לוויתן ורוד
New member
עלילות מור בתיכון המשמים ביותר שיש!
אני עכשיו באמצע שיעור אנגלית משעמם במיוחד וסיימתי את העבודה שנתנו כך שסתם אין לי מה לעשות
אז סתם החלטתי לכתוב משהו לפורום
[פתטי...I KNOW]. טוב. אז בסוף הפרק האחרון של העונה 6 ממש בכיתי. זה היה כל כך עצוב, כל הקטע של לוק ולור....הם כל כךמנט טו בי... אבל אז פתאום חשבתי...>< "But my thinking is very very wrong if you arn't me..." [ציטוט של לור מהפרק שבו התחלתי לחשוב...
XD] ו...לאיודעת...
אני רואה שידורים חוזרים של עונה 5 בערוץ 10... ופתאום לוק ולור לא נראים לי כל כך מושימושלמים ביחד...
לאיודעת.. התקשורת ביניהם לא הכי משו, ובלה..
ואולי בעצם אני מעדיפה את כריס ולור ביחד
SHOOT ME [תראו שוב את עונה 5...באמת...
*נסקלת*] וכאילו זה הכי שינוי בעולם, כי פעם הייתי הכי בקטע של לוק ולור...והכי:"הם כל כך מושלמים!! ייאי!! סופסוף אחרי 4 עונות!!!! יהההה"... אבל פשוט אחרי הפרק של עונה 6....וזה שלוק היה כל כך אטום והכל... ואז הסקס עם כריס..
.... וכשאני חושבת על זה...[כן כן. שיעור אנגלית כלכך משעמם
].. כריס מתחיל להצטייר כמישהו ממש אחלה ללור..ובלה... *נגמר שיעור אנגלית. בלה.
___________________________________________________________________________________________ 12:50
שיעור ביולוגיה
תהליכי טטרציה ובלה. אני רוצה כריס + לור
זהו. החלטתי סופית. נראה לי
אל תתפסו אותי במילה..אני עוד יכולה לשנות את דעתי...אבל...הם באמת חמודים ביחד
טוב. אז ממש משעמם לי אז הנה השוואה בין כריס ללוק: [יתרונות של כל אחד
] [במחברת שלי זה בטבלה אבל זה קצת בלתי אפשרי פה...] כריס
1.חתיך לאללה
....כאילו, לא בדיוק צ'ייס מהאוס, אבל עדיין....
2. משעשע 3. לו וללור יש אותם תחומי עניין, צוחקים מאותם דברים.. 4. הוא ולור בורחים מאותו עולם של ההורים... 5. שניהם "חד הוריים".
6. הוא אבא של רורי
לוק
1. בנה לה חופה
הופה
XD 2. בנה לה מגרש החלקה! XD 3. תמיד מתקן מה שהיא צריכה.... 4. אוכל וקפה זמינים תמיד... 5. הוא שמר את ההורוסקופ
6. קנה לה את בית טוויקהאם או איך שלא כותבים את זה..
מי שהגיע עד לפה ולא נרדם באמצע, אני סוגדת לו
*מתחילה להקשיב בשיעור....רוצה להיות חכמה כמו האוס וזה.
. בלה.
אני עכשיו באמצע שיעור אנגלית משעמם במיוחד וסיימתי את העבודה שנתנו כך שסתם אין לי מה לעשות