על בנים ועל בנות...

על בנים ועל בנות...

זה מוטבע בקוד הגנטי או סתם מקרי? איך ז שבנים מפרקים זוג נעליים תוך חודשיים שלושה ומצליחים לחזור עם מכנסיים קרועות כמעט כל שיעור כדורגל? ואילו הבנות מצליחות לשמור על הגרדרובה... מצד שני רבע שעה כל בוקר רק בשביל לסדר את השיער...? עדיף להשקיע במניה של גלי... וזה מניסיון של אבא פרקטי,שתלה וו מיוחד לגומיות וקוקיות ליד המראה במקלחת...

חשבתי

שזה גנטי, השניה שלי מוכיחה שזה מקרי בהחלט. הגדולה שמרה על הבגדים דנשים ומצוחצחים. הכל אצלה במקום ומסודר חיילים ושום דבר לא הולך לאיבוד. הקטנה מחרבת כל בגד חדש תוך שעתיים, מפרקת נעליים תוך חודשיים וגרביונים מחזיקים אצלה בדיוק רגע בלי חורים- אבל היא כמובן לא מוותרת עליהם ורצוי שהכל יהיה צבוע ורוד ועם נצנצים שכמובן נעלמים תוך 5 דקות בארגז החול.
עליהן.

גם אצלי ../images/Emo6.gif

שניהם מחרבים בגדים באותה מידה - כל אחד בדרך שלו. הוא אוכל את הבגדים וממלא אותם בבוץ, היא ממלאה אותם בטיפקס ואת הנעליים הורסת תוך חודשיים. בקיצור - שניהם דואגים לחשבון הבנק שלי באותה מידה, לפחות הם שיוויוניים :))

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ואני אומרת- רק שיתנו לי סיבות לקנות להם דברים חדשים שיבלו אותם. זה תענוג. וחשבון הבנק נו שויין. יסתדר. וזה בערך יקרה כשאני אנוח...את יודעת איפה.

אין לי שמץ

אם גנטי או מקרי מניסיון רק של בן אחד אין מכנס שאין בהם 2 קרעים בברכיים (הוא מתאבד שיעי בכדורגל
) ולקינוח זוג נעליים כל חודשיים מבחינתי כל עוד הילד מאושר וחוזר עם הישגים ומצד שני סבתא מוצאת זמן פנוי לתפור טלאים אני מסודרת :))

אלו הם החוקים...

כדורגל משחקים עם נעליים ובלט רוקדים עם גרביונים. ...אלא אם זה/זו ירון/דנה, דוד דביר או מרתה

rrredshay

New member
כאילו שאנחנו לא היינו כאלה...

חח אצלי תוסיף לתיאור גם גבס כל שבועיים....
יש אנשים שעד היום לא מזהים אותי בלי גבס (אמיתי לגמרי..) חח

נעים מאד

אמא לנינג'אית-צו שמחבלת בנעליים שמא הן היו עשויות נייר אורז
כל חודשים פק"ל זוג חדש, והמשפט: "לקנות קצת גדול שיחזיק גם לשנה הבאה" לא תופס אצלינו בבית
ועל זה סבתא שלי הייתה אומרת: יש מי שהולך פרטי ויש מי שהולך דרך קופת חולים...
לרוב- אם כי לא תמיד - בכל מה שקשור לנעליים האיכות קובעת ועושה את שלה בגדים חופשי בהאנגר
אבל נעליים - חייבות להיות איכותיות (לא רק בגלל הבלאי גם בגלל בריאות כף הרגל והגב) שורה תחתונה, שנארגן קנייה מרוכזת?

תאילנד זה כבר מותגים ../images/Emo88.gif

אפשר לארגן משלוח של נעלי ABIBAS, MIKE, אפילו TIMBERLANG מיסטר...מיסטר... יו ביי טו, איי לאב יו לונג טיים...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי כאן אם אני מפוטרת לאלתר מהעבודה זה רק בגללך!!!!

את חוזרת בקארגו? ../images/Emo192.gif

שימי את מותגי תאילנד על הרגליים שלך ואפ'חד לא יסכים לעשות לך פוט-מסאז'

אתה מתבלבל

בין מותגי הנעליים למותגי הגרביים אנחנו בעצם קוראים להן גרביים... בתאילנד קוראים להם "מפזר חום עם אופציה להרתחה"
מיסטר... מיסטר... יו וואנט צ'יקי צ'יקי אול נייט טן דולר?

יערית

New member
../images/Emo6.gif

ולא לשכוח את TONNY <פיין> ואת Lacostta . אם אפשר במכולה לכולללם

יערית

New member
אצלי זה הפוך

הבת שלי מפרקת נעליים והבן שלי לא ממש צרכן של נעליים
<אני לעומת זה מפרקת אותם בסוף עונה
>

למעלה