על האש,

dbzb

New member
על האש, ../images/Emo55.gif

אתה יכול לרכז בגלריה את התמונות הישנות שטי מן העלה

על האש

New member
dbzb סורי....

כמה שניסיתי בעקבות הבקשה שלך לצרף את התמונות הן לא עולות לי מסיבה כלשהיא אולי כי אני לא מצליח לשמור את התמונות בקובץ jpg ניסיתי וזה לא כול כך מסתדר לי התמונות מסרבות לעלות מצטער....

t-man

New member
על האש

אתה יכול להגיד לי למה זה קורה? שאני הכנסתי את הקבצים הם היו בקובץ jpg והיה לכל קובץ שם זה הבעיה היא אצלי או בפורום? ואיך נוכל לפטור את זה?

על האש

New member
טי מן

אני חושב שהבעייה אצלי במחשב בצורה כלשהיא ניסיתי לשמור את התמונות כקובץjpg אבל המחשב שלי מסיבה כולשהיא שומר את הקבצים כקובץ של צייר ואני לצערי לא מצליח לפתור את הבעייה למרות שניסיתי את כול האפשרויות הקיימות כי התמונות באמת יפות אבל אני לא מצליח להתגבר על העניין מצטער באמת....

t-man

New member
פיתרון !

יש לי פיתרון בשבילך אם אתה משתמש בתוכנה ACDSEE אתה יכול לעשות CONVERT מי קובץ BMP ל-JPG ואז זה יהפוך לקובץ של תמונה אגב אם אין לך את התוכנה מומלץ להתקין!

על האש

New member
יש לי את התוכנה

אבל אם תסביר לי איך לשנות את הפונקצייה מקבצי BMP לקבצי JPG אז מה טוב

t-man

New member
דבר ראשון

אתה צריך להעשות F8 כדי שתגיע למצב הזה(תסתכל בצילום)ואז אתה לוחץ לחצן ימיני לך לאופציה של קונברט ואז הוא מציע לך כמה סוגים של פורמטים של תמונות תבחר JPG ותעשה קונברט תסתכל בצילומים אני מקווה שתצליח...

על האש

New member
סורי טי מן....

אני לא ממש מסתדר עם התוכנה הזאת לחצתי F8 ושום דבר לא קרה מצטער

פשוט פתח את הצייר

תעשה שמירה בשם או save as ותשנה את סוג הקובץ מבי אמ פי לסוג אחר זה הבנה בסיסית

t-man

New member
עוד פיתרון שמאה אחוז יעבוד

אני חושב שבעיה היא אם האקספלור כי מתי שאני רוצה לישמור תמונות בפורום אם אקספלור הוא שומר לי כ-BMP אבל שאני משתמש בנייטסקייפ הוא שומר לי את זה כ-JPG אם יש לך נייטסקייפ תעשה את מה שאמריתי ואם אין אז תתקין הדבר הזה מאה אחוז יעבוד ואני בטוח בזה ב-100 אחוז!!!

למעלה