עלית

לידר4

New member
עלית

הידעתם שעלית מייצאת פסק זמן וכיף כף ללא גלוטן אך לא מכבודה לשווק מוצרים אלו בארץ???? האם אתם מעודכנים שעלית התחילה לרשום על כל מוצריה מכיל גלוטן ?? שוקולד , צ'יפס מטבעות וכו' . האין זו נקמה מתוקה של עלית כנגד התובעים אותה ? עלית שכחה שאולי אנחנו קבוצה שלא משתלם לה לייצר עבורם אבל גם לנו יש משפחות בריאות ואולי נצטרף כולנו יחד לחרם נצטרף כולנו לחרם צרכנים גדול נגד עלית ? מחכה לתגובות רציניות

תעשי חיפוש על עלית בפורום

אין שום דבר חדש, כולנו מודעים לכך וחלקנו מחרימים את עלית בגלל זה. אגב, לדעתי זה שרשום על כל המוצרים שיש חשש שמכיל גלוטן זו לא נקמה אלא כסת"ח, אחרי מה שקרה בפסח אפשר להבין שהם חוששים.

לידר4

New member
בכל זאת גם נקמה

כנראה שזה לא ממש מספיק החרמה אישית הייתי רוצה לראות משהו שיזעזע אותם כמו כתבה בעיתון עם ניסיון תגובה מהם. יש לי ילדה בת 7 והיא הצליאקית זה קשה פתאום להוריד לה עוד ועוד מוצרים בעיקר ממתקים שזה המזון האהוב על ילדים כואב הלב שאמא שלי מתקשרת מקנדה ומספרת שהיא מצאה שוקולד יפה של עלית ארוז באריזה מיוחדת ללא גלוטן ובארץ לא חושבים למכור " כי זה לא משתלם" " אלו שוקולדים רק ליצוא " תגובת עלית . זה נראה לכם ?????????

משהו שחשוב שתדעי

אותם שוקולדים שעלית מייצאת, אלו אותם שוקולדים מפסח שרובנו חלינו בגללם. מי שעלה על זה שהם מכילים גלוטן היו נציגי חברה מחו"ל שבדקו אותם.

לידר4

New member
לא נראה לי

מדובר בפס ייצור מיוחד המיוצר רק לחו"ל לא בוופלים הרגילים באוגוסט היינו בסיור בעלית דרך העמותה , נתנו לילדים לטעום מהכיף כיף ופסק זמן ( העבה שמקביל לכדורסל ) כאשר על האריזה יש סימון של החיטה עם הקו ( נטול גלוטן ) והכיתוב רק באנגלית לאחר שחקרנו מעט בסיור גילינו שאלו מוצרי ייצוא בלבד . לא!!!!!!! נמכרים בארץ וכן כך הדבר כפי שכבר ציינתי הם נמכרים בקנדה לדוגמא . אזי אנחנו לא מדברות על אותם מוצרים . החבר'ה כאן לא מכירים את המוצרים הללו ולכן העלתי את הסוגיה ! נמאס שלא מתייחסים אלינו בכבוד יש מספיק קשיים מסביב : השונות החברתית , קשיים כלכליים אז נכון שאנחנו חוזרים ואומרים שאלו יהיו צרותינו אבל עד מתי נספוג????? אני אשמח בעזרתכם לקום ולנהל מאבק צודק . אני מניחה שלעלית אין קושי כלכלי לייצר ולשווק בארץ מוצרים ללא גלוטן כל השנה !!!זה רק עניין של עד כמה אנחנו נחושים ומאוחדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

בדיוק על אלה דובר בפסח

לא עלית גילתה שהמוצרים מכילים גלוטן - חברה בחו"ל, שבדקה את המוצרים שמיוצאים לחו"ל, עלתה על זה. אבל אני מניחה שהמוצרים שמיוצאים נבדקים עכשיו שבעתיים. בסך הכול הגיוני שבדיוק כמו שפה הייתה להם פדיחה מהעניין, גם בניכר זה לא עבר בשתיקה (אפילו אם זה המידע רק אצל החברות ולא הגיע לצרכנים).

נועית7

New member
לא נכון

בפסח היו פסק זמן קטנים ודקים (לא כמו הכדורסל), וגם בלי ציור של חיטה עליהם ככה, שזה כנראה ייצור ומוצר שונים לגמרי.

לידר4

New member
חרם צרכנים

אתם רדומים ?????? נראה שלא הבנתם צריך לצאת למלחמה למה אנחנו צריכים להגיד שוב עלית אכזבה ? בואו נאחד כוחות ונצא לחרם צרכנים לא רק בארה"ב אפשר גם במדינתנו הקטנה נוכל לנצח אפילו חברה גדולה כמו עלית !!!!

לא, מדובר באותו דבר

לפי מה שהבנתי. אני בינתיים עברתי לקפה ג'ייקובס ואופה עם שוקולד של כרמית, מה שבטוח בטוח...

מה זה למה?

בשביל לעצבן את המנהלת

rac120

New member
תביעה נגד "עילית" ת.א.1426/06

לא יודעת אם הובא כאן בעבר.

לידר4

New member
חוצפה

לא ביקנו את תגובתה של עלית אתם צריכים להתבייש בהתעללות הנפשית שאתם מעוללים לילדים שלנו ....

הנה אילנינה, הם משקרים כאן בגלוי

הם טוענים טענות שקריות ללא ספק - הם הצהירו גם לעמותה וגם לאנשים פרטיים שמוצרים מסוימים שכשרים לפסח הם נטולי גלוטן, המוצרים התגלו כמכילים גלוטן ע"י חברה בחו"ל ועלית נזכרו להודיע על כך אחרי שהמוצרים שווקו ובצורה רשלנית, והם עוד באים בטענות למי שתובע אותם אחרי שחלה? שיתביישו להם! והם עוד טוענים שאף אחד "לא חש במחוש הקל ביותר" - אנשים אושפזו בעקבות אכילת הממתקים שלהם! לכל מי שעדיין לא מחרים את עלית, אני מקווה שכתב ההגנה המגעיל הזה שמראה את פרצופה האמיתי של החברה הזאת, יגרום לכם לעשות את זה. אני לא מבינה איך הם לא מתביישים.

לידר4

New member
בהמשך לדברייך

אז אולי אחרי הפרסום הזה תבינו שצריך לעשות מעשה אני מתכוונת להתחיל מהלך את לדעתי ככל שניהיה קבוצה גדולה יותר הרעש הציבורי יהיה יעיל יותר !!!1

למעלה