עלילת דם

GIZEK

New member
עלילת דם

ביום שישי כ"ו בחשוון (1.11.02) עומדת להתפרסם בעיתון מעריב כתבת נאצה נגד הרב שלמה אבינר שליט"א הטענות ידועות ונבדקו ע"י רבנים ואישי ציבור, ואין בהם שמץ של אמת. מקורן בשתי נשים שהרב יעץ להן בעת שהיו במשבר נפשי והן העניקו לדבריו פירוש מעוות. הדברים מופצים ע"י דורשי רעתו של הרב. "כך אמר דוד לפני הקב"ה, ריבונו של עולם, לא חסיד אני? שכל מלכי מזרח ומערב יושבים אגודות אגודות בכבודם, ואני ידי מלוכלכות בדם ובשפיר ובשליה כדי לטהר אשה לבעלה" (ברכות ד.) זכינו שיש בקרבנו רב אמיץ וצנוע שמוכן להתעסק "בשפיר ושליה" עשרות ומאות אלפים בתוכנו הם תלמידיו וחניכיו . העלילה היא עלבון לכל אחד ואחת מאיתנו . נמחה ונזעק בכל כחנו . נא לפרסם על לוחות המודעות (חדר מורים, לוחות מודעות של תלמידים/ות) עוד היום בהקדם. נא לבקש מהתלמידים להפיץ ולפרסם במשפחותיהם ולחבריהם. פעולות מחאה צודקת ומועילות: 1. מכתבים למערכת העיתון -קרליבך 2 תל-אביב 2. פקס העיתון - 03-5610614 3. E-mail לכתב קלמן ליבסקינד [email protected] 4. טלפונים לקלמן הביתה 08-9285150 5. עצומות תלמידים מקומיים, פרסומים מקומי, קהילתי. 6. עצומות מחנכים וראשי מוסדות חינוך - פרסום בבתי כנסת וכו´

beckham17

New member
זה באמת עצוב!

צריך להגיב לכתבה הזאת. זה שקר אחד גדול, שבא רק להכפיש את אחד מהרבנים הגדולים בדורנו.

זהירות!!! מתאבדת!!!!../images/Emo59.gif

אני אבין לחלוטין אם אחרי שתקראו מה שאכתוב תרצו להעיף אותי מכאן אבל מוכנה להסתכן!!!! אתחיל בסיפור אישי: לפני שנים כשלמדתי באוניברסיטה אחת המרצות שלי היתה ממש גורו אישה אצילית עוזרת לזולת ישרה אמינה ממש ג ו ר ו והיתה ראויה לכל הערצה שקיבלה יום אחד התפרסמה נגדה ידיעה נוראית בעיתון אח"כ גם ראינו אותה בטלויזיה וממש עשו לה רצח אופי בזמנו ממש נדהמנו היינו "יחידת עלית" התגבשנו ויצאנו ללחום על טוהר שמה שלחנו עצומה למערכת הטלויזיה שהם טועים והיא האדם הכי "מלאכי" ........ הבנתם את הנקודה! היום, אני חושבת שטעיתי ולא הייתי צריכה להשתתף במאבק. זכיתי להכיר בה צד אחד ויכול להיות שכל מה שחשבתי עליה נכון אבל יש בה עוד צדדים שלא ידעתי עליהם ולעולם לא אדע זה דבר קשה!!!! ההכרה שה ג ו ר ו שלך כבר לא מי שחשבת זה לא דבר פשוט בכלל!!!!!! למה אני כותבת את זה???? 1. אני לא מכירה את הכתבה! אני מאמינה שעיתון בקנה מידה שכזה לא יפרסם משהו שיקרי כדי להימנע מתביעות דיבה ולכן אני משוכנעת שהדברים נבדקו היטב! 2. אסור לנו ואסור לאף אדם - לקחת דברים כאמת לאמיתה תמיד להאמין שיתכן ובכל דבר יש סדקים גם אם אתה לא רואה אותם זה לא אומר שהם לא נמצאים 3. הרב אבינר צדיק (כך לפחות קבע "ליאור השריף" ) וגם הרבה האמינו שהר´ קרליבך- וכולנו יודעים את הסיפורים שעלו לאחרונה אני לא שופטת אף אחד מהם אבל אני חושבת שלפעמים צריך לתת להם לעשות את ה"מלחמות שלהם"! כי אף אחד לא יודע מי האיש שבקיר???????? גם אני לא!!!!

