על אפילפסיה.....

על אפילפסיה.....

שלום לכולם!!! קוראים לי ליאור, ואני לומדת בכתה ז' באילת. במסגרת עבודה שאני עושה על אפילפסיה שאלת המחקר שלי היא כיצד משפיעות הדעות הקדומות על חולי האפילפסיה כיום? אודה לכם מאוד אם תשתפו פעולה ותענו על שאלה זו. תודה מראש, ליאור

qt1

New member
ל י א ו ר 1 1 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בחרת נושא מאוד מעניין אני מציעה לך לקרוא באתר של אי"ל ובמקביל ליצור קשר עם אגודת אי"ל שם תוכלי לקבל חומר כתוב והרבה מאוד מידע כאן את כמובן מאוד מוזמנת להשאר איתנו... בהצלחה ועדכני אותנו

היי ליאור

נעים מאד ליאור, אני יונתן ואני בן 19. לפני כמעט שנה גיליתי שיש לי אפילפסיה. לדעתי זו אחת המחלות בעלת הדעות הקדומות השגויות ביותר, חולי אפילפסיה כיום נוטלים כדורים כל יום ומדי פעם עוברים בדיקות אך חוץ מזה אנחנו מנהלים חיים תקינים לגמרי! כשחולה מגיע למצב שהוא ללא התקפים הוא חי למעשה חיים נורמליים לחלוטין! רב האנשים לא כל כך מודעים לכך מסיבות שונות. לכן כאשר הייתי צריך לספר שיש לי אפילפסיה נרתעתי קצת מתגובתם אבל הגעתי למסקנה שזה יאפשר לי לדעת מי באמת חבר טוב ומי לא.. אני מנצל את הדעות הקדומות כדי לדעת על מי באמת אני יכול לסמוך, ובכל הזדמנות שיש לי אני מנפץ את הדעות האלה. כל הכבוד לך שבחרת בנושא הזה, את עושה עבודה חשובה מאד!

נעים מאוד ליאור, ויונתן ../images/Emo140.gif

אני אורלי, בת 36 היום, כבר 26 שנה עם מחלת-הנפילה. כשגילו, שאני חולה, אז גם הרופאים וגם ההורים שלי ניסו לשכנע אותי "להשאר בארון" עם המחלה, אמא שלי ממש רבה איתי על זה, אבל כמוך, יונתן, גם אני ניצלתי את הדעות-הקדומות, כדי לגלות מי חבר אמיתי ומי לא. תודה לך ליאור, ואני מקווה, שתשתפי אותנו בתוצאות. יונתן, ציטטי אותך בבלוג שלי, ברשומה בנושא קיבעונות וסטיגמות, אני מקווה, שזה לא פוגע בך, אם כן, רק תגיד ואמחק את הציטוט.

ufo11

New member
נושא יפה מאוד!!!אני חושב שהמידע

הכי טוב לעבודה הזו, הוא בדיקת הסביבה החברתית סביבך...תגובות שלהם לגבייך וכאלה... כמו כן, את יכולה להעלות לפורום סקר... לגבי ההרגשות של כל אחד מאיתנו מבחינה חברתית ועוד נושאים שלא עולים לי כרגע... בתור אחד פשוט שעשה עבודות מחקר, אלו רעיונות שעולים לי...

qt1

New member
כמה זמן להגשה יש לך?

אני מציעה לך לחשוב על שאלות שהיית רוצה שיהיו בעבודה שלך , אני למשל יודעת שלאנשים עם אפילפסיה קשה מאוד למצוא עבודות , להתגייס לצבא , להתקבל לתוך משפחות כבנות זוג , אולי יש כאן עוד אנשים שיוכלו להוסיף, כאם לא נתקלתי בתגובות כלשהן אבל לא יצא לי לדבר על האפילפסיה עם אף מורה של הילדים שלי , אולי יש כאן הורים שכן מכירים גם את הפן הזה. נסי לשתף אותנו בלבטים שלך , כל רעיון שלך יכול רק לעזור בסה"כ הפורום די 'חדש' ויכול להיות שאנשים לא כ"כ ירצו לפתוח את סגור ליבם למרות שמדובר בכינויים וכו'... תנסי, לא תנסי לא תדעי
בהצלחה וזה באמת רעיון מצוין לפרסם כאן את העבודה , אנחנו ננסה לעזור לך להוציא 100 .

ufo11

New member
אמ.... מה זה ננסה? מה זה ננסה?

אנחנו נוציא לה 100:)

qt1

New member
היא תוציא 100 ואנחנו רק ניתן לה את

כל המידע שהיא זקוקה לו
ישראבלוף... כאילו
שמע , צחוק צחוק, הנערה לקחה נושא לא קל ולא מוכר... היא יכולה לעשות יופי של עבודה אם היא גם תלך אחורה בדפים של הפורום אבל גם בשרשורים חדשים אפשר ללמוד המון , השאלה היחידה שמרחפת באוויר היא שיתוף הפעולה של חברי הפורום , בזה אין לי דרך לעזור מעבר לתשובות שלי(ושלך
) מהחדש?

../images/Emo13.gifתודה רבה!!!!!!!!!

תודה רבה לכולכם!!!! עזרתם לי מאוד!!!!!! אני יעדכן אתכם בציון שלי כשיחזירו לי אותה!!!

למעלה