עליכום!

elcool

New member
את ממש מטומטמת?

בכרטיס האישי שלה רשום: אני השטן, אני אוכלת חתולים ושוחטת כלבים... stupid moron!!!!!

double O S

New member
תגידי, את בסדר?

מה יש לך?? מה יש לך במוח שנדפק????? אלוהים! לרצוח חתולים?? ועוד לשתות את הדם??? ואת גם רשמת את זה בפורום!!!! שיש לכם מפגש!

y s h

New member
שלום לכולם

זאת פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שהייתי כאן מלפני הימים של המחיקה הטוטאלית, ראיתי את כל הפרקים עד לסוף החמישית ואת השישית לא ראית כי אני מחכה שהיא תשודר בביפ בקשר אליה, הנה הסבר על מה שהיא עושה

double O S

New member
אני?

אני בקושי כותב בפורום... אני סתם בודק מדי פעם כי אני אוהב את הסידרה... ואם לא דיברת אליי אין צורך להתייחס...

memememe

New member
../images/Emo54.gifאה נו yo bitch

סתם כלבה מפגרת תראו אתה. עוד רגע אני יבוא אליך ויזין לך את האמא של החיים שלך אז חדל להזדרגג. בת זונה מה את כותבת פה בכלל!!! יאללה טוסי לפורום רוק לפני שאני מתעצבן

double O S

New member
תעזבו אותה היא סתם דורשת צומי...

או שהיא סתם דפוקה...

double O S

New member
דרך אגב ה"אני?" הייתה בשביל

מגבת מסטולית למה שהיא אמרה...

richter

New member
memememe

מה שאמרת אלה הן בדיוק סוג הקללות אשר מקומן לא בפורום שלנו. זה לא משנה מה היא אמרה וכמה זה עצבן אותך.

memememe

New member
למי אכפת מה שאמרתי

זה בדיוק מסוג הדברים שאני לא רוצה לשמוע מהמנהל החדש

B i z z y D

New member
אלוהים..

הילדה סה"כ משתעממת... מה אתה מקלל אותה? יופי שגם היא שותה דם של חיות והורגת אותם. נראה לכם שהיא באמת עושה את זה?! ואם כן, צריך לכלוא אותה במוסד לחולי נפש אבל למה לקלל? נכון שלפעמים נורא בא [מנסיון] אבל הילדה הזאת סתם מבזבזת לכם תזמן בשטויות שלה ואתם עוד מגיבים?! זה לא פעם ראשונה שבא מישהו וסתם אומר קקה עליכם או משו כזה..

omer789

New member
סה"כ

סתם ילדה סוררת שחושבת שהיא מגניבה ויודעת הכל, באה לעצבן ילדים בדרך ילדותית והיא אפילו לא נכנסה עוד פעם. חבל שהגבתם כ"כ על בזבוז אוויר שכמותה...

למעלה