עליי לא ...

ר ו ח

New member
עליי לא ...

מאיימים! שנה ואף יותר אני נמצאת בפורום הזה ומעולם לא פגעתי כאן באף אחד. מעולם! לא דיברתי על אף אחד ובטח שלא הוצאתי לשון הרע על אף אחד מכאן! בימים האחרונים למדתי על בשרי כי בפורום הזה אין גבול לרוע... אני כאן היום כדי לומר לכולם ש..עליי לא מאיימים! שיהיה ברור! בבית שלי אני ורק אני אהיה אחראית לגורלי הווה אומר ש... עליי לא מאיימים. מהיום בעלי יידע וילמד מהו הפורום ומה מעשיי בפורום כך שלאף אחד לא תהיה סיבה לאיים עליי לא היום ,לא מחר ובעצם אף פעם. כל זאת כי עליי לא מאיימים! מעבר לכך, שום דבר לא חשוב או מעניין אותי! נקודה נוספת שברצוני להבהיר.. הנני אדון לעצמי ולאף אחד או אחת אין זכות לשלול ממני את החירות לקבוע האם להיות כאן בפורום או לא והאם עליי לנקות זוהמה כלשהיא ואז לחזור לכאן. עליי לא מאיימים! אני מספיק ברורה עד כה? אני ממשיכה.. לי..לרוח יש חיים אמיתיים ,מלאי פעילות ועניין והזמן שאני נמצאת כאן הינו זניח וחסר חשיבות וזאת הסיבה שלא מצאתי לנכון להתערות כאן יתר על המידה בנוגע למפגשים ומסיבות. לא רוצה טלפונים, לא מסרים, לא שאלות וספקולציות לגבי מה שקרה. לא מעוניינת לספק סקרנות של אף אחד! לגבי שהותי כאן...שימו לב! אמשיך להיות כאן מתי שרק ארצה ואמצא לנכון...בעצם כמו תמיד! מי שתהיה לו בעיה עם זה מוזמן להתעלם ממני ומשמי לאלתר. אבל אני ..נשארת כאן! חשוב לי שתדעו.. מהמקום בו אני באה לעולם לא אצעד לבד. אין סיכוי כזה! הדבר הכי קל שיכולתי לעשות לנוכח הארועים היה פשוט להיעלם אבל..לא!!!!!!! מהמקום בו אני באה קיבלתי גיבוי מלא לכל מילה שאני כותבת כאן היום ובין היתר לעדכן את בעלי בכל. אודה לכולכם באם תסתפקו לקרוא את הודעתי זו. אין צורך להגיב עליה בשום צורה שהיא... המשך יום טוב...

אני בכל זאת רוצה להגיב../images/Emo24.gif

עשית בשכל שאת בעלך שיתפת, כך לא יהיו הפתעות בחיים. את יודעת שאת נשארת נאמנה לעצמך ולדעותיך אשמח לקרוא מדבריך ולהגיב

גם כאן .....

לא תצעדי לבד , כשתרצי , אם תרצי , את יודעת איך להגיע עד אליי...
חיבוק

מי מאיים ?

אני חושב שכל העינינים פה יוצאים מפרופורציות ראבאק אנשים באים להנות , לכייף ולהעביר את הזמן כל נושא האיומים לא מתאים רוח יקרה, חייבת לעשות לזה סוף כדי למנוע את הסבל גם מהבאים/ות בתור תרימי ראש ותהיי חזקה

רוח יקרה...../images/Emo39.gif

זוכרת מה אמרתי לי פעם שימי פס על כולם ותשארי מי שאת כאחת שמבינה מאיפה את מדברת בדיוק אני יכולה לומר לך יקירתי שימי פס על כל מוגי הלב האלה שמאימים במסרים או בדרכים אחרים כנראה שהטבע פסח עליהם ומן הסתם הם מוטציות שלא שוות יחס בכלל. מתוקה שלי קבלי חי
גדול וחוץ מזה אהיה בקשר אל תקחי ללב מנוולים מסריחים. אוהבת אותך תמיד דרדי

גיוRא

New member
אז לא צריך..אבל...רוצה....

