על בנים/ות דתיים/ות

חיוך

New member
על בנים/ות דתיים/ות

מה שכל כך יפה ביחסי הבנים-בנות הדתיים/ות שהם רצופי ירידות זה על זו וזו על זה, לעג ואהבה משמשים בעירבוביה ויחד עם כל זה... כמו כל גבר ואישה בעולם הם בעצם אוהבים... הגדירו את זה טוב ממני: ``שונאים- סיפור אהבה``...

שונאים -סיפור אהבה 2

סרט חדש בכיכובם של חברי ה``גלאט צ`ט``. תעלול, הוא בחור רציני שמחליט להביע את דעותיו על בנות הצ`ט. מתחילים ויכוחים וירטואיליים הנמשכים להזמנות לדו קרב, התעלמויות ומריבות רציניות. כולם מגיבים לכולם, והנושא הופך להיות אטרקטיבי ובוער. תעלול מתנצל, התנצלותו אינה מתקבלת ומתחילים לתוקפו על רקע אישי. ציון: ** (לא מומלץ). בקרוב סרט ההמשך ``מתחתנים``. בו יוחרזו על אירוסיהם של תעלול, מיו, מאי, מיקי, זרזיר, מיכאל, איציק, טורבו, רוס, קנטאור, תחתית, ירוק ועוד.

ת^עלול

New member
מאחורי הקל(י)עים.....

אלה הפרטים של הסרט, אבל זה רק מה שאירע לעיני המצלמות. היה גם מאחורי הקלעים. ובו יסופר על סיפור אהבה סוער. ת`עלולן וירטואוזי נכנס לצ`אט, ומספר מבנות הצ`אט ובראשן ירוק מתאהבות טוטאלית בנער החסוד הנחמד ויפה התואר. מצפונו של ת`עלול עובד שעות נוספות, ובכך הוא מונע סנסציות מרחיקות לכת העומגות להטיל צל כבד על המשך צ`יטוטם של מספר אלמנטים בצ`אט ובפורום. ציון**** מומלץ מאד.

נו,נו... הרי פעם ראשונה שמישהו התאהב בו...

וחוץ, מי בכלל מתאהב בזוטה שכמותך?

ת^עלול

New member
שאלה

זוטה מלשון זוטות? או שיש מילה בעברית שאני לא יודע...

החוצפה בהתגלמותה !

ב``ה ירוק, (אפילו שלום אני לא אגיד לך!) מי שמך להחליט שאנחנו ``בקרוב`` הולכים להיות נשואים (תני לי להגיע לגיל שמונה...., אני עוד עם חלב על השפתיים, מוצץ בפה, וישן לי עם הדובי, לא רוצה להלחליף אותו בדובה....) שלכם ובשבילכם (בלי באהבה, כי אני לא יודע מה זה) Kיציק

למעלה