על אהבה....

על אהבה....

האהבה היא כמו פרח עם ריח ניפלא ומתוק... אבל דרוש אומץ כדי ללכת לקטוף אותו על קצה התהום. -------------------------- אלוהים לא ברא את האשה מראשו של הגבר,כדי שזאת תקבל פקודות ממנו,וגם לא מרגליו כדי שתיהיה שפוטה שלו...הוא ברא אותה מצלעו כדי שתמיד תיהיה קרובה לליבו.

דג ערום

New member
שועלית הגם בארזים נפלה שלהבת

ואני חשבתי שאנחנו ............במאה העשרים שפמניזם ושיוין הוא שם המשחק בן שני המינים ורגליו וצלעותיו זהים לצלעותה ורגלה ושפוטה זה מינוח שפס מהלכסיקון ועולמה לא...אהבה אינה בקצה התהום או המנהרה זה כה פשוט רק צריך לפתוח את ליבה ממני דג שיוצא לו לפעמים חרוזים בלתי צפויים

דג יקר דג יקר

תתפלא לך לדעת שעם כל הקידמה שקיימת,המונך שויון בזוגיות רחוק מאוד,לצערי הרב,אולי אתה לא ניתקל,או גר בסביבה שלא קימות האפליות האלה,אבל זה שזה עדיין ישנו ובטוח,זה בדוק.

דג ערום

New member
אני מודה אני לא גר ב.....

נכון אני לא גר ברעננה וגם לא בדימונה ואפילו לא בהרצליה פיתוח אני פשוט גר במקום של אנשים שורשיים שהשואו אוף הוא לא הכוס תה שלהם

בקשר לקצה התהום

לא הבנת למה התכוון המשורר.... ניראה לי שעולמך יותר מידי על גלים שקטים... זה יכול להיות כמובן לטובה...אבל איפה הריגושים? איפה התבלינים???יש אהבות ויש אהבות,מכל הסוגים והצבעים... זה לא קשור לפתיחת לב או לא.... זה קשור לסוג אהבה שיש לך קרב בין הרגש להגיון... מקווה שהבנת... שועלית

דג ערום

New member
צודקת ממוש

היום הים שלי לא סוער ויוצא לי רק חרוזים במקום פלפל .. נקווה שיהיה שוב סוער בהמשך תלוי ברוח המנשבת פה ממני דג רגוע היום

למעלה