על דמיון ומציאות....

על דמיון ומציאות....

פעם... כשהייתי קטנה הייתי שקועה בעולם הדמיון אני ממש זוכרת את הסיפורים והתסריטים שהייתי ממציאה לי שוקעת בעולמות רחוקים. כיום, אני מוצאת את עצמי מדמיינת רק כשאני עושה דמיון מודרך.... וגם אז אני צריכה להחזיק מעמד לא להרדם... והאמת? זה חסר לי מאוד מתגעגעת לשקט ל"להיות עם עצמי" האם אתם עוד מדמיינים???....

kikona126

New member
אני גם עושה מדיטציה ודמיון מודרך

בדיוק עכשיו חזרתי מאחד
יש לי מנחה מדהימה! היום בדמיון מודרך פגשתי את סבא שלי על הגשר, הוא נתן לי חיבוק ענק וממש בכיתי מהתרגשות... אנחנו כרגע עובדים על כתיבת דמיון מודרך, מקווה שאוכל להעביר את זה לאנשים באחד הימים, זה דבר מדהים!

מגי 336

New member
כילדה הייתי מדמיינת המון

היה לי עולם שלם של פנטזיה שבניתי לעצמי... היום בכדי לדמיין אני מתחברת למדיטציה קלה... עוצמת עיניים ומכוונת את המחשבות למקום המסויים בו אני צריכה לראות את מה שברצוני לכתוב עליו. אני כותבת לפעמים, לא תמיד יוצא. בסוף אולי ייצא לי מזה ספר
השאלה היא האם הדמיון שלנו הוא אכן דמיון, פנטזיה לא ממשית. או שהדמיון הוא כלי מעבר לעולמות אחרים, למימד אחר, לגלגול אחר?

kikona126

New member
מגי ברוכה הבאה לעולם הסופרים ../images/Emo13.gif

אני אתן לך המלצה לשחרור הכתיבה... כשאת מתעוררת משינה, תכתבי כל מה שעולה לך בראש על דף (לפני הקפה של הבוקר) במיטה ללא משקפים ואם אין אור אז גם בלי אור... הקטעים הכי יפים שלי הגיעו משם... ואפילו יום אחד גילית שכתבתי שיר... הדמיון שלנו הוא כלי מעבר לאני הפנימי שלנו, כל דמות שאנו פוגשים בדמיון מודרך תמיד נמצאת בתוכנו ולכן נוכל לזמן אותה בכל פעם. אבל צריך לדעת גם להרפות ממנה... הגלגול האחר שלנו גם הוא חלק מאיתנו, הדמיון מודרך והמדיטציה בעצם מקשרים אותנו לנשמה שלנו, אנחנו נכנסים למעמקי הנשמה, שהיא בעצם חלק מהיקום, ובגלל זה יש אפשרות לחוות דברים מיוחדים כמו ביקורים של דמויות מהעבר או אישויות, ואפילו מעבר לעולם אחר

kikona126

New member
כשיצא לאור תודיע ../images/Emo13.gif ../images/Emo63.gif

את שלי אני לא בטוחה שאני אוציא לאור... זה יותר טיפול שלי בעצמי

Nokoyo

New member
אכן אודיע

אך הוא רחוק מילהיות מושלם אני מאמין שתוך שלוש שנים הוא כבר ימכר בחנויות.

Nokoyo

New member
אם אפשר לשאול

על מה את כותבת ולאן הגעת עד עכשיו

kikona126

New member
פנטזיה ורוחניות

יש לי כרגע 6 פרקים כתובים. שצריכים לעבור עריכה מן הסתם... אבל כמו שאמרתי זה מעין טיפול עצמי, עם הכתיבה אני מגלה על עצמי, על הרובד המודע והלא מודע שלי, ולומדת לקשר בינהם..

Hope meridian

New member
צריכה עזרה../images/Emo13.gif

אני מתחילה לכתוב ספר חדש על ניווט אנרגיה לטובתינו("התעוררות הקסם מחדש"). אני צריכה טיפים ראשוניים. בתודה הוופ(תקווה)...

TUKUSHI

New member
הוופ אני מקווה שאת מבינה שמישהו

פרץ לשם משתמש שלי.

Hope meridian

New member
שאלתי

אבל הוא כותב ביוגרפיה שלי זה תיאורתי זה לא אותו הדבר... אתה יודע כבר מי פרץ לשם משתמש שלך?

למעלה