על בדסמ ורשעות

JamesNox

New member
על בדסמ ורשעות

דבר ראשון, סליחה מכל החדשים והמגששים. אני לא מתכוון להפחיד אף אחד. אבל הוותיקים והמנוסים יודעים שזה משהו שקיים. ואני כועס ומתוסכל וצריך לפרוק.

אז כמו שכתבתי כמה פעמים כבר, היה לנו במשך זמן מה קשר מיני עם בחור צעיר ומתוק, סאב עד מעמקי נשמתו, וזה היה נהדר. הוא באמת מותק של ילד, ואני שמח מאד שפגשנו אותו (במיוחד בהתחשב בכל הטיפוסים הביזארים שפגשנו לפניו ואחריו). בהתחלה נפגשנו המון, ועם הזמן הקשר הצטנן, וזה בסדר מבחינת כולם.

אז לפני כמה ימים הוא התקשר לבעלי וביקש להפגש. לא לסשן, הוא פשוט הרגיש שהוא צריך עצה אבהית.
בהיותי הקנאי הדפוק שכולכם מכירים ואוהבים, באתי גם.

לקח לו זמן להפתח ולדבר כשאני בחדר, מה שהגיוני בהתחשב בכמה שהוא מפחד ממני. אבל לבעלי יש שיטות תחקור שלא היו מביישות את הסיקוריטטה, אז בסוף הוא הוציא ממנו מה הבעיה.
ואם לסכם את מה שלקח לנו כמה שעות להבין, החבר שלו הוא חרא דפוק, שחושב שאם התאהב בו סאב קטן ומתוק הוא יכול לפרוק עליו את כל האגרסיות שלו. ואני לא מתכוון בדרך טובה. בתכלס, על אף שכולנו מעריכים הצלפה טובה, מה שקורה שם זה פשוט אלימות בוטה ופשוטה, ואני די בטוח שגם אונס.

שזה משהו שמוכר לי מאד, לצערי, מאחר ויותר מדי שנים גם אני בלבלתי מכות עם אהבה וניצול אלים עם תשוקה. ואולי בגלל זה קשה לי כל כך לעזור, ומצד שני אני קרוב בצורה מסוכנת לתפוס את הדפקט באיזו סמטה אפלה ולהראות לו מה דעתי בעניין.

אז מה שנעשה בינתים זה שהילד בילה שני לילות בחדר האורחים שלנו, וחבר רופא הגיע אלינו לבדוק אותו גופנית. יש לו שפע של חבורות וחתכים, וכנראה נזק קל לכליות, אבל זה באמת בקטנה. מתישהו הוא יצטרך לחזור לחיים הרגילים שלו, וכל מה שבא לי לעשות זה לעטוף אותו בשמיכה, להכין לו תה ולחבק אותו עד שכבר לא יכאב לו. שזה לא בהכרח הדבר הכי מעשי בעולם.

מבינה אותו

שמור עליו ואל תיתן לו לחזור לתינופת ההיא יש אנשים שלא מבינים את ההבדל הדק בין שליטה לרשעות
תעזור לו להיתנתק זה לא קל
נשיקות שפחה צייתנית

עצם זה

שהוא הגיע אליכם זה כבר הצעד הכי גדול שלו בסיום הקשר הגרוע הזה.

מקווה שנפל לו האסימון והוא לא ימשיך לחפש בני זוג מתעללים כמו הנוכחי.

מזל שלו שיש לו אתכם!

Dan_Kap_

Active member
|כבוד|

טוב שיש לו אתכם

|כבוד|

למטרות דומות יש לנו בהודעות הנבחרות של הפורום (שמגיעים אליהן ע"י קליק על החוצץ של "כלים ומידע" מכותרת הפורום) את המאמרים הבאים:-

בדיקה תקופתית של מערכת יחסים, כדי לתת כלים לבדוק אם אתם נמצאים במערכת יחסים שטובה לכם/ן - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=99991691

קצת על ארגז הכלים שרצוי שיהיה לכל נשלט/ת - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=72244916

ולא צריך להתבייש לשאול כאן שאלות בפורום...

A לוןA

New member
למרבה הצער

כמו שכתבת
מאחר ובדסמ מתעסק בכוח ובכאב
וגם בקבלה של השונה
יש כאלה ש(במודע או שלא במודע) מנצלים את העניין
ומחליפים שליטה בשתלטנות
כח באלימות
ושירות עם ניצול

לדעתי?
אם יש לך את הכוחות לזה, תושיב אותו, ספר לו את מה שעבר עליך- כולל מה זה עשה לך וכמה קשה- אם בכלל אפשרי- לצאת מזה, תראה לו מה יש לך היום, וכמה זה שונה ממה שהיה לך אז (וכנראה מה שיש לו היום) ושיעיף את הבנזונה מחייו

מחזיק לכם אצבעות

JamesNox

New member
עד כמה שזה נראה מוזר

למי שמכיר אותי מהרשת, יש מעט מאד אנשים בעולם האמיתי שיודעים.
בעלי והרופא שלי לשעבר יודעים הכל.
החבר הכי טוב שלי (ואשתו) והפסיכולוג, יודעים בקוים כלליים, עם כמה שפחות עובדות. כנ״ל המעסה/פיזיטרפיסט שלי, פשוט כי קשה להסתיר ממנו את הסימנים. וחברה אחת טובה מאד שהתפרקתי אצלה פעם.
ואחותי יודעת שהיה רע. וגם זה רק כי היא חשבה שאני חרא אבא, שקמתי ועזבתי הכל פתאום.
זה הכל.
אפילו - ואולי בעיקר - אנשים ששכבתי איתם לא יודעים. אני תמיד נשאר לבוש ככל האפשר, והקעקועים מסיחים את העין במקומות שהבגדים לא מכסים.

