על בעלול וספורט

קובולט

New member
על בעלול וספורט

הגדרת הבעלול: חבר טוב, איש סוד המחזר אחריך בקצב וכמובן המאהב המושלם שביום מן הימים אמרת לו כן והחלטתם להתחתן.ואז גילית מה הוא עושה שאת לא איתו מסתכל בטלויזיה ורואה ספורט אז מה עם רק לפני חודש התחתנת יש מונדיאל קודש הקודשים,פעם בשבוע כדורגל פעם בשבוע כדורסל, את ננטשת באמצע הלילה למשחקים איכותיים של ה- NBA ואיך את לא מבינה שעכשיו משודר משחק גולף מרתק..... טוב על לבוש סקסי כבר לא ניתן לדבר כמה את יכולה להיות אטרקטיבית לעומת 22 שחקנים מזיעים על מגרש ירוק, ניסיתי לבוש ספורטיבי הוא מייד נבהל שאני לוקחת אותו לצעדה קלה והוא יפספס משחק באולינג נו אליפות העולם, ואז הגעתי למסקנה שיום יבוא ואני ארצה קצת שקט אז תמיד אני יכולה לשלוח אותו אל מול הקופסא ולהנות לי מזמן איכות אמיתי 90 דקות שהן רק שלי. לאמבטיות קצף, לקריאת עיתונים וספרים, לכתיבת מכתבים לחברים רחוקים בעזרת המחשב וכמובן לשתף אתכן בעיני היום יום, ולקוות שהקבוצה הנכונה תנצח כי אז יש לו חיוך כזה מקסים על הפנים, ואפשר ממש להיזכר למה רצית לחיות איתו את כל החיים. (מוקדש באהבה לספורטאי החובב שלי).

נעה 25

New member
../images/Emo86.gif בול אבל, בול כמו בעלי..|קסדה

אצלי יש תוספת... אופנוע!!!

נשמה זה לא רק בעלולים ככה..

מה לי אסור לראות מונדיאל? לידיעתך גם אני רואה ואני מעיפה את בעלי שיש משחק של ביתר ירושלים לדוגמא.. (הוא אוהד מכבי חיפה אז תמיד יש ביננו "מכות" על הקטע) וזה לא נוגד את העובדה שכשנגמר המשחק אני מעבירה לויוה לראות חתולה פראית והאחד.. ואז גם לי יש חיוך...

anatbit

New member
גם שלי! גם שלי!

אלא שבתמימותי בהתחלה הייתי מזכירה לו "תגיד לי, אין את המשחק שרצית לראות??", עכשיו הוא כבר זוכר הכל, רואה הכל ומרותק...למסך. ובאמת זה זמן איכות- שלי! עוגות, בישולים, קריאה, צפיה, והתחביב האהוב עלי מכל: להציק לו!! (אתה אוהב אותי? :), כמה? :) מה דעתך על...:) נכון שכדורגל זה כיף????

אתי@

New member
אז בעלי לא יחיד במינו? ../images/Emo6.gif

אבל אצל בעלי יש תוספת - כשאין ספורט מעניין בטלויזיה, הוא עושה ספורט בעצמו
בחור ספורטיבי....

Mylight

New member
לא מכירה את זמן האיכות שאת כותבת

עליו - כי הבעלול שלי לא חובב כדורגל ולא (אף-פעם) אמצא אותו מול המסך ושחקני הכדורגל במקום זה אני יכולה למצוא אותו במחסן בונה ריהטי עץ מדהימים זה התחביב שלו וההנאה כולה שלי

למעלה