עליסה

barmiz

New member
עליסה

אני רוצה להבהיר משהו: בסוף הקלטת של "צלילי המוסיקה", רואים פרסומת ל"עליסה" עם אלי גורנשטיין ועודד מנשה, עם מופעי קסמים ולונה פארק בתוך האולם ועוד כהנה וכהנה... אבל - בקלטת שיצאה ובאתר של חני נחמיאס רואים עליסה אחר - עם צחי נוי וגיא פרידמן ואפי בן ישראל בלי הדגשה על משהו מיוחד באולם... מישהו יכול להסביר לי?

Nir5L

New member
אם הבנתי נכון...

המחזמר שמפורסם בסוף הקלטת היה רק בתכנון? ובסוף יצא "עליסה" אחר?

אותו בית יוצר,אבל לא לפי התוכנית המ

המקורית,שגובשה בסוף צלילי המוסיקה,התוכנית שכללה את אלי גורנשטיין,ואת הלונה פארק באולם..מה שעלה בפועל,ב96 זה רפרודקציה של התוכנית המקורית..עליסה שעלה בסופו של דבר,רק שתדעו-היה מחזמר,מהטובים שראיתי בחיי.הוא נכשל מסיבה אחת פשוטה-הוא היה פשוט גדול על הקהל הישראלי.הילדים לא הצליחו להבין-מכאן-עליסה לא היה לילדים-מה שבעצם לא חדש,בהתחשב בעובדה שהסופר נמצא תחת השפעת סמי הזייה. זה פשוט לא היה מחזמר לארבע הצגות ביום,אלא מחזמר שהיה צריך לתת הופעה בערב. היה שם הכול.מוזיקה מדהימה(באמת,כמה הברקות של ממש),תפאורה מקסימה,תלבושות מצוינות,קאסט חבלז...בזבוז

barmiz

New member
רק שתדעו

שאני לא סובל את הסיפור של "עליסה בארץ הפלאות" וזאת הייתה הגירסה היחידה שראיתי ולא סבלתי... נ.ב.: חברת "יפו הפקות" זאת חברה שמנחם גולן הקים או שהם פשוט עובדים ביחד?

למעלה