על אילו תזונאי ספורט אתם ממליצים?

תזונאים

יאיר להב מרמת השרון יאיר קרני מוינגייט את שניהם אני מכיר אישית וממליץ עליהם בחום.

דורון K

New member
תזונאים

שניהם טובים מאוד,את יאיר להב אני מכיר יותר טוב מאת יאיר קרני ואני יכול לרשום שהוא תזונאי טוב מאוד ובן אדם נחמד מאוד. פרטים(חוסך לך את 144)-טלפון-5404740,סוקולוב 34-רמת השרון(איזה מרכז קניות-נדמה לי קוראים לו "שופינג").

spoild

New member
רגע רגע!!! שחכתם את ה- מומחה!

לצערי אני לא מכיר את האחרים שעליהם המליצו לך אבל אחד מומחה בכל התחום של תזונה ופיתוח גוף אני מכיר. ד"ר קובי עזרא, זה הטלפון שלו -058-567140 וזה הפורום שלו , שם הוא עונה על כל השאלות - מומלץ בחום!!!

אלי ו.

New member
I like Kobi too../images/Emo45.gif

Excuse my english, I had to remove the hebrew support from my computer Kobi has one great benefit being a Doctor He can and does order routine blood tests (including hormonal) and adjust the diet accordingly. He´s very much into supplemens but he´s very honest about it. Few times when I asked him about certain supplements he told me this stuff will not help you since it is already in your diet but other stuff may be useful. (I am not a client tohough) I saw some of his clients and the seemed to be doing great.

למעלה