לאאאאאא....

את לא מבינה! אם היית מכירה את הרב אבינר. אין לך מושג על מי את מדברת! ליאור, אם תוכל למחוק את ההודעה (שמעלי)

מצטערת בשבילך ש...

כל השמות תפוסים. ולעניננו: 1. למה את/ה חושב/ת שאני לא מבינה? למה את/ה חושב/ת שאת/ה כן מבין/ה? 2. איך הגעת למסקנה שאני לא מכירה את הרב אבינר? 3. מה זה משנה אם ההודעה שלי תמחק או לא? דעתי תשתנה? את/ה מרגיש/ה מאויים ממהודעה שלי? אני זאת רק אני! מותר לי לחשוב אחרת! ואם אתה חושב/ת אחרת - זכותך אבל עדיף ואשמח לשמוע את נימוקיך- בלי ססמאות! בלי הצהרות! עם טיעונים אמיתיים! לא היה לפני שנה או שנתיים חודש שלם שהסבירו על סבלנות וסובלנות????? אני ממכם לא נגדכם!

חיפוש היקרה!

בס"ד קודם כל תגובתך לגיטימית כי זוהי דעתך.. את לא מכפישה אף רב ולא הוצאת שם רע אל אף אחד אז למה שנעיף אותך. הפוך את עוזרת לנו להבהיר את הנקודה: אני מכיר את הרב אבינר טוב מאוד וכן תלמידיו הכי מובהקים מכירים אותו! קרו המון אבל המון מקרים שהעיתון הוציא שם רע על אנשים. לא משנה מה קרה לאחר מכן, אך משנה העובדה שזה קרה. העיתונים היום אינם ניטרליים ומחפשים לרדת בנקודות שפלות ולפגוע באנשים. כשיביאו הוכחות אני אאמין אבל אני מוכן לחתום לך שביום שישי בכתבה לא תהיה שום הוכחה אמיתית. אני ידון על הכבתה מוצאי שבת לאחר שאקרא אותה! לא מתוך התעניינות, אלא מתוך רצון להגן על שמו הטוב של הצדיק הרב אבינר שליט"א!!

ליאור-בשבילך יבוא מפורום אחר

נכתב ע"י- הבעיה שלי איננה עם מה שאתה אומר אלא עם מה שאתה לא אומר. אסביר! כשאתה אומר אני מאמין שהרב... לא עשה ככה וככה. אתה אומר בשקט , בסמוי 1. אני לא מאמין לתקשרות 2. אני לא מאמין לנשים האלו שהתלוננו, ולא משנה אם זה כי הן בחרו להתלוננן בעיתונות במקוםפ במשטרה או במקביל. אתה פשוט מפגין אי אמון בתלונת הנשים. אני מניחה שאם הדברים נכונים ואם אכן קימת אישה/שתיים עשר נשים שהדבר נוגע להן בעצם ההצהרה שלך בתמיכה ברב אתה מחליש אותן אתה דוחק אותן לפינה אתה לא רוצה לשמוע אותן אתה שותף לעבירה אני בכלל לא רוצה להתייחס לרב עצמו זה לא נראה לי חשוב. אם יצא לך פעם לצלול בוודאי שמת לב שאבן מדהימה בשונית לעיתים יכולה להתגלות כיצור אקזוטי.......

זהו לא נסיון ראשון להכפיש...

בס"ד שם של רב בישראל! אני מציע לך לקרוא את הכתבה ותראי שהיא לא מבוססת ואין שחר לדברים! ואם היא כן מבוססת אז הכל שקר וכזב ואני עומד מאחורי מה שאני אומר ותראי שתבוא על העיתון תביעה! אגב תקראי את התגובה של הרב אבינר, אני ממליץ לך!

