עלילות נמרוד

GeJuFan

New member
עלילות נמרוד

אז זהו נראה לי שאחרי שבועיים וחצי זה נגמר. היינו אמורים לבלות את החג ביחד. אתמול הוא אמר לי שאולי נבלה אם חברים שלו והוא רק צריך לבדוק שעה וכאלה, אז התקשרתי יותר מאוחר הוא לא ענה. שלחתי SMS כי חשבתי שאולי הוא עסוק ויחזור אליי יותר מאוחר. אז לא חזר התקשרתי בעשר כדי לבדוק מה קורה כאילו קבענו להיום אז אחותו ענתה לי ביקשתי ממנה להגיד לו להתקשר אליי. כבר שבע והוא לא התקשר בחזרה. מה שהכי מצחיק זה שהחברים של האמהות שלנו חברים. אז אמא שלי וחבר שלה היו אצלם היום והוא היה שם!! הייתי בטוחה שהוא הבריז לי כדאי ללכת אם החברים שלו רק לגלות שהוא הבריז לי כדאי לבלות אם אמא שלו החבר שלה ועוד איזה 17 אנשים שהם חברים שלהם. למה יש לי הרגשה שזרקו אותי מבלי להודיע לי? יש לי שאלה לבנים למה כל כך קשה להרים את הטלפון ולהגיד לנו שהכל נחמד אבל אתם לא חושבים שזה ילך? למה אנחנו צריכות למחול על כבודנו שאנחנו עוד מתקשרות אליכם ורק אחרי כמה ימים להבין שזרקתם אותנו? למה אתם לא מבינים שלהיזרק מבלי לומר לנו פוגע יותר משאומרים לנו. לפחות אז יש לנו עדיין עד נקודה מסוימת את כבודנו. אז בנים בפעם הבאה שאתם יוצאים אם בחורה ודיברתם איתה גם בטלפון אבל הגעתם למסקנה שזה לא יעבוד תרימו את הטלפון ותאמרו לנו שהיא נחמדה והכל אבל אתם לא חושבים שזה הולך לעבוד. וזהו. למה אתם כל כך מתתעקשים להתייחס אלינו כל כך רע? מה עשינו לכם שאנחנו צריכות לבד לנחש את מה שאתם רוצים לא עדיף להגיד לנו ולחסוך לכם את הכאב ראש שלהתחמק מן הטלפונים שלנו כשאנחנו מנסות להבין למה אתם לא עונים לנו? רק קצת חומר למחשבה. אה וד"א אני מוותרת על יציאה אם בנים עד גיל 25. רק בסביבות 30 אתם הופכים להיות בני אדם. ג'נטלמנים.

shirakl

New member
חמודה, את צודקת ../images/Emo10.gif

הוא באמת לא היה בסדר
הוא אפילו היה דוחה... ונכון, בנים בגיל שלנו וגם קצת אחרי זה הם עדיין ממש תינוקיים... זה הרי ידוע שבנות מתבגרות הרבה יותר מהר
אבל בכ"ז, יש המון בנים שעל אף תינוקיותם הם ממש מקסימים ויודעים לגרום לך להרגיש מיוחדת ולכבד אותך
אז אל תוותרי ותחליטי עכשיו לחכות מלא זמן ולהתנזר מבחורים... פשוט חכי בסבלנות למישהו שיוכל להיות גבר אמיתי
אל תקבעי זמן, פשוט תיהי סבלנית, ואל תוותרי כ"כ בקלות בגלל נסיון אחד זוועתי

meital17

New member
תראי חמודה, לפי דעתי אם ככה

הוא סיים את זה זה רק מראה **המון** על האישיות שלו
הוא צריך להיות גבר ולהגיד לך שאם זה לא בראש שלו קשר אז זה המצב, אבל ככה לא להתקשר... עזבי סתם שפן
תאמיני לי שאת תמצאי המון בנים שיהיה פי 1000 ממנו והם יגיעו בזמן שאת אף פעם לא תצפי להם, יהיה בסדר חמודה

GeJuFan

New member
אני מניחה

אבל הוא מזל בתולה. יש לי ידידה שהיא מזל בתולה והיא בכלל לא ככה. דבר כזה הייתי מצפה ממזל תאומים (מישהו כמוני כמובן כי אני תאומים) או ממזל אחר שדומה לתאומים.

meital17

New member
תראי, גם אני מאמינה באסטרולוגיה

וכל הדברים האלה אבל לא צריך להגזים. מזלות רק ניתנו כדי להעביר לך מושג כלשהו- בדרך כלל מאוד בכלליות. אבל אל תשכחי שלכל אדם יש אופי שונה וזה הדבר שהכי משפיע
אין טעם להתעמק בזה ולנסות להבין למה זה קרה, תחלס הרבה זמן לא הייתם ביחד אז לדעתי (רק לדעתי) אין צורך לקחת את זה יותר מדיי ללב או לנסות לתרץ. הוא סתם היה מניאק......

GeJuFan

New member
"הוא סתם היה מניאק.." ../images/Emo6.gif

זה היה טוב. אני כל כך מסכימה מניאק. יום אחד תבוא איזה ותראה לו מאיפה משתין הדג

למעלה