עלי כותרת

lilach24

New member
עלי כותרת

והוא קטף עלה כותרת ואמר אוהב וצעק באוזני העיר שהוא מצא את הקיר לבנות איתו בית והיא קטפה עלה כותרת ואמרה לא אוהבת לוקח לה זמן עד שהיא מתחייבת היא נפגעת כשהיא מתאהבת והוא קטף עוד עלה כותרת ואמר אוהב למרות שראשו לפעמים מסתובב וליבו עמק בסלט - שלה והיא קטפה עוד עלה כותרת חייכה, צחקה, זרמה, נסחפה התערבבה בסלט הפירות שכחה מכל השטויות והוא כבר הורג את הפרח ואמר אוהב לא אוהב ``אני לפעמים עדיין על זה חושב`` והיא ריחמה על הפרח אז לא קטפה עלה כותרת, רק צעקה בליבה בלי ששמע, שהיא אוהבת ורצתה לצעוק עוד כמה דברים והוא קפץ משדה לשדה להביא עוד פרחים לקטוף עוד עלי כותרת להמשיך את המשחק הכואב של אוהב לא אוהב והיא בינתיים נגמרת צופה את סוף הסרט כמו הפרח שנשאר ללא עלי הכותרת סובלת אבל אוהבת

פרח של אהבה ..

הוא הביא לך זר של פרחים מהבר ... פרחים בשלל צבעים וצורות ... והיא מסמיקה ... לא היתה מוכנה למחווה שכזאת . היא אוהבת אותו בסתר ליבה .. אוהבת אותו בלי שידע . וגם הוא אוהב אותה .. והחליט שזהו .. הוא יגרום לו להיות שלה . לקחה את הפרחים ושמה בארגטל .. מקרבת את פניה .. לכיוונם עוצמת עינים לוקחת נשימה עמוקה .. ומפנטזת שהוא אומר לה שהוא אוהב אותה .. ואז כאילו הוא שמע את בקשתה התקרב לאוזנה ולחש לה את מילות האהבה ... `` אני אוהב אותך ... ילדה שלי ..`` והלב מתמוגג משמחה .. מתמוגג מהנאה .. ``גם אני אוהבת אותך ....`` והכל בזכות פרחי הבר .... פרחים של אהבה ...

פרח ליבה

הוא קטף את פרח ליבה הוא קירב אותו לשפתיו ונשף ואת הרגשת את הרטט בגופך הרגשת איך את פורחת בין ידיו אך כשנתן את הפרח לאחרת כמתנת אהבים ידעת כי לא יחזור ידעת איך תקמלי ידעת שזה הסוף לאהבה...

פרח ליבה

הוא קטף את פרח ליבה הוא קרבו אל שפתיו ונשף ואת הרגשת את הרטט בגופך הרגשת איך את פורחת בין ידיו וכשנתן את הפרח לאחרת את פרח ליבך כמתנת אהבים הרגשת איך יותר לא תפרחי הרגשת איך קמלת הרגשת את הסוף לאהבה...

למעלה