עץ לימון ועץ בלתי מזוהה (שרק התחיל לצמוח מתוך גדם), יש בהם עלים שמסתלסלים. האם זה מציין בעייה?
ח חנוך11 Member 2/11/20 #1 עץ לימון ועץ בלתי מזוהה (שרק התחיל לצמוח מתוך גדם), יש בהם עלים שמסתלסלים. האם זה מציין בעייה? קבצים מצורפים IMG_20201102_083921.jpg 6.2 MB · צפיות: 13 IMG_20201102_083629.jpg 6.7 MB · צפיות: 13
נ נוף-צלול Well-known member 2/11/20 #2 תמיד אתה מדבר בחרוזים?? - זה לימון ו-רימון בלימון אני מנחש (יתקנו אותי מומחי הפורום אם צריך) שהעלים נוגעו במנהרן ואז התלבשה על זה פטרייה? אולי אולי גם ברימון זה מנהרן. אולי. אגב, גדם ורימון הולכים חזק ביחד. רימון לא מוותר בקלות
תמיד אתה מדבר בחרוזים?? - זה לימון ו-רימון בלימון אני מנחש (יתקנו אותי מומחי הפורום אם צריך) שהעלים נוגעו במנהרן ואז התלבשה על זה פטרייה? אולי אולי גם ברימון זה מנהרן. אולי. אגב, גדם ורימון הולכים חזק ביחד. רימון לא מוותר בקלות
מ ש ה 53 Well-known member 3/11/20 #3 ואם כבר שאלות, אז למה מחבר הניקוז הוא אפור והתבריגים שחורים? ככה באה הדקורציה החדשה? אבל בינינו... לא רצוי לגדל רימונים ולימונים קרוב כל כך לקיר.
ואם כבר שאלות, אז למה מחבר הניקוז הוא אפור והתבריגים שחורים? ככה באה הדקורציה החדשה? אבל בינינו... לא רצוי לגדל רימונים ולימונים קרוב כל כך לקיר.