עלילה בהזמנה: 2005

ויימס

New member
עלילה בהזמנה: 2005

כן, עשינו את זה לפני שנה...
ובכל זאת יש אנשים שלא היו כאן/ יש להם רעיונות חדשים... אז ככה: אם היה ביכולתכם לדרוש מפראצ'ט לכתוב ספר עם עלילה/ דמויות לפי רצונכם (והוא היה חייב לעשות את זה, כן..?), מה הייתם רוצים?

פנחסון

New member
לא יודע לגבי עלילה,

אבל בהחלט הייתי רוצה לראות את גזר הופך למלך...

פנחסון

New member
יכול להיות משעשע כספר קטן

מעין וטינארי חווה חוויה של Almost-Death והם מציגים את אנק מורפורק והדיסק, מנקודת מבטם הצינית.

פנחסון

New member
אקק, התכוונתי "סיפור קצר"

הצלחתי לתרגם את זה לאנגלית וחזרה לעברית בעזרתה האדיבה של נורית שרעבי...

Maladict

New member
סיפור קצר? רק על הגיגיו הציניים

רק על הגיגיו הציניים של וטינארי אפשר לכתוב טרילוגיה.

סתרוח מתאהב?

במישיהי סטייל קונינה שכל חייה מסתובבי סביב יצירת מצבים מסוכנים לאנשים אחרים, אולי איזו בוגרת גילדת הרוצחים. או שיש את זה בספר שעוד לא קראתי?

Dharmashetra

New member
סתמרוח וסוזן

כן, אני יודע שהיא אמורה להיות עם איך-שלא-קוראים-לו מגנב הזמן אבל לעזאזל, הגיע הזמן שסתמרוח יימצא לעצמו מישהי ומי יותר מתאימה (או לא מתאימה) מהבחורה הכי צינית, שגם יש לה קשר לקוצר האפור וגם התמכרות לשוקולד? חוצמזה, זה תמיד נחמד להפגיש בין דמויות לא קשורות (כמו בגיבור האחרון)

sonaku

New member
ממ..

אהה..אני לא יודעת מה לגבי גזר...גם אני חשבתי שהוא יהיה מלך וזה..אבל קצת התאזבתי בסוף..ממ..בכל אופן,הספר החדש יהיה על...אממ..אסק! הייתי רוצה לדעת מה קורה עם אסקרינה היקרה.

The Mad Hatter

New member
בסדרת המכשפות-

ספר המשך לספרי הילדים על טיפאני שמשתייך לסדרת עולמדיסק הרגילה. אולי שטיפאני תצטרף לcoven, למרות שאני לא יודעת את מי היא תחליף. את גראני ונני בטח שלא, וגם את אגנס אני מאד אוהבת. אולי שפשוט תופיע בתור דמות בוגרת בסדרה הרגילה. ואני יודעת שאמרו את זה כבר המון פעמים והיו על זה שרשורים שלמים, אבל הייתי רוצה שיהיה איזה ספר על ההרפתקאות מסמרות השיער של סתמוח במדינה דמויית ישראל בעולמדיסק. יכול להיות משעשע (גם אם לא ממש אפשרי). ו...לא עולים לי עוד רעיונות כרגע. כל ספר נוסף בסדרה של מוות יכול להיות נהדר. שיפסיק כבר עם ספרי משמר!

גראני!

משהו עם גראני ומוות ביחד! אני לא יודע מה יותר טוב, שישתפו פעולה או שילחמו אחד בשני...

אולי גראני תמות ואז תלחם במוות...

ובסוף כמובן הם יעשו פשרה וגרני תחייה וכולם יחיו באושר ועושר ויושר וכושר (יש עוד?) עד עצם היום הזה. מה שמזכיר לי שהיתי בבר מצווה של בן-דוד-מדרגה-שניה שלי ואיזה ילדה אחת איחלה לו "שתחייה עד עצם היום הזה"...

ויימס

New member
נראה לי...

שהייתי רוצה ספר עם סתמרוח שבסופו של דבר הוא לא יידפק בו/ ממנו.
נראה לי שהגיע הזמן להתחיל תת סדרה חדשה, אתם יודעים? או אפילו... סדרה שלמה חדשה! נפרדת מעולם הדיסק! איזה רעיון מהפכני! ...המשך לבשורות טובות, הספר שאיש לא מכיר, כאילו דא... ורומן בין וטינארי לויימס (הממ, זה לא הולך לקרות בעתיד הקרוב, הא..?) אני גם תומכת בסתמרוח/סוזן וסתמרוח/מאגרט ולא מעניין אותי שהיא נשואה לצנון המיובש ההוא. והגיע הזמן שמכשפים ב- UU יוכלו לעשות את זה. מקסימום שישתמשו באמצעי מניעה כדי להימנע מכל הקטע של הקוסם.

למעלה