על ארבע אצבעות

resputin

New member
לפעצים השינויים הקטנים, עושים

את ההבדל הגדול. -
- (שמור למי שהוא שמור)

Michelin

New member
על ארבע אצבעות

מעולם לא הראה מישה חשיבות יתרה לאגודל, אצבע חמישית מעוצבת בעיוות רב בהשוואה לאמה או לקמיצה. אבל חשיבותה של האגודל כנראה רבה מאוד. מהמנכת ווליום הטלוזיה עד הדלקת מצית. אגולו של מישה חרוכה ושרופה, וכוויה צורבת השתקעה לה על פניה. נסיונות תפעול חיים תקינים ללא שימוש ניכר באגודל הצורב נתגלו קשים יותר מאשר תוארו. אז בין שימוש בידו המישנית (מישה אינו רואה ביד שבה אינה נוהג לכתוב כחלשה בשום צורה, היא בעלת פוטנציאל זהה לזאת המשועבדת זה מכבר למטרות כתיבה והעברת ערוצים, היא פשוט לא הורגלה למימוש הפוטנציאל, ומכאן שהשימוש המוגבר בה קלוקל) לבין ארבעת האצבעות שנותרו עוד צריך לגמור לבשל (ע"ע סיבת הכוויה) ולנקות. מישה שם קרח ומרקחת ג'לטינית לבנה על אגודלו הכאובה. יש למישהו עוד עיצה לשיכוח הכאבים? ותאחלו לא בהצלחה, יש היום ראיון עבודה. פסוקו (המיוחל): לא ידעת מה יש לך עד אשר זה אבד לך.

Idan91

New member
קראתי את הפסקה

הראשונה, ורציתי רק להעיר שגם הדלקת מצית וגם עיסוקי טלוויזיה אינם חשובים כ"כ.

Michelin

New member
נכון.

ואת שניהם עוד אפשר לעשות עם האגודל השניה, גם נכון. אבל למשל לאחוז בעט כדי לכתוב, או חשוב מכך, בסכין ומזלג, בביטול מוחלט של השימוש באגודל? זה לא קל. פסוקו: כואב לי.

De-Panther

New member
הוא כאן!! והוא שרוף!! זה מישה!! כמה

זמן שלא ראיתי את פסוקו

אקווה

New member
הזכרת לי

את הבדיחה על זה שבא לרופא ואמר: "דוקטור, דוקטור, כל מקום שאני נוגע בו בגוף כואב לי!". הרופא בודק, בודק, בודק, לא מוצא כלום. "תראה לי איפה בדיוק כואב לך" - מבקש הדוקטור מהפציינט. "כאן, כאן, כאן, וכאן" - ממש בכל מקום. הדוקטור חושב רגע, ואז אומר: "תראה לי רגע את האצבע שלך" ואז מתגלה שם פצע מוגלתי, מגעיל ו... כואב..
זהו, אז רק שלא תחשוב שכואב לך כל הגוף, ושדווקא כן יהיה לך בהצלחה בראיון. (אני יודעת שהתכוונת לכתוב "ותאחלו לו בהצלחה", אבל יצא לך "לא" ואני, נטפלת לקטנות שכמותי, לא יכולתי להתעלם. מתנצלת מראש ובדיעבד גם יחד).

Outlast

New member
אקריפלקס!

משחה מעולה, אין עליה.. אין פלאים, וזה ימשיך לכאוב, אבל המשחה הזאת הכי טובה שיש (Acriflex). ואני שולחת לך את תנחומיי, שונאת כוויות..

Michelin

New member
ומי אמר שחזר?

ראשית כל, דממה אינה מצביעה על חוסר התיצבות (במובנים וירטואלים אלו על אחת כמה וכמה) אלא על כאבי גרון (או בוהן). או בלעיתים יותר תכופות, מחסור בפניני חוכמה ראויות לפרסום. ליבו של מישה קפץ ועלז מול קבלת הפנים החמה. וזה כעין וכאפס מול הנחת שנחתה עליו לכשראה שיש דברים שלא ישתנו, לא משנה עד כמה ישתוק. כמו לדוגמא, היותך ראש גדול. אזי שגם לך מגיע מזל טוב. נו, תתמזל כבר. פסוקו: ברוכים הנמצאים.

jahnon

New member
אלו וורה, אבל

לא המשחה במעובדת אלא הצמח האורגינל. בכלל כדאי שיהיה את הצמח הזה בבית (לגדל אותו לקשיי ההבנה). מה שעושים זה לוקחים עלה בשרני שוברים אותו באמצע ומורחים עם קצה העלה על הכוויה and voalla הכוויה נעלמת. טובה גם לעקיצות וגירויים......

jahnon

New member
ועוד משהו

עוד דרך לשכוח את הכוויה זה לשבור את האצבע ביד השניה (או באחד הרגליים מה שבא לך) בעיטה לביצים או כל דבר שיגרום לך לכאב (לקרוא את ההודעה הזאת אם תרצה) ואז תשכח את הכאב בבוהן מסיבות ברורות....

dana2909

New member
לשאול איפה האצבע היתה?

הממ.. אני לא בטוחה שאנחנו באמת רוצים לדעת. תנסה תאנה טרייה (תמצא עץ עם תאנה, תקטוף, תחתוך ל-2, המיץ שיוצא - שים על הכוויה..). עובד כמו גדול.

למה אף אחד לא מציע

כריתה חיננית? אין לי הצעות. לעומת זאת, יש לי הומיאופאת מצוין שיפטור אותך מאלרגיות הקיץ. אני יודעת שלא זה נושא השיחה, אבל החלטתי לדחוף אותו בכל זאת. וחוץ מזה - איפה, לעזאזל, היית?

Cote dOr

New member
למה לשאול שאלות

להן את יודעת את התשובה? הרי נפגשנו לפני שבועיים באתיופיה, עת את "עבדת" (זה עדיין חסוי?) ואנוכי נתתי יד למלחמה נגד רעב-עוני-איידס-מלריה-פרסום המתכון המקורי לבאבאגנוש. וכן, זאת השקה רשמית של הניק החדש, שבא עם קאמפיין חדש ודינמי, וג'ינגל קיצבי וקליט בגרסאות דאנס, פופ וראפ. כמו כן הקאמפיין משלב רעיונות חדשניים ואבנט-גארדים, כמו כתיבה בגוף ראשון, ובו בעת שומר על מסורות קודש, כמו פינת פסוקו (שתמשיך להקרא פסוקו של מישה, מכוון וסקרי דעת הקהל דחו את ההצאה לשם החלופי, "הרב מכר של מרגלית צנעני"). פסוקו של מישה: הנורמה היא (עדיין) המחלה הנפשית הכי שכיחה, לכן היא גם (עדיין) חשוכת מרפא"

לא !!! אל תעשה את זה !!!!

אני דורשת בתוקף להשאיר את מישה, ולוותר על הניק החדש. ווי לאב מישה !!!! ווי לאב מישה !!!! ווי לאב מישה !!! (מעבר לזה, וועדת שינוי הניקים של הפורום לא קיבלה את טופס הבקשה שלך לשינוי, ובטח ובטח את העמלה המופקעת הנקובה בחוק).

למעלה