קבלי..
על שאת כאן... רציתי לתת לך
,,, רק מאחר ובעלך כבר שותף..התאפקתי... אנערף..מי כבר יאיים לספר לו... אפשר בכל זאת
קטנה במסרים?

חתולון*

New member
רוח יקרה

צר לי לקרוא את מה שאת כותבת כאן, ואת האיומים שעלייך מנחיתים אולי כדאי לומר את הניק של המאיים? ומה אומר לך לפני שאני מסיים? יישר כח
ערב טוב ונעים לך חתולון

רקדן

New member
רוח ....איתך ../images/Emo24.gif

בחיי אין רגע דל פה כמה רוע וקנאה יש פה פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יאצפן

New member
אוף רוח../images/Emo117.gif

רוח רוח רוח, בשדה נפל תפןח, הוא נפל והתפוצץ, גם בגלל גובה העץ. רדי בבקשה, לאט לאט מהעץ, אף אחד לא רודף אחריך, וקבלי הכל בחיוך, כולל בעלך, קבלו

להנהלה בדחיפות הנה!

אם אתם לא שמים לב לאחרונה הפורום שלכם הופך להיות מכת רוע מתחיל בלירי שלירי ממשיך באבי AVI ממשיך בשיר29 עובר לטאקילה ועכשיו זה רוח????????? תגידו לא הגיע הזמן לצאת באיזה הודעה לפתור את הבעיה המחליאה שהופכת להיות כמו ג´ורה מסריחה כאן, עד מתי ועד לאן. זה שהמקום הזה הפך להיות בית הבגידות זה לא חדש אבל מה הקטע הורסים פה לאנשים חיים אם אתם לא שמים לב או בוחרים להתעלם זו לא הפעם הראשונה שאני שם לב לזאת במקום שירשורי חיזור וזמר חפשו דרך לפתור את הבעיה שמתחילה להתרחב למימד לא נורמלי כאן וטפלו בזאת! הגיע זמן לחשבון נפש אתם לא חושבים? רוח מצטער שגם את בין הנפגעים החמורים של המועדון המסריח הזה!

אני מסתכל מהצד ולא מבין

איפוא התייחסות המנהלים??? נכון שהיא ביקשה לא להתייחס, אבל אני כחבר פורום, חושב שהודעה כזו מחייבת תגובת אחד המנהלים כאן. הפורום הזה הפך להיות עליה לגרדום באמצע העיר. היום זו היא מחר זה אני ומחרתיים זה אתה. נקודה למחשבה.

גיוRא

New member
המנהלים יושבים..חושבים..ומבכים..

את חולי הפורם... למישהו יש רעיון ? שידבר..יהיה ראלי בטוח ישמחו לאמץ..

