד קטן שגדל למחבל....
כן זה אמונה גדולה כי הרבה אומרים
" אין מצב"
ו "הם ישנאו אותנו תמיד"
אבל בזכות (כן! זו זכות!) היציאה שלי בשאלה-(--שבזמן האחרון קיבלה חותמת סופית)אפשר קצת:
לחשוב על הכל מחדש.
לצאת מהקופסה.
לבדוק הכל מחדש.
וזה גם בעצם ההבנה שחתמה את כל העניין שלי(חוץ מבית כנסת בשבת וגם זה בשביל החברים חח) עם כל דת כזו או אחרת....
בקיצור הדת הביאה הרבה הרג וחורבן לעולם .
מי בא להקים איתי תנועה להוצאת הדת מחוץ לחוק?
או שנבקש משלום אסייג להעיף את זה יחד עם כל מה שהוא העיף....
דעתכם חשובה לי אשמח לתגובה......