"על גג העולם..."

shirin

New member
"על גג העולם..."

במילה אחת: מדהיםםםםם!!!!! אהבתי נהנתי התרגשתי... משחק מעולה.... שירים..... הכל!!!! אגב, החתלתולה השחורה הייתה מדהימה פשוט סקסית!!! ממליצה בחום לכולם... ומחכה לשובו של "קברט"!!! שירין.

Nolly

New member
יואווו!! איזה הצגה מהממתת!!

ראיתי אותה... שוב!! חחח... והיא כ"כ יפה זה צובט בלב.. יואוו!! באמת הצגה מדהימהה! האכזבה היחידה שלי הייתה שהפאנטום הזה לא אמר : "מואהאהאהאהאאה" אבל נורא נורא נהנתיי!! שוב!!

0Maori0

New member
באמת? שווה ללכת?

אז אולי אני אשאר ביום שני להצגה... האמת ש.... שנייה, כבר באה. אהה לא משנה. היו לי כרטיסים ל"ועידת פסגה" ולא הלכתי. קברט יחזור אגב????????

Nolly

New member
אין יותר "על גג העולם"

נגממרר!! וששי אמר שזה לא ישוב עוד.. לעולםם!!

Nolly

New member
מישהו אולי יודע את המילים?

לשיר ששר עידו? "דלת, סיגרו עליי.. התאכזרו אליי, בוקר וערב _____ ____, לא רק נחשבו חיי, אז הייתי שואל אולי..." וגם לשיר השני: "כי צוחק מי שצוחק אחרון, שלהלהלהלהלה יוסף אל תשכח! ככה כתוב כבר מזמן בתנ"ך!" וגם לשיר שכנרת שרה: "רק חכה ליום שבת..." וגם לשיר שהראל שר... אותו בכלל שכחתי!! וגם את כל השירים של "על גג העולם" בקיצור?

0Maori0

New member
אויייייישששש

לאאאאאאאאאאאאאא........ אוףףףף.... אני תמיד מפסיקה בטמטום את הדברים הטובים (ויש הרבה כאלה). אני מוציאה חוק מעכשיו, שכל הצגה שעוד לא ראיתי, אני נשארת לראות! מעניין כמה זמן החוק הזה יעבוד חחחחחח.....

0Maori0

New member
לא ראיתיייייי

עד מתי זה? אתמול ראיתי "בדלתיים סגורות"! היה יפה!

Nolly

New member
כן בדלתיים סגורות ...

זה באמת יפהה!!! אבל זה מסוג ההצגות שרואים רק פעם אחת.. (איש הסאונד שם הוא טל וייס...חחח) ויופי של מחלמה מציג עד ל-30 לחודש... באמת שווה צפייה!!

Nolly

New member
גם אני... שוב!

ושוב! ושוב! ושוב! אבל כבר לא רוצים ללכת איתי.. רק לסיוםם.. אווףףף גלעד שונא אותי... אבל אני עדיין אוהבת אותוו!!

moran500

New member
גם לאנרכיסט מפוקפק ../images/Emo70.gif

או בשם המלא "חקירה חוזרת בעניין מותו המוזר של האנרכיסט המפוקפק" הצגה מדהימה, מצחיקה, חכמה בלי רגע אחד של שעמום ! וכל כך אקטואלית..

Nolly

New member
ושירין..*פרצוף נחמד מאוד מאוד...../images/Emo9.gif

עוד משהו אחד!! הרשימה גדלה קצת.. :)) אבל באמת קצת.. מבטיחה!! נוספו עידו רוזנברג והראל סקעת.. למרות שאני בטוחה שלהראל לא תהיה לי בעיה למצוא תמונות.. אבל בהתחלה חשבתי ככה גם על ששי! ותראי איפה אני עכשיו? (מול המחשב במקום ללמוד היסטוריה תקופה שלישית שמחר יש לי בגרות! :) ) ושמעתי ממקורות שיונתן ישחק בקופאקבאנה! (איך שלא רושמים את זה...) אז שיהיה לו בהצלחה! אבל בעיקר לי! (לפחות למחר...)

למעלה