פיראט*

New member
התייחסות ההנהלה???? ../images/Emo66.gif

ואיפה ההתיחסות שלך? חבר פורום... שפן שמסתתר מאחורי ניק מושאל כדי לא "להסתבך" בעצמו.. אתה ו"חשבון נפש" יפה הנפש שרצים לבקש את עזרת ההנהלה... איפה אתם כחברי הפורום???? רוח, חברה בפורום שבאמת לא פגעה כאן באף אחד מותקפת בצורה גסה... פלילית סדגש| שאסור שתקרה (בזה אני מסכים אתך), ואתה מסתתר וקורא להנהלה... תצא אתה ותתיצב בצד השפוי של הפורום.. שום הנהלה לא תעשה את העבודה בשבילך! החברים האמיתיים באו והזדהו והביעו את הזעזוע... הגענו באמת לאבן הדרך הכי נמוכה בתולדות הפורום הזה. נקודה נמוכה שעדיין לא היינו בה. נכון שההנהלה יכולה לעזור, אבל לא לפתור את הבעיה. את זה צריכים לעשות האנשים שחושבים שיש כאן מקום לטיפול שורש. ושפנים שמסתתרים וצועקים "הצילו" לא יעשו את זה.... או אולי זה פרצופו העכשווי של הפורום- או שאתה שולט, או שאתה מפחד... אני שואל את עצמי איפה כל ה"חברים" של רוח... האמיתים- הגיבו,הזדהו.. נתנו יד וכתף..אבל איפה כל אלה שהיו ראשונים לצייץ כל פעם שכתבה מלה בפורום? שהתקבצו לידה מזילי ריר ונאבקים זה בזה להיות קרובים אליה? איפה הם עכשיו? השמות ידועים... מופיעים בכל שירשורי הסמול טוק.. החיזורים. ורק שם... אולי הם ה"הנהלה". זה הפרצוף של הפורום.. take it or leave it ולך,רוח, אומר רק זאת... עדיין יש לך כאן חברים, אלה שהגיבו, מהלב, מלב אוהב וחרד, אלה שאוהבים אותך באמת ואוהבים את מה שאת תורמת לפורום, הם.. אנחנו.. המיעוט, אבל אנחנו כאן, עדיין, למרות הכל, ועכשיו איתך ... יותר מתמיד. וזה מה שיש לי עוד לומר לך - מה שיש לי לומר לך הוא סתיו לא יותר ועוד משהו רך שאיננו עולה על הכתב אך עולה על הדעת כל-כך. כמו התכלת הזו ברקיעים והאור הסתוי מסביב שאיננו בעצם כי אם מפרעה על חשבון האביב. מה שיש לי לומר לך הוא זה שהמון מצעדי חצוצרות נחנקים בי בתוך החזה כמו הנפץ בשבי הניצרות. כמו אילמות אשר אין לה סופים וכמו בכי אשר אין לו שפות וכמו ים המגמגם לחופים אספרנטו נצחי של סופות. מה שיש לי לומר לך בקול הוא שכל ששמעת או ראית עוד איננו גם רבע מכל מה שיש לי לומר לך, פראית. כמו השקט הרם, העולה על פסגות הדברים הגדולים ויודע תמיד למלא את הרווח שבין המילים. והרווח הזה, שבין המילים, בעצם אומר את הכל... תהיי חזקה, חברה שלנו... הרימי את הראש, ואל תפסיקי לחייך, כי לעולם לא תצעדי לבד. |

נסחפת קצת.....

כולה פורום..... אתר אינטרנט וירטואלי שבלחיצות עכבר ספורות חודרים אליו אנשים שונים מכל קצוות הארץ, לשוחח,להכיר ולהשתעשע, להעביר את הימים הקשים והמצוקה המשותפת. איפה הפרופורציות איפה.....

פיראט*

New member
וירטואלי.. עלק....../images/Emo66.gif

כל זמן שמדובר בשעשוע וירטואלי, הכל טוב ויפה. אבל כאשר ל"שעשוע הוירטואלי" הזה מצטרפים איומים טלפוניים על שלומם של אנשים ובני משפחתם, זה מפסיק להיות שעשוע, זה כבר לא וירטואלי אלא סיפור אחר לחלוטין, עם היבט פלילי. אם זה לגיטימי בעיניך, אז אולי נסחפתי. לי נראה שאתה מיתמם, אתה מעדיף לא להסתכל למציאות בעיניים. מה שקורה כאן עכשיו, לדעתי, והמקרה של רוח הוא רק קצה הקרחון, חורג מכל מה שמקובל וסביר בכל חברה נורמלית.יש כאן שימוש באיומים ואמצעים אחרים לגמרי לא וירטואליים כדי להשיג יעדים שהם רחוקים מכל "שעשוע וירטואלי". אנשים שמגנים - מפחדים להחשף, משתמשים בניקים בדויים. הם "מגייסים" את ההנהלה, ולא מעזים להציע פעולה מיוזמתם. הם מפחדים פן יבולע להם, והפחד הוא לפעמים מעבר למישור הוירטואלי... אז יש לנו כנראה חילוקי דעות בענין ה"פרופורציות". החריגה מן הפרופורציות היא לא בתגובה שלי, אלא בתופעות שהביאו לה.

אדמה רוח ואש.....

אני מקווה שיפסקו האיומים,הלכלוכים,השקרים,צרות העין,הניצול,הרוע,ההקנטות,ההתחזויות,ההעלבות,הנקמות, וכל הדברים "היפים" שצצים פה שוב ושוב. מה אכפת לכם רק להנות? גועל נפש יש לנו בשפע בפוליטיקה ובמימסד. בואו נעשה אהבה.....

למעלה