על אסון אוסלו

• פותח הנושא adato
  • פורסם בתאריך

adato

New member
על אסון אוסלו

אבל אני לא זוכר שרבין עשה משהו כשערפאת הכריז על השמדתה הסופית של ישראל יום לאחר אסון אוסלו באוסלו אין שום ויתור על זכות השיבה באוסלו אין שום ויתור על השמדת ישראל אפילו לא ביטלו את האמנה רק חיזקו את ארגוני הרצח וערפאת הוסיף גם את כוחותיו

אוסלו לא היה כישלון

גם ביטלו את זכות השיבה, גם דרשו לבטל את הסעיפים מהאמנה הפלסטינית הקוראת להשמדת מדינת ישראל. הסכם אוסלו היה מצליח אילו רבין לא היה נירצח. רבין היה מחסל את ערפאת ברגע שהוא היה רואה שערפאת עובד אלינו והיה מעלה שם מנהיג שפוי שבאמת רוצה שלום. אז מי שבאמת עזר לערפאת היו הימין הקיצוני, יגאל עמיר.

adato

New member
תראה לי מסמך

שערפאת מוותר על זכות השיבה אל תתחיל להמציא פה דברים בבקשה

תגובה

תפתח את הערך זכות השיבה והאמנה הפלסטינית באינציקלופדיה, ותראה שכתוב שעל פי אוסלו הן מתבטלות. אני משתמש באינצקלופדיה כרטא בכרך אחד.

adato

New member
אתה רציני?

תראה לי נאום שערפאת אומר שלא תהיה זכות שיבה עזוב ערפאת פלסטיני אחר שאמר לעם שלו שלא תהיה זכות שיבה ונשאר בחיים רק לפני חודש ערפאת אמר שבחיים הולא לא יוותר על השיבה מה שאומר שהא לא יוותר גם על אשקלון י"ם רמלה עכו יפו ת"א וכו' מה שאומר שאוסלו היה אסון אחד גדול

תגובה

ערפאת לא אמר, אבל הוא חתם על אוסלו שבו היה כתוב שלא תהיה. זה שערפאת עבד אלינו זה לא אומר שאנחנו אשמים. אוסלו היה הסכם מצויין, תאשים את ערפאת אשר הפר אותו - לא אותנו.

יוֹאב

New member
הסכם אוסלו

הסכם אוסלו מעולם לא הובא לידי מימוש, מאחר ולצערי היו מי שהפרו אותו, משני הצדדים. דווקא המנהיגים. עראפת וביבי. לא שמים רגל לאצן ואז אומרים לו שהוא לא יודע לרוץ...

למעלה