שירים רבותי, שירים
הנה השירים שלי, שכתבתי בפורום הקודם, כולם מבוססים על שירים קיימים, ואין לקחת אותם ברצינות: Who killed renly king ע"פ- who killed davey nmoore של בוב דילן Who killed renly king? Why and who could do such thing? “Not I”, said Brienne of Tarth, “it was who I loved with all my heart It wasn’t me, for you I swear, In the rainbow clock I wear It wasn’t me that cut his head And not because of me he’s dead!” Who killed renly king? Why and who could do such thing? “Not I” said Catelyn stark “In that moment I sow some spark Me and Brienne were in the there There was cold and shadow every were it Maybe Stannis, using spell I don’t know, for crying hell! It wasn’t me that cut his head And not because of me he’s dead!” Who killed renly king? Why and who could do such thing? “Not I” said his brother Stannis talking to Davos, his favorite smuggler “I was in my tent, having a nightmare however it happened, my brother is gone don’t forget, he tried to take my throne he deserved it, no doubt and there's nothing we can do about but it wasn’t me that cut his head and not because of me he’s dead! Who killed renly king? Why and who could do such thing? “Not us” said Amon kay and Robar Royce “we were near the tent guarding out we got in there when we heard the shout Brienne did that, you have our word no Loras! Not the sword! It wasn’t us who cut his head And not because of us he’s dead! השיר של סאנדור: ע"פ "היא התווכחה איתו שעות" של משינה היה זה עוד יום נהדר גמד קרא לי למבצר אמר צריך לצאת לקרב הם מול השער, כבר עכשיו האנשים כבר לחוצים לצאת לקרב הם כבר רוצים צריך אותם כבר לפזר אז יאללה יאללה, תמהר אני יוצא אל הנהר ורואה מראה מוכר וקשתים יורדים לחוף צריך אותם, לים לדחוף הוא אמר, תצא עכשיו תשחוט שם את כולם ואני, תמיד אומר זין על העולם! לעזאזל הלהבות את הנהר הן כבר אוכלות וממלאות את האויר חייב חייב חייב לצאת, בכל מחיר חוזר מיד לתוך העיר והגמד, שם לי מזכיר "אתה חייב לצאת לקרב תזיז את, עצמך עכשיו" אז שימות לו המפלץ חזרה לאש אני לא רץ אז על הסוס אני עולה כי עוד דבר, יש למלא אל הטירה אני דוהר ואל הסטארקית ממהר הוא אמר, תצא עכשיו תשחוט שם את כולם ואני, תמיד אומר זין על העולם! הסטארקית שם על המיטה ועל פני היא מביטה את השיר אני דורש כל כך הרבה אני מבקש? אני שיכור עד הקאה אולי הסטארקית גם רואה היא שרה לי שם את השיר ואני יוצא לי מהעיר יוצא בדרך לקלשון רוכב כל יום עם אור ראשון והצייד המטורף לכלוב עורבים, אותי דחף ובריק אותי משם הציל ומשפט בקרב, איזה דביל! הוא אמר, תצא עכשיו תשחוט שם את כולם ואני, תמיד אומר זין על העולם הבלדה לוולדר פריי: ע"פ- "חלליות" של ברי סחרוף בתוך טירה רטובה ליד הנהר יושב על כיסא מין זקן ממורמר שלושים ילדים ונכדים יש המון וממשיך לזיין גם כשיש שגדון וולדר פריי תמיד אחריך וולדר פריי רוצה כיבודים גם אם יפלו, מגופך אשכיך וולדר פריי, ימשיך עם התנאים... והזקן עוד ממשיך, מתמרמר עד אינסוף דורש ודורש לעצמו עוד תנאים חתונה רוצה וחינוך נכדיו ואולי שיהיה גם נושא לכלים וולדר פריי תמיד אחריך ווולדר פריי רוצה כיבודים גם אם יפלו, מגופך אשכיך וולדר פריי ימשיך עם התנאים של מאיר אריאל "עברנו את פרעה" שירו של בריק דונדאריון על פי גרגור ההר, תקע בי כידון ובפעם השנייה, נעץ בי פגיון אמורי לורץ', תלה על גרדום האביר מבית קראקהול הרג עם קרדום חשבתי אני, כבר בתוך גהנום התחלתי הוזה אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה אבדתי עין לפגיון של ההר לורץ' עשה צלקת, אצלי בצוואר ובמכה של גרזן, הראש שלי נשבר וגם נכנס בי כידון, ליד הנהר אני אדם שכזה... אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה יצאתי מהר, לארצות מערב להביא את הצדק, אל אביר הכזב בדרך נפלתי למארב ושם גם נהרגתי, באותו מארב וכולם אז אמרו, הוא נפרד מחייו עכשיו זהו זה... אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה הקמתי ארגון, התנגדות מחתרתי הקמתי והובלתי, כמעט באופן פרטי פזרתי יחידות, בכל האזור ואיש מהם לא ידע, היכן המקור רבים נהרגו, באופן כזה... אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה הסתובבנו הרבה, עזרנו לעם נתנו להם, ככל צורכם כופר חשבנו, על סטארקית לדרוש שיהיה כבר לחבר'ה, שיריון ללבוש רעיון שכזה... אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה עכשיו אני ממשיך, במלחמת הטרדה ולמען האמת, התמונה לא וורודה מולי נצבות, בעיות דיי קשות לפשוטי העם יש תמיד עוד דרישות ועוד יש להם עכשיו, הרבה בקשות מה יהיה עם כל זה?! אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה ואחרון לביינתים: שירו של אדארד, ע"פ –"הקיץ האחרון" של שפיות זמנית זה היום האחרון שלי אתכם וכשהחרב תרד אני אעלם ראשי יתגלגל במורד הרחוב צעקות ישמעו, מרחוק מקרוב אני איש של חורף ומוקף אנשי דם וכשהחרב תרד כבר לא אהיה קיים ילדות יצרחו ברחבי החצר כי כולם כאן ציפו, לסוף קצת אחר אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיינים כל שלג ראשון ותחשבו, עליי נהלתי קרבות ונצחתי ברובם ורציתי רק לחזור הבייתה כמו כולם וכשהמלך קרא לי לחזור לשלטון הייתי צריך להשאר בצפון לא הייתי צריך לצאת לדרום לא הייתי צריך להפרד לשלום אבל יצאתי איתו כמו באותה מלחמה ושנינו עכשיו בתוך האדמה אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיינים כל שלג ראשון ותחשבו, עליי Uותזכרו, זה לא ברצינות