עליתנו לכיתה א

• פותח הנושא zhv
  • פורסם בתאריך

zhv

New member
עליתנו לכיתה א

"בעזרת השם" ובעזרת כל המטפלים ואנוכי אנו עולים לכיתה א רגילה וזאת לאחר בילוי של 3 שנים בגן חינוך מיוחד, כיום הגוזל בן 6.5. המליצו לי להכין תרופה למכה ולבקש שיחה עם מנהלת בית הספר ולהכינה מראש ואפילו לבקש אולי מורה שתהיה מוכנה להכיל אותו מבחינה ריגשית( מאד חכם ואובחן ADHD מטופל בקונצרטה 36) אודה על המלצתכן/ם לשיחה כמו כן מה אני יכולה לדרוש עבורו?

b a r b a i m a

New member
בהצלחה!!!! ../images/Emo6.gif

מה את יכולה לדרוש עבורו? לצערי (ולפי דעתי בלבד) את לא יכולה לדרוש כלום-אלא לצפות שתהיה לילד מורה שמבינה מה זה ADHD. להתפלל שהיא תהיה מורה עם המון סבלנות ורגש לילד, שתבין שלילד יש הפרעת קשב וריכוז ותו לא! וזה שיש לו הפרעת קשב וריכוז לא עושה אותו לילד חריג ושונה-כמו שלצערי יש מורים שאני אישית מכירה וככה חושבים. לצערי למורים של היום אין הרבה סבלנות, זמן וכח להשקיע. חבל שזה לא כמו המוים של פעם. עם תמיכה חמה ממכם ההורים והרבה אהבה-הכל יהיה טוב
בכל מקרה-שיהיה לכם בהצלחה.

zivadina

New member
עלייה לכתה א'

את מוזמנת לקרוא בספרייה שלנו: שיהיה בהצלחה!

zhv../images/Emo24.gifהתגעגעתי../images/Emo149.gif

שמחה מאוד עבורכם! איזה רגע גדול! לא רק לדבר עם מנהלת ביה"ס לגבי מה שציינת, אלא גם להקדים ולבקש ועדת השמה ע"מ שיקבל שעות מסל שילוב! רצוי לבקש נוכחות יועצת בית הספר. שאלי אותה מתי מתבצעות ועדות בית סיפריות, שלא תפספסו. אחר כך עולה תרוץ חוסר התקציב כל הזמן.. מקווה שכל הגוזלים החמודים ואתם- בסדר פלוס

למעלה