אז הרעיון של החשפות מבעית אותי. וזה לא קשור לזה שאני אף פעם לא אוכל לשכב איתו יותר, אני לא כזה חרא.

A לוןA

New member
זו לא היתה הכוונה של השאלה שלי...

אבל בהתייחס למה שאמרת- אתה צריך לראות כמה הוא קרוב לחזור ןמתעלל ההוא.
אם זה משהו שהולך לקרות, והוא מספיק חשוב לך- אולי כדאי לתת לזה עוד מחשבה. אני מבין שהמחיר מבחינתך קשה- אבל אם תמנע ממנו את מה שאתה עברת...

בכל מקרה אם כן ואם לא- קח חיבוק

A לוןA

New member
הסיפא של הדברים שלך

לא התכוונתי לרמוז משהו כזה.

יש עידכונים?

JamesNox

New member
אה. ברור.

בינתים הכל כשהיה. הוא הלך לאוניברסיטה היום לכמה שעות, וחזר מדוכדך. הוא מתגעגע מאד לחבר שלו, ויש לו רגשי אשם איומים שהוא עשה משהו בניגוד לדעתו. אני די בטוח שאלמלי הסמכותיות העצומה של בעלי שדורש ממנו להשאר, הוא כבר היה נכנע וחוזר. עצוב לי לראות אותו ככה.

JamesNox

New member
שמעתי אותו בוכה אתמול בלילה

באחד מהסיבובים שאני עושה בבית עם נדודי השינה. הערתי את בעלי, וניגשנו אליו לחדר.
הוא העמיד פנים שכלום, אבל העינים שלו היו אדומות ונפוחות. והאף. לרגע עברה לי בראש המחשבה על העור היפה שלו, כל כך עדין וענוג ונחבל בקלות. ככה זה, מוח של גבר. חושב על סקס כשמתאים וכשלא מתאים.

סגרתי את הדלת, ובעלי ליטף את זרועי בעידוד.
״יש לי משהו להראות לך״ אמרתי

הורדתי את מכנסי הפיג׳מה. את התחתונים. ורק בסוף את החולצה. היו לנו המון מפגשים, זיינתי אותו עשרות פעמים, והוא אף פעם לא ראה אותי ערום.

הראתי לו כמו בסיור מודרך את הצלקות.
״אלו מקשירה. הוא השאיר אותי ארבעה ימים קשור לבויילר במרתף. זו מהיום שהרגזתי אותו כי חייכתי למישהו ברחוב. הוא השתמש במלחם. לקח לה כמעט שנה להחלים לגמרי. אלו מכימיקלים. כל מיני חומצות ניקוי. אלו סתם כוויות. סימני חתכים. תפרים. ומתחת לקעקועים סימני בראנדינג. ראשי התיבות של השם שלו, כמו על הפרות.
פחדתי לעזוב אותו. פחדתי שאהיה כלום בלעדיו, כמו שהוא אמר לי כל הזמן. וגם אחרי שעזבתי אותו התגעגעתי אליו בטירוף. הרגשתי אשם ואומלל ורק רציתי שיעזבו אותי למות בשקט.״

JamesNox

New member
(המשך)

השארתי אותו מתיפח בזרועותיו של בעלי, והלכתי.
הבטחתי עוד מלפני שלא אצא מהבית. הוא שונא ודואג כשאני יוצא לשוטט בלילות.
אז הלכתי למיטה, אוסף בדרך בקבוק חדש של וודקה מהפריזר.
לקח קצת זמן עד שמפלס האלכוהול בדם שלי עלה מספיק כדי שאתחיל להרגע. או לפחות אתחיל לראות באופק הרחוק את הרעיון של אפשרות של רגיעה.
בעלי ואדוני חזר למיטה כשהקצוות של המציאות התחילו להיות פחות חדים. איך הוא מצליח תמיד לאסוף אותי, לא משנה כמה אני מתפרק. רק אז התחלתי להפסיק לרעוד.

A לוןA

New member

יכול להיות שבחשיפה המאוד כואבת הזו שלך, הצלת אותו.
אין לי מילים. אתה פשוט ... נהדר.

JamesNox

New member
תודה, אבל

אני לא מרגיש נהדר.
חשוף ומזוהם ואומלל.
ואני מתחיל להיות זקן מדי לכמויות כאלו של אלכוהול.

A לוןA

New member
זה כי אתה עדיין קרוב מדי

וחשוף מדי מכדי להבין
אבל בעוד זמן לא רב תוכל להסתכל אחורה ולהיות גאה, שעשית את המעשה הנכון- למרות ואולי על אף המחיר שזה גבה ממך.
וזה לא מעט. לא מעט בכלל.

המעשה הנכון לעשות הוא לעיתים רחוקות מאוד גם המעשה הקל.

למעלה