על אפקטים ותופים

marsel23

New member
על אפקטים ותופים

שלום לכולם. הייתי מעוניין לדעת איך אני מוסיף תופים ואפקטים לערוצים שהקלטתי. ניסיתי לפתוח את התופים ב-VST ולנגן, אבל זה לא ממש עובד. אני לא עובד ולא מתכוון לעבוד עם MIDI, יכול להיות שכאן הבעיה?

kundara

New member
לא מתכוון לעבוד עם מידי?

אתה מקליט כלים אמיתיים או משהו? בכל מקרה, תופים אפשר גם לתכנת בערוצי אוודיו, ובאתר שלי יש מדריך לזה, תנסה.

marsel23

New member
ראיתי במדריך שאתה מתכוון

לתופים שאפשר לנגן מתוך מקלדת מידי, תקן אותי אם אני טועה. בכל אופן פתחתי את החלון הזה של התופים שיש לי, ורציתי לדעת איך אני יוצר קצב בעזרתו, ומקליט אותו לערוץ.

marsel23

New member
אני משתמש בכלים אמיתיים

ואין ברשותי מקלדת מידי, כל מה שאני מחפש לעשות הוא להוסיף קצב לשיר קיים שעשיתי בעזרת ה-Drum Sample Unit הזה שנמצא בתוכנה.

kundara

New member
ניסית ע"פ המדריך? מוסבר שם בידיוק

על המכונה הזאת ואיך לבנות קצב

liorhalakk

New member
כןןן זאת הבעיההה

אני לא חושב שאפשר להגיע ליצירה טובה בלי מידי אז תתחיל לעבוד עם מידי כי זה עולם אחר

marsel23

New member
במדריך מוסבר איך

לעבוד עם דגימה מוכנה, אבל איך אני יוצר דגימה משלי? הכוונה היא איך אני מקליט את הסנר לדוגמא לתוך ערוץ? ניסיתי וזה ללא ממש הולך.

kundara

New member
הבנתי..

אז אפשר להשתמש במכונת תופים או בערוצי אוודיו (לזה יש מדריך באתר). מכונת תופים תבוא על מידי ולא הבנתי מה אמרת "להקליט סנר" יש לך תוף סנר ומיקרופון?

marsel23

New member
הכוונה היתה

שבמכונת תופים שבאה עם התוכנה, יש הרי מצילות, סנרים וכו'. אז מה שרציתי לעשות זה להקיש על אחד מהם, להקליט אותו לערוץ ואז לשכפל אותו.

lo siento

New member
קוני,תסלח לי פה על ההתערבות אבל

איך ולמה לא המלצת על ה-LM4 MARK II שלי,אה תגיד לי???:) אח שלי,עזוב אותך מה LM7 הזאת ותעבוד עם הLM4-MARK II אחלה של מכונת תופים,פשוטה,נוחה להפעלה ופשוט כייפית כמו לגו אני משחק איתה:) מעבר לזאת,אתה יכול גם לסדר את ערוצי האודיו לפני שאתה מכניס אותם למכונה ואם אתה לא יודע איך לסדר אותם אז יש לך גם אופציה של Envelope על כל סמפל ובנוסף,היא פותחת לך 6 ערוצים ששם אתה פשוט מסדר את כל הכלים לפי תדרים,כלומר,קיקים למיניהם יעבדו(מן הסתם) בתדרים נמוכים והייטים תדרים גבוהים אז מסדרים קיקים בנפרד,הייטים בנפרד(ואם אתה רוצה שאר כלים בעלי תדרים גבוהים אז תכניס אותם גם עם ההייטים) טמטמים שיעבדו על לו מיד וסנרים על היי מיד או רק מיד תלוי מה אתה רוצה לעשות פשוט מכונה מדהימה-ממליץ ממש בחום. Lo Siento

kundara

New member
שונא את אלאם שבע

ושונא את A1, אבל זה מה שמקבלים עם הקיובייס :)

lo siento

New member
חחחחח,קוני,אתה מצחיק אחי,מצחיק אבל

נכון,זה באמת מה שמגיע עם הקיובייס איפה להשיג אותה? מממ,כרגע אני יכול לומר לך רק בחנויות אבל ברמה הבסיסית לא חסר,רק צריך לבדוק:)

למעלה