עליתות פרעה

• פותח הנושא שחR
  • פורסם בתאריך

שחR

New member
תלונה רישמית בדרך להנהלת תפוז

יש רגעים שמנהלת צריכה להיות מנהלת. שכן אם מישהו בוחר להכפיש מישהו בפומבי ומפיץ שקר לא מוכח בעליל. ניתנת לו הזכות להתנצל או למצוא סימוכין למה שכתב. המיוחד בסיפור שאף הסכמת איתה על השקר, ניסית להביא סימוכין חסרי כל תמוכין לדבריך , ואחר כך הסכמת איתי על הצורך שלה להוכיח. מה תפקידך אם ככה ??? !!! לערוך הודעות מצחיקות לזרוק אותם לשירשורי שבת שלום בדף אחרי ? תקראי את התקנון שאת מופקדת לקיימו בנוגע לכל הקשור בפירסום לשון הרע. אני מתבייש בשביל הפורום הזה שזאת דרך הניהול שלך. מבחינתי הנושא סגור בפורמט הזה.

deena

New member
ושוב, ברוך שובך

שחר. קרא שוב את מה שנאמר לך למעלה, ברגוע, אולי משהו יתפוס לך את העין ותמצא עניין.

זה הכל בגללי...

ידעתי...אמרתי לא לתת לי לחנך כיתה ו' השנה... ידעתי שזה יעקוב אחורי עד לפה. דורשת לחזור ללמד את היוד ביתניקים לאלתר

יש שתי אפשרויות....

קוראת אותך שחR, ונדהמת בכול פעם מחדש מכמות (שנראת כאין סופית) של אנרגיה לוחמנים אשר בך. לא באמת מתפלאת שאם בנותך מגיבה אליך כמו שהיא מגיבה. יש שתי אפשרויות הוא אומר....

° זואי °

New member
אני חושבת

שעדיף שתוותרו מה שלא תגידו הוא חושב שהוא צודק. לא חבל על האנרגיה. שחR, אתה צודק, פרעה חרא של בן אדם ואתה לא מזיק בכלל לילדות, זה הכל היא אשמה, רק היא. עכשיו אני בסדר?

על זה כל הביקורת עליך

שחר אני מבינה שכמה תגובות כאן הרגיזו אותך. לא יודע מה כתבת לפני שנים שכן אני נוהגת להיכנס לפורום הזה לא מזה זמן רב ביותר. בזמן הקצר הזה הספקתי לראות כבר כמה הודעות שלך שכולן כאחת רוויות שנאה לגרושתך. ברור שרק אתה והיא יודעים מה קרה ביניכם שהביא ללכך ששנאה כזו תצמח ואיך הגעתם למצב יחסים שכזה. יש עוד משהו שהוא ברור מאליו והוא שכשאתה שואל כאן אנשים שאינם מעורבים בסכסוך שביניכם, אתה זוכה לשמוע הרבה דיעות שונות ומגוונות. מה שאתה בוחר לעשות עם מה שאנשים אומרים לך הוא שלך. בדיוק כמו הדרך שבחרת להתמודדות עם גרושתך. ייתכן שמישהו אחר במקום שלך היה נוהג אחרת עם אותה אישה ממש. חבל רק שאתה מוציא כה הרבה אנרגיות יקרות שלך על מריבות במקום לתעל את כל האנרגיות האלה ולנסות למצוא בסיס להידברות עם גרושתך, על אף כל הרגשות הקשים שיש לך כלפיה.

ערסlight

New member
שחר.

לדעתי, יש פה בעיה אמיתית. שאלתי את עצמי מה אני הייתי עושה במקומך. [ובהנחה שמה שכתבת הן אשכרה העובדות]. הנורא בסיפור זה הנזק שנגרם לילדות. אמא חרדתית ברמה כזו תגרום לילדות נזקים שאלף פסיכולוגים לא יצליחו להציל. אם אתה סבור שאתה יכול להיות הורה יותר טוב וגם רוצה... צא למלחמה. בשביל זה, במקום לריב איתה, תתחיל לתעד את כל הסיפורים האלה. תקליט את כל השיחות ביניכם [פנים אל פנים, טלפון וגם... את הבנות שלך ברגעי המצוקה. [תברר את הכללים שבהם ההקלטות יהיו קבילות בביה"מ] אם המצב הוא כמו שאתה מתאר תוך פחות משנה יהיה לך קייס לבית משפט. בהצלחה.

שלי 9

New member
שחר היקר ..אני קוראת אותך ומרגישה

את כאבך ותיסכולך מבעד למילים..אם כל מה שאתה מתאר נכון..אכן מדובר פה באישה רעה ופרובלמטית,והיא גורמת נזק אדיר לקשר שלך עם הבנות..והקשר הזה חשוב מדי בכדי שתאבד אותו.. לגרושתך ניתן פה סוג של כח והיא מנצלת אותו בצורה הרעה ביותר שניתן להעלות על הדעת, שקלת אולי לפנות לעובדת סוציאלית ולשתף אותה בבעיה הסבוכה הזו? כי נראה שמגרושתך לא תגיע הישועה.. יש רק דבר אחד שצורם לי בסיפור ולא מעורר אצלי הזדהות..המריבות האלה שלכם ליד הבנות מחלחלות אליהן וגורמות נזק אדיר..אני יודעת שקל להגיד וקשה לבצע וברגע האמת הזעם מתפרץ אבל בכל זאת..היות ומה שמונח פה על הכף זו בריאותן הנפשית של בנותיך..הייתי מציעה לנשוך שפתיים בהקשרים האלו ולנסות לשמור על איפוק עד כמה שזה ניתן.. בהצלחה מכל הלב

