עלינו שלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השועלה

New member
עלינו שלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בתוקף היותי תושבת ארצות הברית אני מאושרת שעלינו לשלב הבא , רבע הגמר [ נגד מי אנחנו משחקים ברבע הגמר?] אז סיפרתי לכם שלאמריקאים לא מעניין מה קורה במונדיאל ולוקח להם זמן כדי להיזכר מה זה בכלל כדורגל, אבל לפני חצי שעה ניגש אלי אחד העובדים האמריקאים ושאל אותי מה עשתה ארה"ב במונדיאל עד עכשיו , אבל החלטתי להיות רעה ולא סיפרתי לו , שיתפוצץ היאנקי

דן צ

New member
ארצות הברית ברבע הגמר

תתמודד מול גרמניה החזקה כך שארצות הברית כבר החלו לארוז

danisan

New member
אל תבין אותי לא נכון...

אני לא אוהד ארה"ב אבל בכל זאת היו במונדיאל הזה כמה הפתעות וכמו שלא הייתי ממליץ לאיטליה לזלזל מחר בקוריאה אני גם לא חושב שלגרמניה יהיה קל כך כך (בעזרת השם יקבלו בראש וילכו קיבינימט) אני לא יודע עם נבחרת שבקושי עבר את פרגוואי וקמרון (אומנם 2-0 אבל משני מצבים בדיוק) תוכל לעבור אפילו את ארה"ב הבינונית. בקיצור - גרמנים הבייתה!!!!!!!!!!!!!!

nitsansh

New member
טוב שיש מישהו ששמח בארה"ב...

ולא יפה מה שעשית ליאנקי...

השועלה

New member
טוב , סיפרתי לו

חוץ מזה שהאמריקאים החלו להתוודע לגודל המעמד של קבוצתם ולפי האינטרנט הם אפילו חגגו ברחובות , לא יאמן היאנקים חגגו ברחובות את עליית קבוצתם לשלב רבע הגמר ב.........כדורגל

דן צ

New member
באמת משובב לב

לראות את האמריקאים קופצים משימחה לכבוד הכדורגל ורק לידיעה הספורט הלאומי של ארה"ב הבייסבול הוא המשחק לדעת מומחים ענף הספורט בן המשעממים ביותר בעולם , אז מה לעזאזל האמריקאים מוצאים בבייסבול??

דן צ

New member
יכולת להשתלב שם נהדר../images/Emo8.gif

לא??? כנראה שהאמריקקים אוהבים סטטיסטיקות

רק זה חסר לנו!

שהאמריקאים ישתלטו על הכדורגל... חחחחחחחחחחחחחח סתם זה לא יקרה גם עוד 20000000 שנה

sashkashurik

New member
לצערי זה כבר קרה!../images/Emo7.gif

אוי, אוי, אוי, איפה טעינו? ומי הביא את השופט הדפוק הזה, שלא ראה שאמריקקי משחק עם היד ברחבה? וכמה כרטיסים צהובים ואדומים הוא שמר בשביל נבחרת מקסיקו? ולמה פיפא "השכילו" לשים שופט פורטוגלי במשחק בין ארה"ב למקסיקו? הרי ברור שהוא יהיה בעד ארה"ב, אחרת איך יכול להיות שקבוצתו (פורטוגל) הפסידה לאיזה קבוצה חלשה! מה יהיה?

sashkashurik

New member
אני לא מאמינה למשמע אוזניי!!!../images/Emo2.gif

אני פה בארה"ב, בעבודה. עד היום אני הייתי צריכה להסביר לכולם מה זה כדורגל ומי נגד מי. עכשיו אני שומעת שני אמרקאים מדברים על כדורגל!!!!!! לאן הגענו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

דן צ

New member
שני אמריקאים מדברים על כדורגל??

לא עצרו אותם השילטונות?? מעניין מאוד

nitsansh

New member
תתבייש לך! ככה ללכלך על ארה"ב???

בארה"ב חופש הדיבור מעוגן בחוקה, ונשמר בקנאות.

sagiiltus

New member
כן? עם החוקים האחרונים של בוש...

זה ממש לא ככה... פיקוח על האינטרנט, פיקוח על הנכנסים לארה"ב ועוד מליון חוקים בדרך, וגם לבטח הוראות נסתרות לFBI.. אל תופתעו לגלות בקרוב שארה"ב הפכה למדינה המצנזרת ביותר בעולם המערבי...

למעלה