עלתה בי תהיה...

ArchiTomer

New member
עלתה בי תהיה...

בעקבות הבלוג הזה, של חבר שלי ולמי שלא קרא את תגובתי שם, אני אתמצת: מה העניין עם קונדומים בטעמים? מי המציא את הדבר הזה ועל מה בדיוק הוא חשב. אם מישהו מוצץ עם קונדום, שום דבר לא ישנה את ההרגשה בפה שלו, בטח לא שחומרי טעם מלאכותיים. ואם הוא מוצץ בלי קונדום - אז מה הקטע בטעם? זה כאילו קטע של בנות? קטע של סטרייטים שרוצים לעשות טובה ל'בובה' שלהם? זה מין פטיש שכזה? אני לא מבין. השתמשתם בזה פעם? חשבתם על האפשרות? נ.ב. הודעה זו אינה קוראת לסקס לא מוגן - להיפך! היא קוראת להשתמש בדבר האמיתי ולא במוצרים שעוצבו לספק תאוות קניות מיותרת...

ciccio

New member
לא השתמשתי מעולם

אבל תודה שזה לא ממש מפתיע... פטיש שלא ברור לי כל כך... ועל מה הוא מגן בדיוק? על תותים נכחדים?

ArchiTomer

New member
מהזתאומרת?

מה לא מפתיע? קונדום בטעם שוקולד ? מה זה הלפלפיות הזאת? מה זה השטויות האלה? אני קורא לייצר קונדום מנומר!

ro99

New member
יש קונדום מנומר

אפילו משהו פעם הביא לי מתנה אחד בטעם rhubarb and custard שזה מעדן שנראה לי שרק ווקינג פה יזהה... לא התפתתי לבדוק אם הטעם מדוייק. ואפילו ניסו להציע לי באיזה מועדון אמסטרדמי פעם beflapje בטעם בננה... לא יודעת איך קוראים לזה בעברית, אבל תירגום ישיר זה bef=לרדת לאישה, lapje=מטלית/רצועת בד. האמריקאים, ברומנטיות/חושניות הרגילה שלהם קוראים לזה dental dam, כי רופאי שיניים משתמשים בזה.

eig

New member
גומי לעיסה

לדעתי טעמים זה שמח, אבל למה צריך קונדום בשביל זה? שוקלד נוזלי במגע ישיר, קצפת, גלידת וניל וכו וכו אם אתם ממש ורצים גומי בפה קחו מסטיק.

למעלה