עלילות פומפוש במסעדה.

זיקן

New member
מנהל

Feanor75

New member
נראה שהוא לא מאשר את הגירסה שלך

זה רק מסתבך, קשה להבין מה קורה פה.
&nbsp
למה אני כמו זקנה שדוחפת את האף? יכולת לומר את זה אם הסכסוך שלכם היה מתנהל בערוץ פרטי, הרי הוא מהווה בערך 80 אחוז מתכני הפורום. לדחוף את האף ולרכל זה רחוק ממני.
לא תצליחי לגרור אותי ליחסי חיבה-שנאה, אצלי יש רק ידידים או אויבים, אין באמצע. את צריכה להכריז עליי מלחמה רשמית או להניח את הנשק. כדי שאדע איך להתייחס אלייך. לא היית צריכה להיעלב ממני, לנשים יש איכויות אחרות וחוכמה אחרת מזו של גברים. גברים יותר פיזיים ופחות רוחניים ולכן חזקים יותר בחשיבה רציונלית, ראיה מרחבית וכו'. ובכלל להיות אישה זה זמני בלבד, אנחנו לפעמים מתגלגלים בגוף אישה ולפעמים גבר.

זיקן

New member
מנהל
זאת עלייך לדעת.

פומפוש אוהבת לריב.
מי שלא מסכים איתה נכנס איתה מיד לסכסוך בלי סוף.
הפתרון . ליזום ריבים איתה ולא לתת לה להוביל.
הבעיה.
היא נהנית מזה.

Feanor75

New member
פומה, זה נכון?

את אוהבת ריבים?
אני זוכר שראיתי פה שאת מאורסת או משהו כזה. אני רוצה שתעני לי בכנות, הגבר שלך עשה טעות שהוא נכנס ליחסים איתך, או שאת יכולה גם לקיים איתו קשר ארוך טווח בלי שום מאבקים ובעיות?

puma141

New member
אתה מרטין? אולי זיקן עצמו? פונט....לך תדע

מי מהחולים זה אתה......לגמרי.
ראית פה שאני- "מאורסת"? אאיך ראית? מי ראית, איפה....
חחח אשכרה זקנה רכלנית כמו זיקן...

אני ראיתי שזיקן כתב לך "בסוף נתחתן". למה שלא תתמקד בחתונה שלכם, מה אתה נדחף לחיים אחרים, עלובון?

puma141

New member
זו סתם אמת מול חולים כמוך.....

מפחיד! אני חושבת לעצמי שאם זה היה החיים........
איזה מרחק הייתי בורחת!
חחחחחחחחחח פשוט-

רצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה!

Feanor75

New member
לא

נרשמתי לפני כעשור לתפוז ומאז אני משתמש רק בכינוי הזה. מה גרם לך לחשוב אחרת? (הפוסל במומו הוא פוסל? אולי), מה אני אמור להשיג בזה לדעתך? זה עלוב.
&nbsp
רק מאז שהצטרפתי לפה ראיתי באחד הפוסטים של החודש האחרון משהו על כך שאת מאורסת, אבל אני לא זוכר מה זה היה, זה לא היה לי מספיק חשוב כדי שאתעכב על זה או שאזכור את זה. אולי בלבלתי.
&nbsp
יש פער גדול בין הגרסאות שלכם, אולי שלחת לו תמונה והוא לא האמין שהיא באמת שלך, או שלא יצרת אמון ולכן הוא החליט להתרחק? למה שיסכים לפגישה ראשונה בנוכחות חברותייך? זה מתכון לאסון, אם כוונותייך כנות ורציניות למה לא להיפגש לבד?
זה ענייני כמו שאמרתי, מכיוון שאתם מתנגחים פה בפורום ללא הפסקה.
&nbsp
באמת נראה שאת אוהבת לריב, נראה לי שאת פשוט חסרת ביטחון. אל תתגרי בי אני אפילו עכשיו עדיין לא אויב שלך, חושב שאת אדם טוב ואפילו חכם. אני יכול לעזור לך אבל את צריכה לנטוש את הגישה הילדותית.

puma141

New member
קפוץ/י לי ואל תזבל לי בשכל...

רכלן, חטטן, ו-שקרן, טקטיקן.
אפשר להוסיף-גזען שלא מודה שהוא כזה ועוד ועוד.....

תראה לי איפה קראת שאני מאורסת......:)
תראה! אתה זבלן שכל.

מי שבלי ביטחון מותק, הוא גזען כמוך וזה מה שאמרתי לך- אל "תחזיר" לי......

"מתנגחים"? גם אם זה נכון- זה לא עניין שלך!
לא יודעת, אני ממש לא אתפלא אם אתה אחת הבנות החולות מהעבר כאן...

בכל מקרה- זוז ממני. עזור לעצמך, לא חייבת לך כלום ויש לך הזכות לחשוב שאני אוהבת לריב. סבבה?

יאללה עוף.........לך תתחתן עם זיקן, תגיד לו יס יס יססססססססססססססססס

puma141

New member
תכלס? אם אתה באמת גבר- זה חמור מאוד!

תכונות כאלו לגבר?! אתה אומר "זה ענייני, ראיתי אתכם מתנגחים".
WTFF?????? מה זה עניינך? קלפטוש?

אה קלפטה- אולי זו סוזי?

ראיה מרחבית שייך לנשים.

אם היה ראיה מרחבית לגברים, הייתה גאולה בעולם.

למעלה