על אלימות במערכת הבחירות

Master Stav

New member
על אלימות במערכת הבחירות

בימים האחרונים כאילו התחממה הגיזרה שלטים ניקרעים, נחתכים , נעלמים אנשים צועקים על אנשים שתומכים במתמודדים שאינם שלהם הליכלוכים גוברים אבל לפחות לטעמי היום נחצה קו מאד ברור 2 בני בליעל זרקו היום חפץ כהה על מכוניתו של גיל ברקאי וגרמו לה נזק אני שואל את עצמי מה עובר לטיפשים שכאלו בראש ומדוע הם חושביםש זה יכול לעזור למישהו ? אלחימות יש לה תכונה מדהימה היא מסתובבת ונושכת אותך כאשר אתה נוקט בה זיכרו ב12 לנובמבר ניצטרך לעבוד כולנו יחד כדי לתקן את שנהרס ב5 השנים האחרונות מעשי אלימות לא יביאו אותנו לשום מקום !!! לגבי הארוע הספציפי הזה כול מי שיש לו מידע מתבקש להעבירו אלי במסרים הנושא נמצא בחקירה ואעשה הכול בכדי להביא את הנבלות לדין!!!

motisisr

New member
גיל חזק ואמץ

אני ממש לא מעורב אישית במערכת הבחירות, ולא מרגיש את התחממות הגיזרה, אבל דברים כאלה פשוט עושים לי רצון לקום ולצעוק (וגם להתנצל על הבוטות המילולית שלי פה לפעמים) אני ממש מסכים עם סתיו, אחרי הבחירות כל התושבים צרכים לאחד ידיים בכדאי לוודא שהישוב אכן מקבל תפנית חיובית לצמיחה ושיגשוג. אם מערכת הבחירות תשאיר אחריה קרקע חרוכה, לא יספיקו 5 שנים לאושש אותה גיל אני מחזק אותך מקווה שיצאת בלי פגע פיזי וכלכלי ואני קורא לכול המתמודדים לגנות את המעשה בכל פה סתיו אולי נארגן הפגנת מחאה משותפת (אפילו תהלוכה מכיכר קדימה לכיכר צורן) של כל המתמודדים נגד אלימות במערכת הבחירות

Master Stav

New member
אני בעד

אני מקווה שכל המועמדים יסכימו !!! אללימות במערכת פוליטית הובילה כבר לרצח ....מה היה קורה אם במקום לפגוע ברכב היו זורקים אבן לתוך הבית ? עד לאן החרא הזה יגיע ? אני אשקרה כועס !!!

kirschi

New member
רעיון מצוין

מוטי, רעיון מצוין! גיל, אני מחזק את ידיך, ומקווה שהתקרית נגמרה באי נעימות ותו לא. אסור להרשות לפורעי חוק לפגוע במפגן הדמוקרטי, ובודאי אסור להרשות לחוליגנים להשפיע על דעת קהל

gillb

New member
kirschi תודה

תודה, התקרית נגמרה בנזק מזערי (לא נעים, אבל עדיין מזערי) גיל

gillb

New member
מוטי תודה רבה

הנזק מזערי. נמשיך ונפגש בוועד ביובלים שנה טובה גיל ברקאי, מס 5 ב"יחד בתנופה" תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה

Master Stav

New member
גינוי כללי

היום יצאו כל המתמודדים מיקי אקרמן אבי קולמן מנדי רבינוביץ ישי יצחקי ויצחק גולברי בגינוי גורף נוכח המציאות הטופחת על פנינו די בשריפה,קריעה,הורדה ופגיעה באנשים !!!

Master Stav

New member
לילה ....

יצאנו 4 חברים לתלות שלטים ... עברנו על 11 הנקודות המורשות על פי החוק אחד הדברים שהיה מאד בולט לעין הוא האין שלטים של איציק גולברי .... כלומר יש שלטים אבל הם קרועים הרוסים וחתוכים מצחיק ....עכישו לגולברי יש יותר שלטים בשכונת צורן מאשר בשיכון, בכפר, ו/או בבני ביתך יחד .... היו שם שלטים של מנדי של ישי ושל קולמן שמשיהו הוריד להם חוט ...תיקנו אז תקראו לי חסיד אומות העולם אבל וואלה תיקנתי חוט קטן ואני מרגיש טוב עם העניין לא מתאימה לי מילחמת הבלאגנים האלו .... רואה את הבחירות כהפניניג דמוקרטי בו הציבעוניות והשימחה למעשה צריכה לשלוט די לאלימות !!!