ליאור נשמה-אנסה עליך סחיטה ריגשית

נניח שאני אחת הנשים האלו נניח שעברתי דברים נוראים נניח שאני פגועה, חבולה, שוטטת דם למרות הכול עזרתי אומץ התלוננתי (מה שרוב הנאנסות לא עושות-אבל זה דיון אחר) הוצאתי את הכול החוצה רע לי כואב לי קשה לי במקום לקבל תמיכה ממקום קרוב במקום שאשמע שמבינים אותי ושאני לא אשמה ושדברים כאלה קוראים אני הופכת לקורבן לא מאמינים לי צועקים עלי דורכים עלי מקיאים אותי מהחברה קוראים לי שקרנית ו..... מה רק רציתי? לעשות צדק!? שלא יקרה לעוד נשים מה שלי קרה!? אל תגיב!!! רק תחשוב!!! שריף ואחרים- שבת שלום!!!! לא לשכוח כחול לבן ועניבה!!!!

beckham17

New member
אני אענה לך על כמה מהדברים שכתבת:

קודם כל, זה שאתה לא קורא את הכתבה הזאת, אתה מונע את עצמך משמיעת הוצאת שם רע. ולא אמור להיות אכפת לך מה הנשים האלה אומרות, כי אתה נותן גיבוי מלא לרב אבינר שליט"א, מגדולי דורנו. חוץ מזה, אין לי סיבה להאמין להן, כי אין כל שחר לטענות שלהן. אחת מהן גם פרסמה התנצלות בעיתון "בשבע". את מוזמנת לעיין בעיתון ולראות. הן פשוט עיוותו את דברי הרב. אז מה את אומרת, שישר נאמין לה אם זה מה שהיא אמרה? פמיניזם פמיניזם, אבל יש גבול. גם אישה יכולה לשקר. ואם אחת התנצלה, בטח גם השניה שיקרה. בנוסף, העניין נבדק בעבר, ונמצא לא נכון. אז למה לפרסם דברים שקריים??? לכן גם יש רבנים שקראו להחרים את עיתון "מעריב". בבית אל לא יקראו השבת את מעריב. אני לא מאמין שתהיה תביעה, אבל זה רק בגלל הענווה הענקית של הרב. את הענווה הזאת גם רואים ממאמר התגובה שלו. אני מקווה שהבהרתי כמה נקודות שבת שלום ולילה טוב. אריאל

אריאל-חכה רגע....

1. "כי אין כל שחר לטענות שלהן"- מאיפה אתה יודע? 2. "אחת מהן גם פרסמה התנצלות בעיתון "בשבע""-מאיפה לך לדעת שזו אמת? מאיפה לך לדעת באיזה דרך השיגו את זה? 3. "גם אישה יכולה לשקר"- אני אישה. אני משקרת לפעמים. אז מה? 4. "ואם אחת התנצלה, בטח גם השניה שיקרה"-שוב נראה שיש לך בעיה רצינית עם הסקת מסקנות. 5. "העניין נבדק בעבר, ונמצא לא נכון"-תוכיח! גם אני רוצה לדעת! 6. הכי חשוב בלי להסתלבט עליך עכשיו- המדובר בסיטואציה נוראה עדינה שני אנשים - גירסה של זה כנגד זו אף אחד אבל אף אחד חוץ משניהם לא יכול לדעת מה היה באמת אז לפני שיוצאים בהכרזות למי להאמין ולמי לא תעצור ותחשוב-אתה מסוגל לדעת מי אשם ומי לא ועוד ענין-קח את סיפור "דוד ובת-שבע" נניח שאני ואתה מאותו זרם דתי והרב של "אלון שבות" גם כן קביל עליך תקרא אותו בספר "דוד ובתשבע, החטא והתיקון" ותראה שלפי השקפה זו גם את דוד נורא אבל נורא קשה להוציא נקי מהסיפור הזה לא משנה איך שתסתכל על זה- זה מריח לא טוב!!! (תעיין בספר) והמסקנה הכי יפה שהר´ לומד מזה- שגם גדולי האומה חטאו- ויש מקום לכפר אני מציעה לך אל תחפש אשמים ושקרנים זה תחום אפור מאוד קשה לדעת מה היה שם אבל בפרוש לא מקובל שתצדד בצד אחד כי לא אני ולא אתה היינו שם! ועוד ענין א ח ר ו ן- נניח שהכול הזוי ובדוי- אפילו אני נזהרת מ"יחוד" אז יסלח לי כבוד הרב אבל הוא לא ללמד את ההלכה???? לפני שנכנס עם האישה לחדר חשוך? או שהסיע אותה הביתה בשעות מאוחרות ל ב ד באוטו!!!!!????

