עלילה אחרת?

עלילה אחרת?

נדמה לי שקראתי פעם בעיתון שאלק ג'ינס (מי ששיחק את אובי הזקן) לא אהב את הדיאלוגים של STAR WARS ולכן לא רצה להמשיך לשחק את אובי ואן (בלי קשר לקטעים הקצרים מאוד שלו בסרטים 5 ו-6)וביקש מג'ורג' לוקאס שיהרוג לו את הדמות ...(יפטור אותו מלהמשיך לשחק את אובי). עוד מישהו שמע על זה? אם זה נכון, אתם חושבים שהיתה יכולה להיות ל-STAR WARS עלילה אחרת (למרות שלא נראה לי...)?

יואב 1980

New member
אולי ...

אובי וואן היה מלמד את ליאה במקום את לוק, ו-ווידר היה מוצא את לוק ומלמד אותו וביחד הם היו הורגים את הקייסר ואז היו נלחמים נגד אובי וואן וליאה בכוכב המוות, ליאה לא היתה מכירה את האן אבל הוא היה מצטרף למורדים בכל זאת כדי לברוח מג'אבה ומוביל את ההתקפה על כוכב המוות הראשון מעל יאבין ואז אובי וואן היה מת וליאה בקושי בורחת בטיי פייטר ולוק ו-ווידר היו הורגים את כל המורדים חוץ מהאן אבל ליאה בדקה התשעים היתה מצליחה להרחיק אותם מהאן והוא היה מפוצץ את כוכב המוות, באמפריה היא והאן היו מכרים, והיא היתה לומדת עם יודה ובסוף נלחמת עם לוק, מגלה שהוא אחיה, ומרגישה שעדיין יש בו טוב ...

יואב 1980

New member
קראתי פעם שאלק גינס היה בין היחידים

שדווקא אהב את סטאר וורס מההתחלה ומאוד אהב את מה שג'ורג' לוקאס עשה, בזמן שהרבה אחרים חשבו שהסרט ממש על הפנים.

Another Girl

New member
לדעתי אתה טועה

הבנתי שאלק גינס,ממש כמו פורד,תיעב את הטרילוגיה, ושנא עוד יותר את העובדה שזכרו אותו רק בתור אובי וואן קנובי ולא כשחקן בעל הרקורד הרשים שהיה לפני כן.

יואב 1980

New member
לגביי אלק גינס אני דיי סגור על זה

אבל לגבי הריסון פורד?? מי אמר שהוא שנא את הטרילוגיה???

Another Girl

New member
זה באמת כבר בדוק ../images/Emo3.gif

בתור מעריצה לא קטנה שלו בעבר,ידוע לי שהוא ביקש מלוקאס להרוג את סולו בסוף "האימפריה מכה שנית",לאחר ההקפאה בפחמן,כי כבר נמאס לו.מיותר לציין שלוקאס סירב. ראיתי הרבה ראיונות שבהם הוא אומר ששנא את העלילה ובעיקר את הדיאלוגים המטופשים שהיו שם, עוד בזמן הצילומים. לגבי אלק גינס-יכול להיות שהוא התלהב מהם בזמן הצילומים,אבל אני די בטוחה שהוא אמר,במבט לאחור,שהוא לא אהב את העובדה שרק בגלל זה זכרו אותו כשחקן.

למעלה