על האיסלאם

Anne4

New member
על האיסלאם

האיסלאם הנה דת ילדותית, תוקפנית וקוראת לג´יהאד בשם האמונה ולרצח. הנביא מוחמד המהולל החליף נשים כמו שאני מחליפה גרביים. הוא חיפש את דמות האם אצל אישה מבוגרת, אותה יכול היה לנצל כלכלית, כמו כל דון ג´ואן מצוי, ואז לאחר שהיא מתה, הוא החליף את נשותיו תדיר. מוחמד היה ילד עזוב שאימו מתה עליו כשהיה תינוק בן יומו והוא היה ילד נטוש שהסתובב ברחובות. מיותר לציין כי הוא מעולם לא ידע מי היה אביו... יחד עם זאת הוא היה תחמן ושקרן לא קטן (מזכיר לכם מישהו? עראפת ובן-לאדן אולי?), רק בהבדל קטן ביניהם – מוחמד אפילו לא ידע קרוא וכתוב! את הקוראן כתב למענו כומר שלקח עבורו קצת מהתנ"ך וקצת מהברית-החדשה (מה שנקרה בשפה מקצועית – פלגיאט, כלומר גניבה ספרותית) והרכיב לו מישמש של דת חדשה בנוסח "עשה זאת בעצמך", דת שכל מה שאנו רואים בה בימנו זה את הדם, הזוועות שלה, פנטיות הג´יהאד, השנאה והרצח שלה. דת המקדשת את נקמת הדם, את רצח הנשים על "כבוד המשפחה" מצד אחד ומצד אחר מהללת מתאבדים ההולכים לדפוק 72 בתולות בשמיים. זו אינה דת, זו פארסה! והגיע כבר כי מישהו יאמר את האמת על דת האיסלאם!

Anne4

New member
בדת היהודית אין ג´יהאד

אף דת אינה מושלמת, אבל כל ה"רציחות" שלנו היו "רצח" של בהמות והעלאת קורבנן לבית המקדש. ביהדות לפחות לא רוצחים על כבוד המשפחה ולא מחנכים לגן עדן עם 72 בתולות שכל מה ששהיד עושה איתן הוא ... הבנת זאת? ביהדות, למרות שיש כפייה דתית, אני עדיין יכולה ללכת לקנות Cerdo אצל קרנצדורף בירושלים, אם רק ארצה... אני גם יכולה לצאת עם בחורים, בלי שאף אחד ירצח אותי. אני אפילו יכולה לכתוב באינטרנט בשבת קודש...

um2

New member
האיסלאם סכנה לעולם החופשי

עלינו להראות לכל העולם מה זה בדיוק איסלאם ובמה הם מאמינים להגיד את האמת אם חס וחלילה ישראל תיפול תחת הטרור האיסלאמי אחריה תיפול כל אירופה אפשר אפילו לשתף פעולה עם הימין האירופאי הקיצוני (אלה מהם שהם לא נאצים) שאוהבים את המוסלמים כמונו ויודעים את האמת ועוד משהו על האיסלאם צום הרמאדן שלהם קיים כי מוחמד השתעשע יותר מדי עם החמור שלו

אולי הגיע הזמן להחליף מקלדת?

ההודעות שלך מלאות בשגיאות ולא רק כאן אלא גם בפורומים בהם אתה מראה אחריות ומיעץ. אולי תגלה קצת אחריות ותשקיע יותר בהודעות שלך? או שתעבור לשפה האנגלית. בפורום הזה כולם יסתדרו עם השפה ולענייננו הדת היהודית הינה הדת המתקדמת בעולם. התורה שנכתבה לפני אלפי שנים כוללת אוסף של חוקים שאם נפעל לפיהם החיים יהיו יפים יותר. ולאלה שתוהים אני חילוני גאה שחושב שהתורה בצורתה הגולמית והלא מושחטת היא הדת היהודית האמיתית. בדת היהודית אין מסיונריות, האיסלם רוצה לכבוש את העולם. אברהם אבינו היה נאמן לחבריו ועזר להם ראה מלחמת הארבעה בחמישה, והוא אף לא השתתף בביזה. מוחמד הפר את ההסכם היחיד שחתם עליו (וערפאת משבח אותו על זה) ותחשבו על זה : הקוראן מסודר לפי גודל הפרקים מהארוך ביותר לקצר, ללא סדר עינייני או כרונולוגי. זוהי דת של מטומטמים

Anne4

New member
היי דמוסתנוס

האם תוכל קצת יותר להרחיב על ההסכם היחידי שהפר מוחמד? אני מאוד סקרנית לדעת. תודה!

roopi

New member
על הנצרות

הנצרות הינה דת משיחית, כובשת וקוראת למיסיונריות. הקדוש קלאוס היה בכלל סוטה מין ועל הסיבה שילדות קטנות יושבות על ברכיו אני לא חושב שצריך לפרט.. מיותר לציין שישו היה רופא אליל שדחף לזקנים אצבעות לעיניים ושחה במים ורימה את כולם. כמו כן היה בוגד בדת היהודית ובצדק נצלב (מזכיר לכם מישהו? יוספוס פלאוויוס אולי? או אולי הסרבנים?) את הברית החדשה ל כתבו, אלא שיכתבו! לקחו קטעים מהתנ"ל הקדוש (מה שנקרה בשפה מקצועית – פלגיאט, כלומר גניבה ספרותית) והרכיבו דת של מיסיונריות, מגאלומניות וקדושים מעונים. דת שכל מה שראו בה בימי הביניים היה את האכזריות שבה. את האחזות הפאודליות. את המפלה שנגרמה לאימפריה הרומאית ע"י הפיכת הדת הרשמית לנצרות. את מסעות הצלב שבמהלכם נשחטו כמויות עצומות של יהודים. והשיא - השואה. רק השנה ראה האפיפיור ימח שמו לגנות את השואה.. דת שגורסת שע"י חזרה על ברכות ומשפטים, או ע"י קניית שטר, אפשר לכפר על רצח. זוהי איננה דת - זוהי פארסה! והגיע הזמן כי מישהו יאמר את האמת על הנצרות! לסיכום, המאמר הזה מוכיח כי הנוצרים הם עם רע מיסודו... עם רשע, עם מגאלומני, עם גנב וסהרורי. לפי כך ובהתאם לזאת, אני קורא לטיהור אתני של הגזע הנחות, או במילים אחרות, הנוצרים מעל פני האדמה. אם ברצונכם לקרוא עוד מאמרים אני אשמח לכתוב חדשים (על בודהיזם, יהדות ועוד)

erezanהאחד

New member
מה הבעיה להבין על מסעות הרצח שמעתם

הרי רק האסלם והנצרות ,ערכו מסעות כיבוש ורצח ע"י פנאטיות והשרשת ערכיהם ע"י "משרישים" כגון חרבות שוטים ועוד מספר עינויים שגוף האדם אינו יכול לתאר את כוחם, בקיצור הושקעה המון אינרגיה ביצירת מכונות הכפייה ולא אם הדת צודקת או לא, הם ניצלו את עצם זה שאנשים חיו אז משמועות (להזכיר הקלות של העברת אינפורמציה היתה לא בתפיסה שלהם כמו הקלות שאצלנו שהיום קורא מחר או כמה דקות כל העולם יודע.צריך להקדיש לזה מחשבה) ובגלל זה הם ניצלו את שילטונם ע"י מרות אלימה שהעינויים שהם עשו לא יורדים מרמתם ממעשיי הזוועות בשואה ועל דתות אלו כל מילה מיותרת

למעלה