עלי שביט

לא ולא . כאשר הוא ניהל הייה רק

בלגן . וביגגלו נולד הפורום הכחול של השמן . ושל יורם .. ומאז שהוא עזב שקט כאן . כל המתרידים נעלמו . הוא יחזור יחזרו כל המתרידים .

את דעתי על תרומתך האפסית

בכל הפורומים בהם אתה משתתף, כולל שפתך הנמוכה הידע העלוב אותו הפגנת בהם והשתלחותך בחברי פורום ובמנהליהם - כבר הבעתי מזמן.אותך היו צריכים לסלק מכל הפורומים אחת ולתמיד, כמומילד שסרח ולא סולחים לו. בגלל אנשים כמוך אני בטח לא אחזור לכאן. ואתה - גבר בגילך - רק תתבייש מכל מה שהפגנת כאן בוםפורום השני במשך כל התקופה בה אתה מבקר בהם. ותתבייש גם על הפרסומת הבוטה בה אתה נוהג לגבי עצמך . אף מתקין לא העיז להדביק לעצמו כינוי שמרמז על עיסוקו , כי המקום לא נועד לפרסום ולמכירות.

מר עלי .אתה לא רוצה להיות כאן

ובכל זאת אתה כותב כאן . אתה עושה דבר והיפוכו . תישאר בפורום הכחול . תן לנו לנהל בשקט את הענינים . כי מתחיל שוב פעם ריב איתך . את אני המאמין שלך נגדי כתבתה עשרות פעמים . כולם מכירים את זה . אז תעזוב אותנו לבד . ושיהייה לך כל טוב . בי

discovery

New member
הטכנאי קרמר תתבגר כבר ../images/Emo10.gif

ותהיה הוגן כי לפי מה שאני רואה שלא הוא (עלי שביט) שמתחיל עם כל הבלגנים פה אלה אתה בעצמך זה שמתחיל עם כל השטויות והסתות נגדו ברגע שאתה רואה אותו פה אתה מתחיל להשמיץ את הבן אדם--- תעזוב אותו כבר במנוחה ואם יש לך לעזור למישהו במשהו אז תעשה את זה בלי לפגוע באחרים את הריב שלך איתו תשאיר במקום אחר ותזכור שאתה תמיד אמרת שטוב פה כי אין ריבים בין המשתתפים אז חלאס דלג והמשך לעזור כמה שאתה יכול ותעזוב את הבן אדם שיעזור לאנישים כיכולתו וסליחה אם אני פוגע בך או באחרים ביי

אני כותב מה אני חושב ומבין .

כל אחד והדעה שלו . לי זה ניראה כך . לך אחרת . מה לעשות

yoramile1

New member
בואו ניפתח דף חדש

ונעשה שולם וסולחה וניתן צנאס רק בכדי שהפורום הזה ימשיך להיתרומם ויחזור וימשיך להיות פעיל כמו ליפני שנה בהנהלת עלי שביט.

ליפני שנה לא הייה פעיל .

הייה בו רק ליכלוך . אל תהייה רכרוכי , כי כך בחיים מפסידים כאשר מבתרים

yoramile1

New member
ליכלוך יש בכל פורום ישראלי

חבלות בפורום זה היה מטרה להפיל את הפורום.

למעלה