עלילות מטרודין

נטע33

New member
עלילות מטרודין

בקופ"ח כללית אוהבים כנראה לבלבל את האויב שהוא במקרה זה אנחנו. פעם סיפקו מטרודין,אחר כך פוסטימון והיום חזרו למטרודין אבל מחברה אחרת והוסיפו לזה HP,יענו יותר נקי. יש מישהי שהתנסתה בתחלופות האלה והיה חומר שהשפיע עליה פחות טוב מהאחרים? למרות שאני יודעת שהמרכיבים זהים,אצלי בכל אופן יש הבדלים משמעותיים בתגובות. תודה ויום טוב.

עמית@

New member
מטרודין HP הוא אכן יותר נקי

ולפיכך אפשר להזריקו גם לבטן (בניגוד למטרודין הרגיל) אני השתמשתי בHP בהצלחה ניכרת. אבל כפי שאמרת- זה אינדיווידואלי-

נטע33

New member
עמית,המטרודין HP היה לך יותר טוב

מהפוסטימון או שרק בו יצא לך להשתמש? אצלי ההבדלים הם בעיקר ברמות של E2 וזקיקים יש כמעט אותה כמות.

עמית@

New member
לא הזרקתי פוסטימון- אבל הוא השפיע

יותר טוב מהמנוגון (אבל זו לא אותה תרופה כך שאין פה נקודת השוואה) הוא נוח כי אפשר להזריק לבד בבטן.

נטע33

New member
הזרקת רק מטרודין כל הטיפול

או שהוסיפו לך מנוגון משלב מסויים? ותודה על התשובות

עמית@

New member
היה לי טיפול אחד עם מנוגון בלבד

ושני טיפולים עם מטרודין HP

אופה3

New member
נטע מניסיון שלי] הבנתי שהמונגון

הרבה יותר טוב מהמטרודין, והרופא שלי גם הסביר לי למה, אז אולי בסופו של הטיפול האחרון, בגלל שנשארו לי עשר אמפולות של מטרודין, אז שילבתי אותם עם מונגון ואחר כך מונגון נקי, אני יודעת שהמנוגון יותר טוב, לפי הבנתי המועטה, וגם הרבה יותר זול מהמטרודין ועושה את אותה עבודה בדיוק, ההיפך החודש היו לי זקיקים יותר יפים מפעם קודמת, אז תנסי גם את שיהיה בהצלחה, ותשאלי את הרופא זה הכי חשוב האופה

נועם@בת

New member
אין יותר טוב או פחות טוב, כי לכל

אחת יש תגובה שונה. מנוגון מכיל FSH LH, מטרודין מכיל FSH בלבד (או ליתר דיוק מכיל גם יחידה אחת של LH) המטרודין HP אמור להיות נקי יותר, ולכן יש פחות חשש לחומרים שונים שיסתננו אליו[ וכמובן הוא מיועד להזרקה תת עורית- מה שמקל את הטיפול באופן משמעותי. נשים מגיבות אחרת לחומרים שונים, ולפעמים מגיבות אחרת לאותו חומר בטיפולים שונים. ברגע שרואים שיש הבדל- הולכים על החומר שהשיג את התגובה הטובה ביותר- בלי לברר למה בעצם, והאם זה מקרי בלבד. נועם

למעלה