על איילה ועלינו.

עקרבית33

New member
על איילה ועלינו.

חברים! כבר 3 חודשיים אני נכנסת לכאן ,וקוראת את הרגשות שלכם הפעם החלטתי להגיב,אתם שוכחים דבר אחד שזו תוכנית טלוויזיה ובתוכנית נמאים אנשים עם רגשות,כן אני מדברת איילה,סער,גואל,אלירז וכו' שלא תבינו לא נכון איילה הדיירת האהובה עליי וגם סער וטגם אלירז וכן הייתי שמחה לראות אותם יחד בגמר כי מגיע להם,אבל מפה עד לקללות,הכפשת שמה קריאות בשמות חברה' מה נסגר כאלו ,הם התאהבו וכל מגע חשוב להם ,אם תיכנסו ל10 פרקים הראשונים אתם תראו כמה הוא מחזר אחריה ואומר לה שהיה לו משהו בבית וכו' וכו' מאיפה הקינאה של כולם נובעת הרי? שהיא כבשה אותו והוא אותה ולמרות כל הסיכוויים הם יחדד לטוב ולרע (תיזכרו מקרה נינט יהודה לויע)לא ייצאו שמות גנאי עליה אני לא ילדה בת 16 אני אמא ל3 ילדיםםם וקצת אהבה לא תזיק לאנשים תפסיקו לחחפש רוע,רכילו,צביעות קנאה די באמת די זה מגעיל ה-3 שבועות האלה צריכים לעבור להם בכיף באהבה שמחה הרי זו תוכנית בידורר ואיילה לא עשתה רע לאף אחד חוץ מלהתאהב בגבר שמהתחלה התייחס אליה בצורה הכי חושנית שיייש אז עם כל הכבוד נכון שייש קטעים לא הכי אבל רעבק לילדה יש 'משפחה די באמת די לרוע מספיק היא הרוסה היא התאהבה בסך הכל והיא מנסה אז דיייייי אפילו אלירז הבחין בה ומנסה והיא מנסה אותו..אז בואו אנחנו כצופים תשנו את הגישה ותנו יד לאהבה כי רע היא לא עשתה לאף אחד.....אז אנא התנהגו בהתאם בבקשה...

webguy

New member
ניסית לדבר פעם אל הקיר והאבנים ..?

ברוך בואך לפורום עם רוב אנשים עם לבבות העשויים מאבן .... מסוממי אדי אלירז ...... הדרך למליון עוברת דרך רמיסת כבוד האדם ....

עקרבית יקרה..

על איזה אהבה את מדברת בדיוק??!!! מי שאוהב מישהו לא מקלל אותו.. או יורד לרמה שפלה כמו שסער יורד.. מה שיש בניהם זה רק משיכה ולא יותר..!!!!!!! אחרי הבית זה ברור שאולי יהיה סקס וזהו.. סער הולך לפי מצבי הרוח שלו.. אני לא יודעת עם את רואה את השידור בערוץ 20 או רק פעמיים בשבוע. אבל זה גועלי... כמה שאני ממש לא מחבבת את איילה כואב לי עליה.. מתי שהוא רוצה הוא מחבק ומנשק.. אבל שטיפה הוא עצבני אז מסכנה הילדה .. שעוד משפילה את עצמה..!!!

עקרבית33

New member
המשךך...

די,עם יש\אין וכן אני רואה את התוכנית בערוץץץ20 וכן אני רואה את האהבה מספיק המבטט של סער כלפיי איילה ,זה אומרר הכלל אז דייי נו באמת יש אהבה והיא קיימת תנסו להביןןן שזו תוכניתתת שמספקת רייטניג על חשבון רגשות של אותם דיירים אני למשל לא סובלת את הילה,ופןתנה מעלה לי את העצבים אז אני אקללל יכפיש יקרה בשמות גנאי ,אז דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי רעבק........ מספיק תרדו מהילדה הזו ..וכן אני גם מהאוהבות את אלירז ואני רוצה שהוא יצליחחח ,ואיילה וגם סער אז די מספיקקק תראו תהנו ותגיבו בצורה מכובדת ובלי קללות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ץ

ביטניקט

Well-known member
לאיילה אין רגשות, יש לה קשרים בהפקה

וההפקה מקדמת אותה על חשבונו של אלירז. ואת קופרמן וצוות ההפקה הביזיונית והמגמתית שלו, ובראשם יורם זק, אנחנו שונאים הרבה יותר מאפילו את איילה.

למעלה