"על גג העולם"

Outlast

New member
"על גג העולם"

כן, סוף סוף גם אני ראיתי את ההפקה של להיטי לויד וובר. בתכלס מאוד נהנתי, למרות שתמיד קשה לי עם הגרסאות בעברית, כבר השלמתי עם זה.. חבל שאין לי פה את התכניה, כי אז הייתי יכולה להיזכר ולנתח נאמבר-נאמבר, אז רק מה שאני זוכרת: שירלי הוד ('כריסטין', פאנטום) הייתה מקסימה, קול נפלא. הפאנטום (איתי לוי, אאל"ט) היה סביר, לפעמים יותר טוב ולפעמים פחות.. בסה"כ הנאמברים מהפאנטום היו מאוד מרשימים, למרות שבהחלט היה יכול להיות טוב. פאק, יש לי מלא דברים לכתוב שאני לא זוכרת כרגע. דבר אחד: יגאל מזרחי- תעשה לי ילד, שניים, שלושה.. הוא כזה מקסים, לראות אותו עושה את יוסף, גם עם ג'ינס וגופיה.. הייתי צריכה להחזיק את עצמי לא לקפוץ לבמה ולחבק אותו, איזה מתוק.. כשיהיה לי זמן ותכניה אני אולי אפרט יותר על רשמיי..
מישהו עוד היה וראה? מעניין לשמוע..

tommy walker

New member
אאל"ט ???????

חחחח מה זה אמור להיות אאל"ט ???? ולדעתי קוראים לה שירלי דוד... :)

lonestar2003

New member
אני הולכת מחר

איזה פאן לי! (פעם שנייה. יהיה נחמד להזכר) מה הולך להיות במופע של ברודווי שמעלה בית צבי? (זה שעולה שבוע הבא) מישהו יודע?

lonestar2003

New member
אני על גג העולם !!!

ראיתי אתמול (בפעם השנייה) את "על גג העולם" (או בשמו הישן "שיר בלתי צפוי") - ערב שירי לויד וובר. מה אגיד? מושלם! מושלם! מושלם! כ"כ נהניתי. ישבתי שורה ראשונה (הייתי ע"ב מקום פנוי) ולמרבה הפלא דווקא היה סבבה לראות מקרוב את המימיקות של השחקנים ואת בתי השחי והזיעה שלהם. מרנין אפילו. אני לא יודעת אם להתחיל בדעותיי על השירים או על השחקנים. נעשה מיקס. לא על כל השירים אכתוב. רק על אלה שאני חשה צורך לחוות דעה. הילה מערבי פותחת את ההופעה עם השיר "כמו לא נפרדנו מעולם". הבחורה שרה מהמם! פשוט מהמם! (אני על סף דמעות כל פעם שאני שומעת את "בתוך" ממיקה שלי, אבל זה לא ממש קשור). בואנוס איירס. הילה זייתון שרה ממש טוב. אבל לא יודעת. משהו בה קצת מפריע לי. בפעם הבאה - איזה שיר חמוד. ודניאל אפרת הזה כזה אוצ'ו פוצ'ו חמודוצ'ו! הילה זערור שרה סבבה. אני אוהבת את הטון המיוחד שלה. דואט מקסים. דלת סיגרו עליי - היגאל מזרחי הזה.. עוד אוצ'ו פוצ'ו חמודוצ'ו! אני חולה על זה שהוא עושה פרצופים של ילד ושטיקים כאלה מבדרים. זה ענק! הוא אדיר, יגאל. (עזבו את זה שהוא סקסי לאללה). בגלל שישבתי קרוב ראיתי את המימיקות שלו והן מדהימות. אהבתי מאוד את הביצוע שלו לשיר. עדין ויפה (ועוצמתי במקומות הנכונים). היי היי יוסף , לחלום מוכן - שיר מצויין. קיצבי, מקפיץ ומשמח. כולם על הבמה באנרגיה חזקה ומצויינת. אני כל היום שרה "היי היי יוסף... שלה לה לה לה לה..." שרוק אל האויר - שיר חמוד. תפאורה מהממת. רקדניות שגורמות לי לעלוז למראה הסרטים (חלום ילדות שלי להתעמל אומנותית עם סרט כזה). השמלה הלבנה החדשה של הילה זערור מהממת! ולגבי קולה של גברת זערור כבר חוויתי דעתי. למרות הכל - אני מתה על הקול של כנרת לימוני (איזה שם דפקו לה. לא נורא. שידרגו אותה בקול טוב). מתוק ועדין. כיף להקשיב לה. שערי גן עדן - אופיר צמח. נקודה. (וכל המשתמע מכך) הפסקה. פיפי. ושוב איתכם. חלק ב- במבט - הילה מערבי ושירלי הוד (היא לא היתה פעם שרלי דוד? מה קורה להן, משנות את השמות?) עשו לי את זה. קולות אדירים. תלבושות מפוארות ויפות. מחשבות - שירלי הוד. מרטיטה ומרגשת. מדהימה! מ-ד-ה-י-מ-ה-! מוסיקת לילה - איתי לוי איכזב אותי. לא הזיז אצלי כלום. לא הפעים, לא הרטיט. סתמי. פנטום - היא מהממת. הוא מאכזב. חכה ליום שבת - כנרת כנרת. שירי לי שיר ערש ואני בן אדם מאושר! איזה קול יש לך! כ"כ מרגש בעדינותו ויופיו. שיר בלתי צפוי - הו. טוב. עדי כהן היא הפייבוריט שלי. הן במיקה אני מעדיפה אותה על פני לימור עובד. והן פה, שבשיר אחד שלה היא מצליחה לחדור כ"כ עמוק ולהשאיר אותי speechless! היא מצויינת! יש קטע בתחילת השיר שהצחיק אותי גם הפעם- "ובלילות אוהב להתמז..." ואז ישארל עושה לה פרצופים של "ששש. קצת טאקט". זה קטע כ"כ אדיר! כ"כ מצחיק! אהבה משנה הכל - מאז אחים בדם, יש לי אובר ריספט לבחור היפה והמוכשר הזה. הוא מביא איתו אנרגיות כ"כ מיוחדות. שר מצויין! איזה מותק הוא. כל מחרוזת החתולים - מהממים. איזה תלבושות. איזה איפור. התנועות. מהמם. השיר של מנגולגרי... - דניאל אפרת. תעשה לי ילד! איזה חמוד. איזה מימיקות. איזה בדרן הבחור הזה. מקאוויטי - חמוד לאללה. חן מוכשרת, אבל זה קטע חלש יחסית. הקיצר. מופע מומלץ! לונסטאר לסיכום. כחולללללת מחזות זמר, כ"כ נהניתי!

lonestar2003

New member
דייייייייי! איזה יופי!

אני לא מכירה אותה, אבל אני כ"כ שמחה בשבילה! איזה יופי! גפ שרה מדהים, גם נראית מצויין וגם יש בעל ש"יפניק" אותה בלילות!

למעלה