תגובת הרב אבינר שליט"א.

התפרסמה עלי בעיתון כתבה מכפישה, כל מיני טענות ישנות, שכבר נבדקו בעבר על ידי רבנים ואישי ציבור, נמצאו חסרות שחר, וכולן שקרים ודמיוות של שתי נשים, בשעה שהיו במשבר נפשי קשה, ופירשו באופן מעוות דברי סעד ועידוד שנתתי להן. אין לשים לב, הכל יתהפך לטובה. מדי יום באים אלי אנשים עם צרות נוראות ואני מעודד ומחזק אותם ואני מתבייש בעצמי, מי אני ומה אני לחזק ליבם של אנשים עם צרות נוראות, ולי אף פעם לא היו צרות. גם הצרה הזאת היא שום דבר בפרופורציה לצרות שאני שומע בכל יום. זכרו שענייני העולם הזה הם הבל, והעיקר להמשיך בדרך הישרה בעוז ובגבורה. מעולם לא הפריע לי לישון כשמעליבים אותי, אבל אם אני פגעתי באדם בטעות, זה מפריע לי לישון, וחזרתי ובקשתי סליחה עד שיסלח לי, אני חוזר ומבקש עוד דבר שאני מתבייש בו הוא מה שחז"ל אמרו שמי שמדברים עליו לשון הרע, שקרים והוצאת שם רע, אני מלא זכויות בלי שטרחתי ועמלתי עבורם. מה שמעניין הוא שמעלילים עלי דווקא בנקודה שאני חזק בה. זה כבר אמר מרן הרב קוק שחושדים בו שהוא חס אמונה, וזו דווקא נקודתו החזקה. כמו משה רבנו שהיה פרוש גדול אפילו מאשתו והוציאו עליו שם רע שהוא בא על אשת איש (סנהדרין קי א). אמרתי לעטרת ראשנו הראשון לציון הג"ר מרדכי אליהו: ההשמצות נגדי אינן מגיעות לקרסולי ההשמצות נגד משה רבנו. הביט עלי בעיניו הטובות: גם כבודו לא הגיע לקרסוליו של משה רבנו... מוכרח אני לומר שבמקרה שלנו הסטרא אחרא עשה מלאכתו כראוי. וזה דווקא מחזיק אותי להמשיך את עבודתי ביתר שאת וביתר עוז. כשפונות אלי נשים מסכנות ופגועות, אני חייב לעזור להן. הצרות שמנסים לעשות לי עכשיו הן כאין וכאפס לעומת הסבל היומיומי שאני פוגש. אינני חושש מאיש, אני אמשיך בזה ואף יותר. זכרו שיש לעבור על גשר צר מאוד והעיקר לא להתפחד כלל, ובסוף הכל מתהפך לטוב.

yair13m

New member
..?

אנחנו מנויים לעריב ובני עקיבא אומרים שצריך לבטל מעריב בגלל איזה כתבה אפילו הם ביקשו מאיזה רב...! שיוציא הלכה שאסור לקרוא את הכתבה וצריך לבטל את המינויי והם ממש תלו את השלט שאסור לקרוא שום דבר שקשור לכתבה על הרב אבינר...! ומה אם שאר העיתונים הם לא עשו כלום לאף אחד (חחחח) אני ישמח אם תגיבו...!!

אליגטור

New member
צריך למחות

אך אי אפשר להתעלם. על הרב אבינר כאיש ציבור לדעתי להזהר בלשונו שכן חלק מתגובתו היתה שהן לא הבינו את כוונתו. עלינו לדעת שכיום העיתונים הם חיות טרף שמחפשים בנרות סקופים שכאלו על אישי ציבור נחשבים. גם הכותב היה דתי וכנראה לא הפריע לו. חייבים למחות באופן הלגיטימי ביותר.

למעלה