להימנע מיחסית מחוץ לזוגיות איפה הבעיה פה?
יש גם מיניים שנמנעים מזה, כי הם מעדיפים מין בקשר רציני ולא בסטוצים. לפי התיאור שלך את יותר א-מיני דמיסקסואל ממוצא וזה משום שגם שאתה עושה את זה בזוגיות/עם מישהי שאתה אוהב עדיין אתה לא נהנה מזה ולא בדיוק רוצה את זה. הבעיה העיקרית היא לא במה שאתה מרגיש או לא מרגיש אלא בחוסר ההתאמה שזה יוצר בינך לבין מי שאתה איתן, תשים לב שלא לאהוב אלכוהול לא כמעט ולא משפיע על הקשר הזוגי, כנ"ל לגבי לא לאהוב כדורגל, בני הזוג יכולים לעשות את זה לבד או עם ידידים, אבל שצד אחד אוהב ורוצה מין וצד שני לא פה זה בעיה רצינית, זה חוסר התאמה רצינית, כי הרי ברור שהיא מצפה לזה ממך מבן הזוג שלה ולא ממישהו אחר. זה בדיוק הסיבה שקשר בין א-מיני ומיני זה כל כך בעייתי, לא מדובר פה באיזה תחביב שולי אלא בדבר מאוד מהותי בזוגיות.
בנוסף הנקודה היא שגם אם בכל תחום אחר בקשר הכל טוב, עדיין אם בכל הקשור למיניות זה מספיק כדי שהקשר לא ילך, כמו שראית בעצמך. אתה צודק שבימנו יש הרבה אנשים שממהרים למיטה, אבל איך זה רלוונטי למצב שאתה מתאר? תשים לב שאתה אומר שאתה לא מעוניין במין לא משנה כמה זמן יעבור, וכמובן שהן לא יחכו לנצח. אם תהיה עם אישה שמעוניין במין ואתה לא כן היא יכולה להיפגע מזה, גם לחשוב שאתה קר וגם לחשוב שאתה לא מספיק רוצה אותה ועוד הרבה דברים, אבל גם אם היא לא הייתה חושבת את כל זה, זה לא היה משנה הרבה משום שהנקודה נשארת היא מעוניינת בזה ואתה לא, זה לא יעזור לה אפילו אם יש לך סיבה מוצדקת להיות לא מעוניין בזה. דרך אגב אני לא חושב שזה טוב שאתה מזייף הנאה איתן רק כדי שיחשבו שאתה מיני, אני לא תומך בזיופים, לדעתי עדיף שהייתה כנה איתן, מודה בעובדה שאתה לא נהנה בזה ועושה זאת רק בשבילן, כמובן שזה יכול להיות לא נעים להן לגלות את זה, אבל לפחות אתה כנה ככה וגם במלא הן מגלות את זה בסוף ואז נפגעות גם מזה שעשו להן הצגות.
אני עדיין חושב שהאופציה הכי טובה בשבילך היא לחפש מישהי כמוך, מישהי שמעוניינת במה שאתה מעוניין, בכל האקטים המיניים האחרים אבל לא ביחסי מין מלאים, זה משהו שתוכל למצוא, אני מאמין שזה יותר נפוץ בקרב נשים מאשר גברים. לגבי אורגזמות, כל יכול להיות שזה בגלל טראומתיות, חרדה, תחושות גועל, רגשות אשם, הקונפליקט בין הגוף והנפש וכו', שמתי לב שיש לך תפיסות שליליות לגבי מין בהודעה הראשונה שלך, וזה באמת יכול להיות קשור לדברים האלה. אבל מצד שני אורגזמה גברית זה באמת לא משהו כזה מיוחד, אתה משווה אותה לנשית וזה לא נכון, אצל נשים היא הרבה יותר חזקה לרוב, לכן ההנאה שלהן מזה יותר גדולה בדרך כלל. גברים בדרך כלל נהנים יותר מהאקט עצמו ופחות מסיומו, האורגזמה היא רק לסיום כי אחרת לא יוצא מה שצריך לצאת שם.
זה אחת הסיבות שלמשל אם גבר גומר מהר מדי זה בעיה בתפקוד המיני, כי גם הגבר וגם האישה לא נהנים ככה. בנוסף אתה אולי לא חושק באוננות אבל אתה עדיין עושה את זה אז מזה משנה בדיוק? ואוננות בניגוד לסקס אתה במלא עושה רק בשביל עצמך ולא בשביל הבת זוג. אם אתה חושב שמדובר בדבר כל כך נורא אז תשתדל להימנע מזה כמה שיותר, אגב אני לא חושב שיש בזה שום דבר רע, אבל אם תגיע למסקנה שזה לא משהו נורא, אז אל תקח את זה כל כך קשה. אתה יכול לחשוב על כמו ללכת לשרותים אם בא לך, יש דמיון מסוים בין הדברים אפילו שהצורך בשרותים הוא הרבה יותר משמעותי, ויש גם אנשים בעולם שלא מאוננים לחלוטין, נזירים למשל, קשה אבל אפשרי.