עלי שביט......

שוקי17

New member
עלי שביט......

אני רוצה לקלוט בצלחת אנאלוגית 120 את ערוצים 1 2 3 הישראלים דרך איזה לווין אני יכול לקלטו אותם??

שוקי17

New member
אני ניסיתי את 3 שעות......

ניסיתי למצוא את הלווין הזה כל כך הרבה פעמים אבל אני לא מצליח יש לזה איזה שהו קושי מסויים?

לא- מנסיוני אין קושי. שאל מתקין

או שאל חברים לפורום בקשר לכיוון הצלחת

Rejee

New member
עם הציוד המתאים הכל אפשרי...

ללא הציוד מתאים... אתה יכול להמשיך עוד הרבה זמן לחפש את הלווין.

לחפשן מתחיל אפשר גם בעזרת

ממיר וטלויזיה רגילה על הגג . אתה צריך עיין יונברסל אולי לא עובד בעיין החלק הגבוה שמופעל ע"י ה22KH . או שהממיר לא מסוגל ליצר את התדר 22KH . אז תנסה עים עיין 10600 שלא צריכה את התדר 22KH . או תזמין מתקין שתנורת כמה שקלים יכוון לך את העיין

שוקי17

New member
הטכנאי קרמר....

עליתי עם טלוויזיה והממיר ניסיתי לחפש תפסתי כמה לווינים אחרים אך את הלווין LMI לא הצלחתי. האם אתה יכול להסביר לי מה זה ה 22KH איפה ניתן לכוון את זה מה זאת אומרת העיין הזאת שרשמת?

הפקודה של 22KH מופיע בתפריט

לוחצים על המילה ודאו ואז בין הטפריטים יש מילה 22KH היא חייבת להיות על מצב ON . אולי במכשיר שלך כתוב TON וחייב להיות במצב ON . אולי גם כתוב POLS גם חייב להיות במצב ON. אחרי זה כוון את התדר למס´ 11790HRZ כיתוב H העיין צריכה ליפנות ימינה כאשר עומדים מאחורי הצלחת . אולי יש לך ממיר ישן שאין בו ביכלל מערכת טון . או אולי התדר המקסימלי הוא 1750MH בימקום MH 2050 מקסימום ואז אתה לא קולט את התדר החדש הגבוה בדוק את כל הנתונים האלה .

slomi1

New member
lmi

לכוון עמוס אחרי שאתה רואה את עמוס סובב לכוון מזרח מבלי להרים את הצלחת כלפי מלה אני מדבר על השיטה האנלוגית כן.

שוקי17

New member
הטכנאי קרמר....

עליתי עם טלוויזיה והממיר ניסיתי לחפש תפסתי כמה לווינים אחרים אך את הלווין LMI לא הצלחתי. האם אתה יכול להסביר לי מה זה ה 22KH איפה ניתן לכוון את זה מה זאת אומרת העיין הזאת שרשמת האם אתה מתכוון לLNB שבחזית הצלחת?

Rejee

New member
אתה בטוח ?

אני זוכר שזה העם ולא עם... אם אתה אומר... נעדכן
תודה.

למעלה