עלילות יניב בבירת העולם - 4

Yaniv-DC

New member
עלילות יניב בבירת העולם - 4

טוב. אז כבר הורדנו בעבר חולצה, כבר יצאנו עם גופייה (שירדה גם), כבר אמרנו שלום לקוקי בופה, מה עוד נשאר לי לעשות שלא מתאים לי ושלא עשיתי, בהתחשב בעובדה שלרקוד על הבמה זה מחוץ לתחום? וכך, מחוסר ריגושים מצאתי מה עוד לא עשיתי. להיות במועדון בלי לשתות אלכוהול. ההשלכה הראשונה - שני החמודים שסיפרתי לכם עליהם בשבוע שעבר - כבר לא נראו כל כך חמודים. אחר כך פגשתי כל מיני אנשים וגיליתי שאני מכיר הרבה יותר אנשים ממה שחשבתי. חלקם אפילו הביע שמחה על הפרידה (לא התראינו הרבה זמן והיה צורך לעדכן)... והחלק שהייתי מביע איתו שמחה ביחד - עכשיו הוא תפוס. כוס אמא של העולם. לא נורא. המסומם אמר שהוא רוצה לקחת אותי לדייט אמיתי, ילד בן 18 שאח"כ מתברר שהוא חצי גרמני חצי סורי אבל הרבה חמוד התחיל איתי, הברמנית אמרה שאני מתוק וחמוד עוד יותר מהרגיל (נו, לא יכולת להיות ברמן?) אבל לא זו גולת הכותרת של עלילותי. בחודשיים האחרונים משודרת התוכנית "אמריקן איידול" בארה"ב בה הולך להבחר הכוכב הגדול הבא של הפופ. התוכנית זוכה לאחוזי צפייה מרשימים לעונת הקייץ, והיא גם הפופולרית ביותר בגילאי 18-49 כאן. לתוכנית שני מגישים - כשהחמוד שבהם, ראיין סיקרסט, אמר בעבר באתר התוכנית משהו כמו "ובפעם הבאה שאני מתארח בצ´ט אתם מוזמנים לשאול אותי כל שאלה, אני עונה על הכל. גם שאלות אישיות, וכן - גם את השאלה הזאת". בערך שבועיים ראיין ואני נמצאים בתחלופת אי מיילים חביבה שעד כה הייתה סתמית, עד האי מייל ששלחתי לו היום, בו ביקשתי איזושהי עזרה כביכול מקצועית במשהו, וסיימתי את האי מייל במחמאות על סגנון הנחייתו החביב ועל היותו חמוד נורא. "לא הצלחתי ללמוד מהתוכנית אם אתה גיי או לא, אבל זה לא משנה. אתה יכול להיות גם סטרייט חמוד". כל שנותר לי הוא לצפות לשיתוף פעולה ממנו
עכשיו באמת רק נותר לי לרקוד על הבמה... שיהייה לכולם שבוע לא חם מדי,

למעלה