היי שחר אני חייבת לספר לך

משהו , והמבין יבין. פעם השתתפתי בחוג של הורים גרושים ושוחחנו עם מטפלת על ההשלכות של הגירושים על הילד על המניפולציות שעושה הילד ועל הכוח שיש לו במצב הזה. בכול אופן אחד האבות שם תפס כמעט את כול הערב בסיפור שלו למעשה השתלט על כול הפגישות וסיפר על אישתו הרשעית ועל איך היא מסיתה את בתם נגדו וכול מיני עלילות מעלילות שונות. טוב . בהפסקה אני אומרת לו ככה מעודדת "שמע עם הזמן זה יעבור לך , לאט לאט כול איש ילך לדרכו ועוצמת הרגשות תפחת," והוא מחזיר לי " כן כן. " אז בסוף שאלתי אותו " כמה זמן אתה גרוש?" ההוא אומר לי שהוא גרוש 10 שנים הייתי בשוק. כי זה היה נראה שהוא גרוש גג שנה. וככה בעוצמה כזו לחיות 10 שנים זה כ"כ מתסכל. בכול אופן חשבתי לעצמי פעם שאו שאנחנו מחליטים להשתמש בכוחות שלנו לבנייה לצמיחה או שאנחנו נשתמש בהם למלחמה. בכול אופן זו הבחירה שלך, ואני מאחלת לך לעשות בחירות נכונות בחיים. סה"כ החיים קצרים תהנה תלמד והעיקר חייה. יום טוב איילת

אולי קופי ענאן יסביר גם לך משהו?

שחר, אתה כל כולך עסוק באובססיביות במדידות עד כמה גרושתך מכשפה, פרעה ועוד כאלה, עד שאינך רואה בכלל איזה נזק אתה גורם לילדות שלך בהתנהגות שלך. נניח שיצליח לך והילדות שלך וגם כל העולם ואשתו ידעו עד כמה אתה אבא טוב ועד כמה גרושתך מכשפה רעה- זו באמת נראית לך הדרך הבריאה לגדל את הילדות שלך ולקוות שתהיינה מאושרות בחייהן? אתה משוכנע שהדרך בה אתה רואה את המציאות היא האמת האבסולוטית, משוכנע שאתה מלאך וגרושתך שטן? לך אם כך ותלחם באמצעים כשרים על האמת שלך. גם אם אכן זו המציאות אתה טועה בגדול- לא הילדות הן שמתגלחות על זקן האבהות שלך- אתה זה שמתגלח על הגב שלהן.

עוד משהו

עוד משהו- בדרך הנוכחית שלך אה למעשה מצפה "להפעיל" את הילדות שהן תלחמנה במקומך את המלחמה שאתה לא מסוגל לעמוד בה. מי שעד היום משלמות (וכנראה גם בהמשך תשלמנה) את מחיר הקרבות ביניכם הן הילדות.

ayb1

Well-known member
שחר אם כבר החלטתה להיתעמת עם האמא

אז זה היה צריך להיות רק על זה שהיא לא שלחה אותם אליך כך שהיה צריך להיות לה ברור שאם הם לא יוצאים לטיול אז הם באים אליך כרגיל, דבר זה היה מידע אותך מראש על ההחלטה שלה והיה מאפשר לך להחליט כמובן לטובת הילדות לוותר על החזרת המיפגש איתם ולאפשר להם לצאת בלי פיצוי שלך במיפגש חילופי(דבר שכאב אוהב היתיה בודאות עושה !הלא כך??) מה שיצא כעת גם לא נפגשתה אין גם לא תקבל מיפגש חליפי וגם הילדות לא יצאו לטיול בקיצור כולכם הפסדתם ממש כמו במשל הידוע של הפריץ ןהיהודי גם אכל את הדגים הבאושים גם קיבל מלקות וגם גורש מהעיר. ישמש המיקרה הזה שיעור טוב לך לבנות ולאם, אולי בפעם הבאה התוצאה תהיה שונה.

אז מה אתה מרגיש " פראייר"?

ואללה שחר ..קוראת את השרשור הזה ולא מבינה. זה לא ברורשלא מערבים ילדים בסכסוך שלך עם גרושתך? גם אם הן תהיינה בנות 20, הן לא רוצות..לא חייבות ולא צריכות להבין. לא טוב לשים אותן באמצע..הנאמנות שלהן כלפיכם כהורים נקרעת..ואתה מעמיד אותן במצב מאוד מאוד לא נעים. אז די כבר..חושבת שאתה צריך להתבגר. אתה נשמע ממורמר..ואם ככה את מגיב כאן..הפרעה שלך אולי בכלל לא פרעה..אלא מרי פופינס. בכלל איך אתה כאדם בוגר לא מבין שאף ילד לא רוצה להיות בין ההורים המסוכסכים שלו? איך גבר שכבר גרוש כמה שנים לא מבין שללכת בנועם זה הרבה יותר פרודקטיבי. איך אתה לא מבין שעצם זה שאתה קורא לה "פרעה" אתה יוצר אצלך התנגדות אליה.. והכל הכל כאן בסימן שאלה...לגבי ההתייחסות שלך אליה ואל הבנות????????????????????????????????? הכי מקומם זה לראות משהו אטום שלא מנסה לשנות. אז מה אתה מרגיש " פראייר"? אתה מרגיש שהכל הולך בכוח? אז אולי אתה תעשה צעד ראשון למתן את התנאים ולהביא את המשפחה שלך למקום טוב יותר?

למעלה