Master Stav

New member
הגיע במיל אנונימי

> בבחירות הקודמות היתי חלק מהצוות של גולברי שתלש שלטים של גולברי < >אל תהייה תמים , הוא עושה פרובוקציות< > די לאלימות היא סיסמא טובה אבל די לגולברי היא סיסמא טובה יותר< עכשיו אני אישית א יודע איך להתייחס לזה .... המיל הגיע ממיל אנונימי כלומר שירות של מיל שאי אפשר לאכן או לבדוק מיהו מצד שני ...זו לא הפעם הראשונה שאני שומע דברים כאלו על האיש ..... וואלה לא יודע .... אני עדיין בדיעה שצריך לשמור על השפיות ועל ההגינות במערכת הבחירות וממשיך לעמוד מאחורי הביטוי די לאלימות .

Master Stav

New member
יכול להיות

כמנהל הפורום אני מביא את כול מה ששולחים לי בין עם זו דעתי ובין עם זו לא דעתי

haabira

New member
שיגישו תלונה במשטרה

ולא סתם, שיראו את הטופס שהתלונה נרשמה. אני מקווה גם שהשוטרים יתיחסו לתלונה כמו שהם מתיחסים לאיום על החיים שלו, ויבואו לבדוק - ישלחו לפה ניידת כל לילה עד שיתפסו את מי שקורע את השלטים וזורק על המכונית של גיל חפצים. אחר כך אפשר יהיה לבדוק מאיפה הגיע הבן אדם, ולמה הוא עשה את זה. קודם כל - מדינת חוק, צריך להגיש תלונה. אחר כך הפגנות, נגד אלימות וכל השאר, כל מה שהצעתם זה אבירי ויפה אבל יש דברים שצריכים לעשות קודם. אלא אם... מי ששלח לך את המייל הזה יודע על מה שהוא מדבר.

liorbn

New member
לגיל ברקאי

גיל ידידי (תרשה לי לקרוא לך ידידי למרות חילוקי הדעות הפוליטים ?) שמעתי מה שקרה לך עם הוונדליסטים והרכב - ואני המום. כנראה שתבונה ושכל לא חולקו לכולם בצורה מספקת.... חבל שבכל מקום, מספר עשבים שוטים מחריבים את החלקות הטובות, חשבתי שאנחנו בצורן מחוסנים בפני הנגע הרע הזה, כנראה שטעיתי. ליאור ב.

gillb

New member
הי ליאור

תודה על הבעת המחאה כנגד האלימות. אני משוכנע שזה בשוליים והנזק הוא מזערי. לא ניתן לעשבים השוטים להחריב את החלקות הטובות. בברכת שנה טובה. גיל ברקאי מס' 5 ב"יחד בתנופה" תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה. נ.ב. ידידים טובים היינו (עוד מימי "שייטת" 200
), אנחנו עכשיו וכמובן גם נשאר.

ביפו

New member
שבת שלום - בלי אלימות

בתשובה למסטר סתו- על אלימות במערכת הבחירות =========================================== שנה נוחה ולא אלימה לכל, גם להדביק ל 2 אנשים, יהי מעשיהם כמו שהוא - זו אלימות. הכפשה, אלימות מילולית ובעיקר נזק לכבודו של המשתמש באמירה זו. באשר לתפקידיה של המשטרה בישוב זה או אחר - תפקידה לחקור ולהגיע לאשמים, וגם להגיע לראיות כחוק. לשם כך צריך להתלונן במשטרה. כל מי שהיה נוכח באירוע, ראה מישהו או משהו אלים קורה לאדם - חובתו להתלונן במשטרה. איני רואה עצמי כמי שצריך להפריע למשטרה בעבודתה, אך גם לא כמי שעושה העבודה במקומם- ומניח להם לקבל את השכר "כאילו שהם עבדו בשבילו". יש גבול לתעלול, לדעתי. הייתי אומר למפקד המשטרה המופקד על היישוב - הפגן ביצוע כנגד אלימות ביישובי, ואני אפגין למען שכר הוגן לשוטרים... אדם שעובד במקום עבודה - לא צריך לקחת על עצמו לעבוד "שעות נוספות בעבודה נוספת ללא-שכר", אך אם הדרך שלו היא מיגור אלימות, שלא ימתין למשטרת ישראל שתעשה משהו, חוץ מלרשום התלונה-ולתייקה. אני רוצה ממקומי כאן לאחל לגיל ברקאי אחלמה שלימה, ושימשיך בפעילותו הברוכה, דווקא עקב האלימות כנגדו. אך איני שופט את הפושעים לכאורה - עד שייתפסו ויובאו בפני השופט כחוק.

gillb

New member
ביפו, תודה רבה. אני בריא ושלם

הפגיעה לא הייתה בי אלא ברכב שלי (למרות שאלימות היא אלימות הפגיעה והנזק היו מזעריים) בכל מקרה תודה ושנה טוב. גיל ברקאי.

למעלה